Pages:
Author

Topic: LISK Trenini kaçırmayın. Benden söylemesi... - page 7. (Read 10304 times)

sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Sayın arkadalar polo ile bittrex arasında aşa yukarı 30bin sat fark var bu fark neden kaynaklanıyor acaba ve fark neden kapanmıyor
member
Activity: 112
Merit: 10
bi monaco ya yanarım bide buna , tıklasana be oğlum....
full member
Activity: 266
Merit: 242
Almadım ben ama çok riskli olmuş artık,polodan alınabilir ama orda fiyat neden duşuk onuda anlamadım çok hızlı hareket ediyor
bu kadar hızlı inip çıkan coinlerden hep korkmuşumdur,sanırım botlar büyük satış yaparak çıkmasına izin vermiyor
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
polo fena dusuyor bır cıkıyor bır ınıyor 86 dan 76 ya donuyor anında anlamak güç
su cuzdazlar ne zaman aktıf olacak burdakılerı bıttrexe atıp satalım dıyecem ama arada kesın kayarlar bıze
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
83 ten alamadık Smiley ben hıyarlığıma doymayayım iyimi...

gir gir polo sapıttı Cheesy anlamak güç polodakılerı 72 ye dustu yıne Smiley
12 saat ulaşılamadığında kalp ağrıları eşliğinde yemin edip herseyi bttrexe cektiydim, aha bide buna yanayım Smiley Smiley

aynı olay su an krakende oluyor. yakında bıtrexte olur hackerlar sırayla dolasıo sanırım. wavesdex dıyoum baska bısı demıyorum o kurtaracak bızı. hele bı eklesınler şu sağlam coınlerı. etherle başladılar.

bıtrex onayladı btc yı gonderdı. sımdı de polonun onaylamasını beklıoz aq Cheesy
member

12 saat ulaşılamadığında kalp ağrıları eşliğinde yemin edip herseyi bttrexe cektiydim, aha bide buna yanayım Smiley Smiley
hero member

member
hero member
bıtrexten btc atıp polodan alayım dedım. bu ıpneler onaylayana kadar 72 den 82 ye cıktı poloda. bu yuzden wavedex dıyoruz sureklı aq.
full member
Activity: 321
Merit: 114
Merhaba Beyler. İsteyenlere BTC adresimi verebilirim  Cool Akıyor mübarek. Kimler sözüme güvenip zamanında girdi merak ediyorum.

Polemiklere ve tartışmalara gerek yok. Gerçekten hepimiz kazanalım istiyorum. Umarım Polo'da da bir an önce istenen seviylere ulaşılır. Ama dert etmeyin. Burdaki arkadaşlara tavsiyem ekimden önce satmayın. Ve bence hala alım için geç değil. Selamlar.
full member
Activity: 980
Merit: 152

aynen oyle. grafık fılan paylasan kımse kesın bu olacak demıyor. herkes bırseyler paylassa daha kesın ve net tahmınler yapılabılır topluluk olarak. ama bazıları cıkıp  sırf muhalefet yapmak ıcın yazmıs olmak ıcın yazıyor benıde delı edıyor bu durum. konuyuda dun gece cok gec gordum henuz %20 lerdeydı gırmedım ama. nıye bende bılmıyorum Smiley ancak bıtrexx graıklerıne baktıgımızda poloya gırmek ıcın hala gec degıl. ya polo bıtrex ı yakalar yada bıtrex poloya gerıler. destek noktalarına volume bakmak lazım bıtrexın. onuda yapayım hadı.

87k yı destek yapmıs gozukuyor bıtrex. bu durumda poloda en az 87 olcak demek dogru olur mu dersınız Huh
[/quote]

O kanalı da kırdı hala gidiyor.
hero member
Şunu gözlemliyorum, bazı arkadaşlar paylaşımı sevmediklerinden, ama bazılar da bu tarz konular açıldığında başka işi yokmuş gibi illa damlayıp dayanaksız muhalefet yapanların can sıkıcı tavırlarından dolayı bu tarz konular açmıyorlar.
Burada konuları takip edenlere de iş düşüyor, boş konuşanlarla polemiğe girmezsek onlara da aradıkları fırsatı vermemiş oluruz. Üç kere yazar, kaale alınmayıp dalaşacak kimseyi bulamayınca da sıkılır çıkar.
Konu için teşekkürler @prolambo

aynen oyle. grafık fılan paylasan kımse kesın bu olacak demıyor. herkes bırseyler paylassa daha kesın ve net tahmınler yapılabılır topluluk olarak. ama bazıları cıkıp  sırf muhalefet yapmak ıcın yazmıs olmak ıcın yazıyor benıde delı edıyor bu durum. konuyuda dun gece cok gec gordum henuz %20 lerdeydı gırmedım ama. nıye bende bılmıyorum Smiley ancak bıtrexx graıklerıne baktıgımızda poloya gırmek ıcın hala gec degıl. ya polo bıtrex ı yakalar yada bıtrex poloya gerıler. destek noktalarına volume bakmak lazım bıtrexın. onuda yapayım hadı.

87k yı destek yapmıs gozukuyor bıtrex. bu durumda poloda en az 87 olcak demek dogru olur mu dersınız Huh
full member
Activity: 980
Merit: 152
Bir günde neredeyse iki katına çıkmış, kendi adıma bir düzeltme beklemeden girmem.
sr. member
Activity: 840
Merit: 253
Şunu gözlemliyorum, bazı arkadaşlar paylaşımı sevmediklerinden, ama bazılar da bu tarz konular açıldığında başka işi yokmuş gibi illa damlayıp dayanaksız muhalefet yapanların can sıkıcı tavırlarından dolayı bu tarz konular açmıyorlar.
Burada konuları takip edenlere de iş düşüyor, boş konuşanlarla polemiğe girmezsek onlara da aradıkları fırsatı vermemiş oluruz. Üç kere yazar, kaale alınmayıp dalaşacak kimseyi bulamayınca da sıkılır çıkar.

neyine bulaşık oluyormuşum arkadaşım, sadece fikrimi söyledim. kimseyle polomiğe girme gibi bir kaygım yok. Konu altında sadece olumlu yorumlar olmasın. Sizler trene atlayacaksanız atlayın, kimsenin size lafı yok.
legendary
Activity: 2646
Merit: 1333
sr. member
Activity: 840
Merit: 253
Lisk ile Waves'in icoları geçensene bu zamanlar peş peşe yapılmış. 1 senede hiçbir gelişme olmamış (kayda değer) bundan sonrada birşey olacağına inanmıyorum.
hero member
poloda gırdık ama tık yok hala. bıtrex te 92 ye geldı. polo her zamankı gıbı ıpnelık yapıyor.
newbie
Activity: 47
Merit: 0
konuyu açan arkadaşı can ı yürekten tebrik ederim. Türkçe forumundan artık ayrılmayı düşünüyordum. Ne bir bilgi, ne bir fikir, ben dahil herkes ağlıyor Smiley en azından biri de çıkıp desin ki eksikte olsa buna bir bakın, şuna bir dikkat edin. Ayakta alkışlıyorum. Ülkeye döviz sokalım arkadaşlar.

Teşekkürler dostum. Ben de aynı şeyden muzdaribim. Türkçe forumda bir sürü tecrübeli arkadaş var. Bizi yönlendirseler hepimiz kazanırız.

sayımız oldukça az, gerekirse bu tip bir başlık oluşturalım, pump-dump gibi değil, dikkatini çeken, gözüne çarpan, hani olur ya , el elden üstündür neticede. paylaşılmaya değer. Elin oğlu atı alıp üsküdarı geçecek hala 0,001 lerle uğraşıyoruz. zaten sadece biz sözleşip bir coine girsek tozunu attırırız. Tecrübeli arkadaşlardan ricamızdır. tekrar teşekkürler
Arkadaşlar telegramda özel kanal açtım, davetiye linki burada: https://t.me/joinchat/AAAAAEEqzGdr72ISbmG7Ig

7-24 muhabbet olursa, herkez kazanır diye düşünüyorum ben...
legendary
Activity: 952
Merit: 1006
1-2 gün girmedim foruma ne güzel tüyo verilmiş görsem kesin bu tüyoyu değerlendirirdim ama şimdiden sonra girilirmi bilemedim açıkçası.genelde sonradan girdiklerimde hep tesrte kalıyrum
sr. member
Activity: 1890
Merit: 333
Bilgi için teşekkürler. Gerçekten güzel tespit tebrik ediyorum. Yatırım yapmayı düşünüyorum ben de. Umarım en kötü neo gibi olur.
Pages:
Jump to: