Pages:
Author

Topic: LISK Trenini kaçırmayın. Benden söylemesi... - page 9. (Read 10304 times)

sr. member
Activity: 266
Merit: 279
47'den yetişseydim alırdım 55 olmuş yetişip alanlara bol şans artacak gibi duruyor umarım kazanırsınız.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
Tavsiye için öncelikle teşekkürler. Piyasa çok dalgalı yeni çıkan icoların sayısı fazla olunca insan yetişemiyor. LISK e biraz yatırım yapalım .Kenarda dursun.
full member
Activity: 321
Merit: 114
Değerlendirilebilir . ANS de ki gibi işler ilerlerse kazanç güzel olacaktır .

Benim de beklentim o yönde.

Ayrıca şu grafiği inceleyin. Uzun süre sonra dibi gördü. Zıplamayı bekliyor.
https://www.tradingview.com/symbols/LSKBTC/
sr. member
Activity: 322
Merit: 251
Değerlendirilebilir . ANS de ki gibi işler ilerlerse kazanç güzel olacaktır .
full member
Activity: 321
Merit: 114
1-2 ayda girip çıkmadığım coin kalmadı. Çok büyük kazanç ve kayıp elde ettim. Kayıp elde ettim diyorum çünkü o da bir kazanç benim için. İyi dersler aldım. İnanılmaz tecrübelerim oldu. Her ne kadar bu iş tecrübe değil toplumun hareketiyle yönelse de bazı değişmez kurallar da vardır. Potansiyeller önceden belli oluyor aslında. Çok fazla yeni ICO çıkıyor. Ayrıca BCC gibi anlık 2x-3X pumplar oluyor. Bunlar mevcut potansiyelleri gözden kaçırmamıza sebep oluyor.

Herkesin derdi kısa zamanda 40-50'ye katlayan coinler. Bunların ne olacağını kimse kestiremiyor. Fakat yakın zamanda 4-5 katına çıkma potansiyeli olan LISK var. Girerseniz sizi üzmez. Yakın zamanda rebranding(yeniden markalandırma) çalışması olacak. Yakın derken Eylül ayında hemen. Antshare(ANS) de bildiğiniz gibi rebranding ile NEO oldu ve değerini katladı.Bunun akabinde yeni SDK yapılacak. Ayrıca bug'lar olabildiğince düzelmiş olacak.

Bence treni kaçırmayın derim.

NOT: Tavsiyem üzerine kar eden arkadaşlardan bağış kabul edilir Smiley
Pages:
Jump to: