Mrproblem ile 2-3 gün süren bir trade yaptık.27 farklı mew hesabını inceledi ve içlerinde eth bulunmamasına rağmen hepsini tek bir cüzdanda topladı.Emek harcadı ve bir insana yardım etti hemde komik bir kar payı ile.Kendisi insandır.Bu devirde insanların kıymetini bilmek gerekir.Trade bütün privlerimi ben gönderdim,kendisi gerçekleştirdi ameliyatı ve bugün doktora gideceğini biliyordu sabah paramı yetiştirmek için uyumamış ve gönderimi yapmış.Böyle bir alışveriş yaptığım için çok mutlu oldum güne güzel başladım. Mrproblem ile yapacağınız bütün tradelerde en ufak bir sıkıntı yaşamayacağınızı taahhüt ederim.Teşekkür ederim.
kesinlikle basarılı tradeinizden dolayı sizi de arkadası da tebrik ediyorum ancak bu tarz cümleler kurmamanızı öneririm. lakin bir sürü güven saglayıp sonra büyük vurgun yapan kişi var. sözüm meclisten dısarı , konuyu acan arkadas lütfen üzerine alınmasın
Hocam, tedbiri elden bırakmamakta fayda var haklısınız. Üzerime alınmadım sıkıntı olmadı, kişi kendini bilir ve etrafındakiler de biliyorsa ne güzel.
merhaba hocam
listelenmiş, listelenmemiş hepsini satabilirim.
0xd4e451f495800905de5a02236e2bec91993ba8d6
inceleyip haber verirseniz görüşelim hocam
Hocam size en kısa zamanda geri dönüş yapacağım.
Mrproblem ile 2-3 gün süren bir trade yaptık.27 farklı mew hesabını inceledi ve içlerinde eth bulunmamasına rağmen hepsini tek bir cüzdanda topladı.Emek harcadı ve bir insana yardım etti hemde komik bir kar payı ile.Kendisi insandır.Bu devirde insanların kıymetini bilmek gerekir.Trade bütün privlerimi ben gönderdim,kendisi gerçekleştirdi ameliyatı ve bugün doktora gideceğini biliyordu sabah paramı yetiştirmek için uyumamış ve gönderimi yapmış.Böyle bir alışveriş yaptığım için çok mutlu oldum güne güzel başladım. Mrproblem ile yapacağınız bütün tradelerde en ufak bir sıkıntı yaşamayacağınızı taahhüt ederim.Teşekkür ederim.
Böyle bir yorum görmek gerçekten çok hoşuma gitti ve beni onurlandırdı teşekkür ediyorum.