Én attól hogy még a lightning network se fog segíteni
It was the Bitcointalk forum that inspired us to create Bitcointalksearch.org - Bitcointalk is an excellent site that should be the default page for anybody dealing in cryptocurrency, since it is a virtual gold-mine of data. However, our experience and user feedback led us create our site; Bitcointalk's search is slow, and difficult to get the results you need, because you need to log in first to find anything useful - furthermore, there are rate limiters for their search functionality.
The aim of our project is to create a faster website that yields more results and faster without having to create an account and eliminate the need to log in - your personal data, therefore, will never be in jeopardy since we are not asking for any of your data and you don't need to provide them to use our site with all of its capabilities.
We created this website with the sole purpose of users being able to search quickly and efficiently in the field of cryptocurrency so they will have access to the latest and most accurate information and thereby assisting the crypto-community at large.
Ethereum | | Ethereum SOLO | |
Ethereum Classic | | Ethereum Classic SOLO | |
Callisto | | Callisto SOLO | |
Expanse | | Expanse SOLO | |
Musicoin | | Musicoin SOLO | |
Metaverse (ETP) | | Metaverse (ETP) SOLO | |
Pirl | | Pirl SOLO | |
Ellaism | | Ellaism SOLO | |
Yocoin | | Yocoin SOLO | |
Akroma | | Akroma SOLO | |
- | | Whalecoin SOLO | |
-
Úgy tűnik mindig is lesznek itt google fordítós próbálkozások...
Köszi Raymee így már működik.
Sziasztok, szia sleve ccminer Alexis 1.0-ban hogyan lehet beállítani, hogy nem menjen mindegyik kártya? A -di és a cuda device-vel is próbáltam de nem szedi ki a be nem jelölteket. úgy tudod beállítani alexisnél is , hogy "-d 1" akkor például csak az 1 es kártya fog menni ha "-d 0,1" akkor a nulla meg az 1 es kártya fog menni és így tovább... én az algoritmus után szoktam berakni a parancsot
Sziasztok,
ccminer Alexis 1.0-ban hogyan lehet beállítani, hogy nem menjen mindegyik kártya? A -di és a cuda device-vel is próbáltam de nem szedi ki a be nem jelölteket. Talalkoztam egy remek magyar Chameleon Smart Home nevu project-tel es nagyon tetszett a koncepciojuk. Irtam is nekik egy emailt amiben erdeklodtem,hogy nem-e gondolkodtak-e mar azon,hogy csinaljanak egy ICO-t. Tetszett nekik az otlet es meg is hivtak egy bemutatojukra,de mivel en a UK-ben lakom es elegge el vagyok foglalva, sajnos nem tudtam eleget tenni a meghivasnak. Ok peldaul nagyon is jonak tuntek volna egy magyar debutalasnak a blockchain piacon. Szia! Hamarosan blokklánc alapú IIoT kutatásba kezdek az IoP (Internet of People - http://iop.global/) keretén belül. A Libertaria (http://join.libertaria.world/) nevű partnerünk nemsokára kijön a Hydra nevű főláncával, amire teljes értékű mellékláncokat és ICO-kat lehet majd felfűzni. A technikai koordinátora a két kezdeményezésnek egy magyar szakember. Össze tudnál kötni a Chameleon Smart Home megfelelő emberével? Az API, amit a Libertaria fog nyújtani, nagyban meg fogja könnyíteni az ilyen jellegű fejlesztéseket. Úgy tűnik mindig is lesznek itt google fordítós próbálkozások... WEBSITE | FEHÉRPAPÍR | TELEGRAM | FACEBOOK | TWITTER | YOUTUBE | LINKEDIN | BLOG Coinfirm egy elismert vezető a saját területén és a legbefolyásosabb blockchain és regtech cégAMLT: A Token of Megfelelőségi by Coinfirm Coinfirm egyike a legbefolyásosabb blockchain és regtech cégeknek. Az AMLT token megszerezhető A token eladás 2017 December 12-én 15:00 UTC kezdődik Befejeződik 2018 Január 30-án 15:00 UTC A Coinfirm AMLT tokenje megoldást kínál a kriptopénz és blockchain-nel foglakozó cégek AML/CTF szükségleteire és lehetővé teszi a kriptopénzek és blockchain biztonságos adoptálását a hagyományos pénzügyi rendszerben dolgozóknak. Blockchain agnosztikus, a Platform sajátos algoritmusokat és nagy adatelemzéseket alkalmaz, hogy strukturált, működőképes adatokat szolgáltasson, ami növeli a hatékonyságot, csökkenti a költségeket és majdnem teljesen automatizáltan működik. A Coinfirm már világszínvonalú partnerekkel és ügyfelekkel dolgozik, kezdve a legfontosabb virtuális devizával dolgozó cégekkel, mint a Dash és az RSK, valamint vezető pénzügyi intézményekkel, mint a SEI. A virtuális pénznemek és blockchain tömeg piacra és szélesebb körű szervezetekhez eljuttatásának kulcsfontosságú összekötő elemeként a Coinfirm bevezeti az AMLT tokent, azzal a céllal hogy továbblépjen a pénzügyi rendszer demokratizálódásának és átláthatóságának megteremtése felé. Ezt úgy érzi el, hogy globálisan és aktívan bevonja a piaci résztvevőket a hálózat többi tagja kockázatának meghatározásába. Az AMLT-en keresztül a "nagy kockázatú" régiókban a különböző egységek értékelhetők a piaci résztvevőkkel megteremtett kapcsolatok és hozzájárulásuk alapján, és a pozitív visszajelzések révén csökken a számukra jelentett kockázat. A hálózati tagok, mint például a pénzváltást vagy a fizetést lebonyolítók, tudnak a többi piacon szereplőkről értékelést nyújtani, valamint további kriptopénz címeket szolgáltatni az adatbázisba, figyelmeztethetik a többieket illegális pénzekről, és az érvényes információkért AMLT-ben kapnak jutalmat. Az AMLT a token birtokos számára biztosítja a Coinfirm AML / CTF platformhoz való kizárólagos hozzáférési jogokat, valamint kedvezményt biztosít számos előre fizetett termékhez. Az AMLT segítséget nyújt az AML / CTF-kompatibilis blockchain tranzakciók globális szabványának kialakításához, valamint egy biztonságos, átlátható és együttműködő gazdasági rendszer létrehozásához. Ezen felül a blockchain agnosztikus Coinfirm AML / CTF platform támogat számos, a ICO-ban használt kriptopénznemet, például BITCOIN, DASH, ETHEREUM és ERC20 / ERC223 tokeneket. Ez tovább segíti az együttműködést, és az AML/CTF -t illető létfontosságú szabályozásokat ebben az új gazdasági rendszerben. Ez támogatja mind a token kibocsátók valamint a bankok és a hagyományos szereplők igényeit, akik szolgáltatásokat kívánnak nyújtani ebben az új ökoszisztémában. A csapat tagjai közé tartozik: Pawel Kuskowski Társalapító és Vezérigazgató Maciej Ziolkowski Társalapító Jakub Fijolek Társalapító és CTO Pawel Aleksander Társalapító és CIO Grant Blaisdell Társalapító és CMO A token eladás kezdődik 2017 december 12-én 15:00 UTC Korai Madár Pótlék:30% Minimális célkitűzés:$1,000,000 USD (£4M USD elérte az eladás előtt) Maximális összeg:$16,000,000 USD Maximális AMLT teljes kínálat: 400,000,000 AMLT Maximális AMLT eladott által tömeg eladás:210,000,000 AMLT Pénzadomány Kampány: Az hivatalos Nagylelkűség Kampány most már nyitva van HERE. Kampányaink közé tartozik; aláírás, blog/média, fordítás, közösségi média és telegram kampány. Talalkoztam egy remek magyar Chameleon Smart Home nevu project-tel es nagyon tetszett a koncepciojuk. Irtam is nekik egy emailt amiben erdeklodtem,hogy nem-e gondolkodtak-e mar azon,hogy csinaljanak egy ICO-t. Tetszett nekik az otlet es meg is hivtak egy bemutatojukra,de mivel en a UK-ben lakom es elegge el vagyok foglalva, sajnos nem tudtam eleget tenni a meghivasnak. Ok peldaul nagyon is jonak tuntek volna egy magyar debutalasnak a blockchain piacon. Szia! Hamarosan blokklánc alapú IIoT kutatásba kezdek az IoP (Internet of People - http://iop.global/) keretén belül. A Libertaria (http://join.libertaria.world/) nevű partnerünk nemsokára kijön a Hydra nevű főláncával, amire teljes értékű mellékláncokat és ICO-kat lehet majd felfűzni. A technikai koordinátora a két kezdeményezésnek egy magyar szakember. Össze tudnál kötni a Chameleon Smart Home megfelelő emberével? Az API, amit a Libertaria fog nyújtani, nagyban meg fogja könnyíteni az ilyen jellegű fejlesztéseket. Jó lenne, ha megjellene egy magyar coin is. CorvinCoin? Mondjuk Mátyás király arcképével. Nem tudom mekkora lenne az érdeklődés iránta. Vannak magyar ICO kezdeményezések talán valakinek inspiráló lehet egy ilyen projekt is. Hosszútávon előbb vagy utóbb úgy is megjelenik magyar cryptopénz hisz a világ gyors ütemben megy azon irányban. Jump to:
|