Pages:
Author

Topic: LISK Trenini kaçırmayın. Benden söylemesi... - page 3. (Read 10304 times)

hero member
Activity: 1288
Merit: 645
gece 174900 den satıs koymak sabah kalktıgında 174500 den geri dönüp 144 te yakalamak. aq bole ısın Cheesy graık hatası işte Cheesy nokta atışl için daha dibine girmek gerekıo demek kı Cheesy
newbie
Activity: 16
Merit: 0
Ne trenmiş yahu 2 gündür pişmanlıklar içerisinde kaldım  Grin
full member
Activity: 321
Merit: 114
Ben de kaçırdım treni. 100 civarı satmıştım. Tekrar gireyim dedi. Bir türlü giremedim. Yükseldi de yükseldi. İlk dediğimden bu yana 3.7 katına çıktı. 180'e geldi. Bu da bana tecrübe oldu. Sürekli artacağı belli bir coinde fazla al sat yapmamak lazım.
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
Gerçekten güzel tespit , tebrikler:) Devamını bekliyoruz kesinlikle ..
full member
Activity: 364
Merit: 100
Degerli newbie arkadaslar. Ozelden degil aleni sekilde yapinda bu bagislarinizi bizde sizin bu soylemlerinize inanalim. Sirf bu bilgiyi paylasti diye bagis yapacak olsaydiniz baslik sahibine kendisine pm atabilirdiniz. Burayi okuyan fazlasiyla bilgisiz insan var, onlari etkilediginizin farkindamisiniz acaba ?
sr. member
Activity: 574
Merit: 250
Prolamboooooooooooooo. Adamın dibisin sennn. Sen ilk gir dediğinde girdim 60'tan. 128'e çıkış ayarladım bittrexte. Bugün geç kalktım bi baktım param ikiye katlanmış. 100bin civarı kardayım. Yuh diyorum yaaa. Helal sana. Ben de şimdi foruma üye olayım dedim. Reck adlı arkadaş gib sırf sana yazmak için girdim. Bana DM den bi btc adresini at. Ben bana yapılan iyiliği karşılıksız bırakmam.  Cool

100bin lira mı yatırdın Lisk'e?
newbie
Activity: 1
Prolamboooooooooooooo. Adamın dibisin sennn. Sen ilk gir dediğinde girdim 60'tan. 128'e çıkış ayarladım bittrexte. Bugün geç kalktım bi baktım param ikiye katlanmış. 100bin civarı kardayım. Yuh diyorum yaaa. Helal sana. Ben de şimdi foruma üye olayım dedim. Reck adlı arkadaş gib sırf sana yazmak için girdim. Bana DM den bi btc adresini at. Ben bana yapılan iyiliği karşılıksız bırakmam.  Cool

legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
 Bu saatten sonra girmek risk.Tepeden çakabilirler alanlara.Bence 60 k civarlarına düşerse alınır.
sr. member
Activity: 672
Merit: 251
Şu an poloda 0.0012 den işlem görüyor. Sizce bu saatten sonra buna girilir mi ? Yoksa tren çoktan mı kaçtı arkasından bize bakmak mı kalacak ?
full member
Activity: 266
Merit: 242
32k$ rakami tek coine basmak cok ciddi bir cesaret ister.Bizim butcemizdeki insanlara gore tabi,ayni sekilde asagida gidebilirdi hocam o kadar buyuk rakami tek seferde basmayin.
full member
prolambo nickli arkadaşa gerçekten teşekkür ediyorum. 2 gün önce 32bin dolar koyduğum lisk'e 87000'den girdim poloniexde. bugün 134000 civarından hepsini sattım. Bana sıfır bir araba verdin kardeşim sırf bu mesajı yazmak için üye oldum Allah senden razı olsun..

Görmemişim mesajını, süper. Keşke o kadar bütçem olsaydı ben de koyardım. Çok sevindim Smiley Eğer ihtiyacın yoksa ettiğin karın bir kısmını düşünce yine koy. 1-2 hafta bekle.
jr. member
Activity: 43
Merit: 2
prolambo nickli arkadaşa gerçekten teşekkür ediyorum. 2 gün önce 32bin dolar koyduğum lisk'e 87000'den girdim poloniexde. bugün 134000 civarından hepsini sattım. Bana sıfır bir araba verdin kardeşim sırf bu mesajı yazmak için üye oldum Allah senden razı olsun..

tebrik ederim, bizde o günleri görürüz inşallah  Cheesy
newbie
Activity: 3
Kardeşim tuttuğun altın olsun ne diyim bayram öncesi sevinçten çıldırttın beni tavsiyelerini takip ediyorum. Tekrar tekrar Allah senden razı olsun
full member
İlk turda 57'den girdim 110'dan çıkmıştım.
İkinci turda 68'den girdim 100'lerde çok oynayınca sattım. sabah bi baktım 135'i görmüş.

Bu kadar hızlı artacağını ben bile tahmin etmemiştim. Şu an 123 civarı. Tekrar 100 civarına gelirse alırım. Gözüm kesmiyor. Ama 200k hayal değil. 1-2 haftaya görebiliriz.

Sözüme güvenip alan arkadaşlar mükafatını gördüler. Ben de mutlu oldum tabi Smiley
newbie
Activity: 3
hero member
Merit: 500
ilk aldığım lisk'in maliyeti 1 dolar falandı poloda biraz pump görünce kenara atayım dedim. Sonra türkçe forumda çok bilmiş bir kaç arkadaşın gazıyla az bir kardan sonra satmıştım. Neyse ki 3-4 dolar aralığından tekrar giriş yaptım, biraz daha gidecek yolu var liskin beklemedeyim
full member
Activity: 353
Merit: 100
Acaba birilerimi yükseltiyor.Bu projenin bukadar değerlenme sebebi ne ki çokda süper bir proje değil bana kalırsa

Her şeyi birileri yükseltiyor tabii ki, ne kadar saçma bir mantık hocam. Yazmış olmak için yazmadıysanız jeton sekizgen herhalde. Grin

Ben geçen çıkışta biraz yüksek almıştım, son düşüşte maliyeti baya düşürdüm. Bu sabaha karşı da sattım. Beklemeye değdi açıkçası. Bir de keşke hepsini aşağıdan alsaydım.
sr. member
Activity: 259
Bitcoin Freak
5.66 usd şu anda, gerçekten geleceği parlak gibi..
legendary
Activity: 952
Merit: 1006
Acaba birilerimi yükseltiyor.Bu projenin bukadar değerlenme sebebi ne ki çokda süper bir proje değil bana kalırsa
sr. member
maçın ikinci yarısı da zevkli olacak. kaçırmayın bence. 200k geliyor  Grin
Pages:
Jump to: