Pages:
Author

Topic: LISK Trenini kaçırmayın. Benden söylemesi... - page 2. (Read 10304 times)

full member
Activity: 321
Merit: 114
o haber satılmadımı daha  Huh

Asıl detaylı haber tweeti yeni geldi:  
https://twitter.com/LiskHQ/status/906075012368662528

176'ya geldi düştü. Bu biraz düşer haftasonu geri yükselir. Forumdakiler kazansın istiyorum ama yazmakla çok yavaş oluyo. Bi telegram grubu düşünüyorum.

Karımı ettim çıktım tekrar giricem. Haftasonu 180i geçip rekor kırmasını bekliyorum.

Edit: Şu an 150'lere geldi. Çok oynak. Haftasonu için fırsat devam ediyor.
full member
Activity: 287
Merit: 100
o haber satılmadımı daha  Huh
full member
Liskte rebranding haberi geldi. Hemen girin 161'den girdim.
full member
Activity: 602
Merit: 120
İlk coin aldığım zamanlarda eobotda kazım yapmaya başlamıştım lisk de bırakmışım bir baktım güzel kazım yapmış ve lisk güzel artmış.
full member

olur mu dersınız.?

Ben 1 hafta içinde 250'yi göreceğine inanıyorum. Alıcılar satıcılardan çok güçlü. Asıl artması gereken zaman daha gelmedi.
hero member
Activity: 1288
Merit: 645

olur mu dersınız.?
sr. member
Activity: 476
Merit: 257
Güzel tahminler tebrik ediyorum, umarım bunlardan yararlanmışsınızdır. Smiley

Yararlanamadım ama ethereum ve ripple'den yararlandık, şimdi de stratis'teyim uzun vade de çok iyi kazandıracak gibi duruyor.
full member
Activity: 224
Merit: 119
#Root
İnsana aç gözlülük kaybettirir. Ben Lisk trenine binmedim ama ilk konuyu gördüğümde pump yeme ihtimali verdim. Arkadaşın dediği seviyede trene binen veya 2x yapan arkadaşlar fazla aç gözlü olmadan karını alsın çıksın derim ben. Belirli bir hedef doğrultusunda trade yapmak en mantıklısı. Sonrasında pişman olmamak adına az karlarla da yetinmek lazım. Bu saatten sonra girmek çok riskli olacaktır.
Saygılarımla.

şuanda sanırım fiyatları düşüşe geçti.
0.00162008
şuan alış listesine baktığımda 0.00150000 kadar düşüp tekrar yükseltebilirler gibi geliyor bana
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
İnsana aç gözlülük kaybettirir. Ben Lisk trenine binmedim ama ilk konuyu gördüğümde pump yeme ihtimali verdim. Arkadaşın dediği seviyede trene binen veya 2x yapan arkadaşlar fazla aç gözlü olmadan karını alsın çıksın derim ben. Belirli bir hedef doğrultusunda trade yapmak en mantıklısı. Sonrasında pişman olmamak adına az karlarla da yetinmek lazım. Bu saatten sonra girmek çok riskli olacaktır.
Saygılarımla.
newbie
Activity: 16
Merit: 0
Newbie arkadaşlar dün $80 Milyon kapasite de satılan bu altcoini bugün $800 Milyon kapasite de almaya devam ederseniz sonunuzun ne olacağını biliyorsunuz değil mi?

2017 Yaz ayları Pump tahminleri konusunda Lisk'ten bahsettim. Ve başlıktada yazdığı gibi PUMP tahminleri

Lisk, Dash gibi altcoinlerle aynı Class'da değil.

2017 Yaz aylarında pump tahmini konusunda Lisk;

https://bitcointalksearch.org/topic/m.19116285

Heyecan olsun diye kenarda beklemelik ama uçarsa tam uçar listesinde lisk;

https://bitcointalksearch.org/topic/m.19103575

Tamam uçtu ama artık yoruldu.

Güzel tahminler tebrik ediyorum, umarım bunlardan yararlanmışsınızdır. Smiley
full member
Activity: 392
Merit: 100
Yok daha artmaz almayayım dediğim her günün ertesinde yine bir zirve ile uyanıyorum resmen Cheesy , ama artık almam kesselerde çok yükseldiğini ve bu yükselmenin altının bayağı bir boş olduğunu düşünüyorum.
member
Activity: 70
Merit: 10
Sanırım treni baya bi kaçırmışız. Neyse bir dahakine denk gelirse artık diyelim.  Roll Eyes
sr. member
Merit: 257
Newbie arkadaşlar dün $80 Milyon kapasite de satılan bu altcoini bugün $800 Milyon kapasite de almaya devam ederseniz sonunuzun ne olacağını biliyorsunuz değil mi?

2017 Yaz ayları Pump tahminleri konusunda Lisk'ten bahsettim. Ve başlıktada yazdığı gibi PUMP tahminleri

Lisk, Dash gibi altcoinlerle aynı Class'da değil.

2017 Yaz aylarında pump tahmini konusunda Lisk;

https://bitcointalksearch.org/topic/m.19116285

Heyecan olsun diye kenarda beklemelik ama uçarsa tam uçar listesinde lisk;

https://bitcointalksearch.org/topic/m.19103575

Tamam uçtu ama artık yoruldu.
sr. member
Merit: 500
LISK'ten bu atılımı beklemezdim, şaşırttı beni. 10 dolara kadar çıkacakmış gibi davranıyor. Stratis 11-12 dolarlara  kadar çıkıp 5-6dolara geri dönmüştü. Lıskte de terste yakalanmayın derim.
full member
Activity: 224
Merit: 119
#Root
Çok Ufakta olsa 51 Adet nazarboncuğu niteliğinde satın aldım inşallah kazanç sağlarız.
Teşekkürler önerin için prolambo.
sr. member
Activity: 560
Kazanan ve kazandıran arkadaşa tebrikler güzel bir ivme yakaladı Lisk. Ancak şu bilmem kaç bin dolarlık yatırdım kazandım vs. diyenler kusura bakmasın inandırıcı gelmiyor hele yeni üyeyse. Bu kadar cesareti nereden buldunuz 1 coine bu kadar para yatıracak? Kanıtlarını koyun biz de inanalım eyvallah diyelim.
newbie
Activity: 28
Merit: 0
Keşke post açıldığında arkadaşı dinleseymisim lisk aldı başını gidiyor
full member
Activity: 616
Merit: 108
Bende daha artmaz diyerek sattım, sattıktan sonra bir %40 daha koydu.
Mutlaka bir yerlerden kar satışları gelecek. 
full member
Elinize verdiler gibi duruyor  Grin böyle içi boş spekülasyonlara dayalı pumplar düzeltme geri vites yapar tepe noktasından almaya kalkmayın.

Şu arkadaşın cevabını tekrar hatırlatmak istedim. Demekki hero member olunca tecrübeli olunmuyomuş Smiley
sr. member
Activity: 308
Olmaz artık seviyelerinden oha artık seviyelerine gelmiş. Her girmediğimiz dakika pişman oluyoruz. Olmaz artık bence.
Pages:
Jump to: