Pages:
Author

Topic: Magyar (Hungarian) - page 42. (Read 1480364 times)

member
Activity: 294
Merit: 17
December 24, 2017, 05:41:06 PM
En a bch bekavarasa miatt kicsit aggodok..

Én attól hogy még a lightning network se fog segíteni Sad
LsL
member
Activity: 140
Merit: 40
December 24, 2017, 03:31:00 PM
En a bch bekavarasa miatt kicsit aggodok..

sr. member
Activity: 644
Merit: 274
December 24, 2017, 10:37:35 AM
Lassan mindennapos lesz ez a napi +20% aztán másnap -20%? Cheesy
Ez így működik a kezdetek kezdete óta. Ezek kriptovaluták, nem államkötvények. Cheesy

Évek óta nem csinált ilyet a bitcoin, akkor is csak komoly rossz hírekre. Most a semmi miatt esik az egész piac 30%-ot.

Nem a semmi miatt esik. Karácsony előtt az emberek pénzt vesznek ki belőle, aztán következő év elején elkezdik visszatankolni. Talán a tavalyi év kicsit anomália volt, de ha visszanézed korábban, akkor a séma illeszkedik. Sokkal magasabb most az ár, mint eddig, törékenyebb is a dolog és érzékenyebben reagál mindenre. Nem kell neki akkora jelentőséget tulajdonítani, hogy év végén mekkorát esik.
newbie
Activity: 21
Merit: 0
December 24, 2017, 10:09:45 AM
Ez így működik a kezdetek kezdete óta. Ezek kriptovaluták, nem államkötvények. Cheesy

Évek óta nem csinált ilyet a bitcoin, akkor is csak komoly rossz hírekre. Most a semmi miatt esik az egész piac 30%-ot.
sr. member
Activity: 392
Merit: 251
December 24, 2017, 09:55:50 AM
Ez így van. Főleg év vége új év eleje amikor különösen nagylók az ingadozások. Nincs itt semmi új a nap alatt. Már hozzászoktunk. 😋
full member
Activity: 389
Merit: 124
December 24, 2017, 08:24:17 AM
Szeretném a figyelmetekbe ajánlani a következő bejegyzést:
https://bitcointalksearch.org/topic/m.26860219

Most volt az airdrop sorsolás utáni kifizetés. IoP után lehetett kapni. Min. 2 iop után kapott mindenki legalább 7 HYD tokent. További kettő airdrop várható, de ahhoz is core wallet kell, vagy privát kulcs birtoklás (váltón tárolás nem elég).
sr. member
December 24, 2017, 07:31:10 AM
newbie
Activity: 21
December 24, 2017, 07:09:31 AM
LsL
member
Activity: 140
Merit: 40
December 23, 2017, 07:28:07 PM
2Miners.com.. jee, egy ismeros pool.
kiprobaltam a Zcalassicot soloban... egesz jo kis pool, tuti leszek meg ott...
newbie
Activity: 24
Merit: 2
December 23, 2017, 04:39:48 PM
Jó kis pool oldal, pofás, és informativ , kicsit szoknom kell de tetszik. Grat hozzá. majd bedobom máshova is hogy lássák az emberek.
member
Activity: 144
Merit: 10
December 23, 2017, 02:29:13 PM

2Miners.com - mining pool-ok Dagger Hashimoto-hoz és Equihash-hez.
PPLNS pool-ok & SOLO pool-ok.

Ethereum | Ethereum SOLO
Ethereum Classic | Ethereum Classic SOLO
Callisto | Callisto SOLO
Expanse | Expanse SOLO
Musicoin | Musicoin SOLO
Metaverse (ETP) | Metaverse (ETP) SOLO
Pirl | Pirl SOLO
Ellaism | Ellaism SOLO
Yocoin | Yocoin SOLO
Akroma | Akroma SOLO
-
| Whalecoin SOLO
-
sr. member
December 22, 2017, 06:41:28 PM

Olvassa elFehérPapír LOL
Úgy tűnik mindig is lesznek itt google fordítós próbálkozások...
Kicsit bosszantó,  hogy nincs saját moderátorunk aki az ilyeneket azonnal eltakarítaná a szemünk elől.
newbie
Activity: 6
December 21, 2017, 12:34:55 AM
Köszi Raymee így már működik.
full member
Activity: 394
Merit: 135
December 20, 2017, 11:18:56 AM
Sziasztok,

ccminer Alexis 1.0-ban hogyan lehet beállítani, hogy nem menjen mindegyik kártya? A -di  és a cuda device-vel is próbáltam de nem szedi ki a be nem jelölteket.
szia sleve Smiley
úgy tudod beállítani alexisnél is , hogy "-d 1"  akkor például csak az 1 es kártya fog menni ha "-d 0,1"  akkor a nulla meg az 1 es kártya fog menni és így tovább... én az algoritmus után szoktam berakni a parancsot Smiley
newbie
Activity: 6
December 20, 2017, 12:30:55 AM
Sziasztok,

ccminer Alexis 1.0-ban hogyan lehet beállítani, hogy nem menjen mindegyik kártya? A -di  és a cuda device-vel is próbáltam de nem szedi ki a be nem jelölteket.
full member
December 19, 2017, 08:29:38 PM
Talalkoztam egy remek magyar Chameleon Smart Home nevu project-tel es nagyon tetszett a koncepciojuk. Irtam is nekik egy emailt amiben erdeklodtem,hogy nem-e gondolkodtak-e mar azon,hogy csinaljanak egy ICO-t. Tetszett nekik az otlet es meg is hivtak egy bemutatojukra,de mivel en a UK-ben lakom es elegge el vagyok foglalva, sajnos nem tudtam eleget tenni a meghivasnak. Ok peldaul nagyon is jonak tuntek volna egy magyar debutalasnak a blockchain piacon.

Szia!
Hamarosan blokklánc alapú IIoT kutatásba kezdek az IoP (Internet of People - http://iop.global/) keretén belül. A Libertaria (http://join.libertaria.world/) nevű partnerünk nemsokára kijön a Hydra nevű főláncával, amire teljes értékű mellékláncokat és ICO-kat lehet majd felfűzni. A technikai koordinátora a két kezdeményezésnek egy magyar szakember.
Össze tudnál kötni a Chameleon Smart Home megfelelő emberével? Az API, amit a Libertaria fog nyújtani, nagyban meg fogja könnyíteni az ilyen jellegű fejlesztéseket.

Privatban atkuldtem neked.  Wink
Köszi.
full member
December 19, 2017, 07:43:31 PM

Olvassa elFehérPapír LOL
Úgy tűnik mindig is lesznek itt google fordítós próbálkozások...
member
Activity: 167
Merit: 59
December 18, 2017, 09:33:20 PM

WEBSITE | FEHÉRPAPÍR | TELEGRAM | FACEBOOK | TWITTER | YOUTUBE | LINKEDIN | BLOG

AMLT: A Token of Megfelelőségi by Coinfirm

Coinfirm egyike a legbefolyásosabb blockchain és regtech cégeknek.

Az AMLT token megszerezhető

A token eladás 2017 December 12-én 15:00 UTC kezdődik

Befejeződik 2018 Január 30-án 15:00 UTC

Coinfirm egy elismert vezető a saját területén és a legbefolyásosabb blockchain és regtech cég

A Coinfirm AMLT tokenje megoldást kínál a kriptopénz és blockchain-nel foglakozó cégek AML/CTF szükségleteire és lehetővé teszi a kriptopénzek és blockchain biztonságos adoptálását a hagyományos pénzügyi rendszerben dolgozóknak.
Blockchain agnosztikus, a Platform sajátos algoritmusokat és nagy adatelemzéseket alkalmaz, hogy strukturált, működőképes adatokat szolgáltasson, ami növeli a hatékonyságot, csökkenti a költségeket és majdnem teljesen automatizáltan működik.

LátogatásToken Eladás

Olvassa elFehérPapír

A Coinfirm már világszínvonalú partnerekkel és ügyfelekkel dolgozik, kezdve a legfontosabb virtuális devizával dolgozó cégekkel, mint a Dash és az RSK, valamint vezető pénzügyi intézményekkel, mint a SEI.

A virtuális pénznemek és blockchain tömeg piacra és szélesebb körű szervezetekhez eljuttatásának kulcsfontosságú összekötő elemeként a Coinfirm bevezeti az AMLT tokent, azzal a céllal hogy továbblépjen a pénzügyi rendszer demokratizálódásának és átláthatóságának megteremtése felé. Ezt úgy érzi el, hogy globálisan és aktívan bevonja a piaci résztvevőket a hálózat többi tagja kockázatának meghatározásába.

Az AMLT-en keresztül a "nagy kockázatú" régiókban a különböző egységek értékelhetők a piaci résztvevőkkel megteremtett kapcsolatok és hozzájárulásuk alapján, és a pozitív visszajelzések révén csökken a számukra jelentett kockázat.

A hálózati tagok, mint például a pénzváltást vagy a fizetést lebonyolítók, tudnak a többi piacon szereplőkről értékelést nyújtani, valamint további kriptopénz címeket szolgáltatni az adatbázisba,   figyelmeztethetik a többieket illegális pénzekről, és az érvényes információkért AMLT-ben kapnak jutalmat.

Az AMLT a token birtokos számára biztosítja a Coinfirm AML / CTF platformhoz való kizárólagos hozzáférési jogokat, valamint kedvezményt biztosít számos előre fizetett termékhez. Az AMLT segítséget nyújt az AML / CTF-kompatibilis blockchain tranzakciók globális szabványának kialakításához, valamint egy biztonságos, átlátható és együttműködő gazdasági rendszer létrehozásához.

Ezen felül a blockchain agnosztikus Coinfirm AML / CTF platform támogat számos, a ICO-ban használt kriptopénznemet, például BITCOIN, DASH, ETHEREUM és ERC20 / ERC223 tokeneket. Ez tovább segíti az együttműködést, és az AML/CTF -t illető létfontosságú szabályozásokat ebben az új gazdasági rendszerben. Ez támogatja mind a token kibocsátók valamint a bankok és a hagyományos szereplők igényeit, akik szolgáltatásokat kívánnak nyújtani ebben az új ökoszisztémában.

A csapat tagjai közé tartozik:

Pawel Kuskowski Társalapító és Vezérigazgató
Maciej Ziolkowski Társalapító
Jakub Fijolek Társalapító és CTO
Pawel Aleksander Társalapító és CIO
Grant Blaisdell Társalapító és CMO

A token eladás kezdődik 2017 december 12-én 15:00 UTC

Korai Madár Pótlék:30%
Minimális célkitűzés:$1,000,000 USD (£4M USD elérte az eladás előtt)
Maximális összeg:$16,000,000 USD
Maximális AMLT teljes kínálat: 400,000,000 AMLT
Maximális AMLT eladott által tömeg eladás:210,000,000 AMLT

Pénzadomány Kampány:

Az hivatalos Nagylelkűség Kampány most már nyitva van HERE. Kampányaink közé tartozik; aláírás, blog/média, fordítás, közösségi média
és telegram kampány.

sr. member
December 18, 2017, 12:15:02 PM
Talalkoztam egy remek magyar Chameleon Smart Home nevu project-tel es nagyon tetszett a koncepciojuk. Irtam is nekik egy emailt amiben erdeklodtem,hogy nem-e gondolkodtak-e mar azon,hogy csinaljanak egy ICO-t. Tetszett nekik az otlet es meg is hivtak egy bemutatojukra,de mivel en a UK-ben lakom es elegge el vagyok foglalva, sajnos nem tudtam eleget tenni a meghivasnak. Ok peldaul nagyon is jonak tuntek volna egy magyar debutalasnak a blockchain piacon.

Szia!
Hamarosan blokklánc alapú IIoT kutatásba kezdek az IoP (Internet of People - http://iop.global/) keretén belül. A Libertaria (http://join.libertaria.world/) nevű partnerünk nemsokára kijön a Hydra nevű főláncával, amire teljes értékű mellékláncokat és ICO-kat lehet majd felfűzni. A technikai koordinátora a két kezdeményezésnek egy magyar szakember.
Össze tudnál kötni a Chameleon Smart Home megfelelő emberével? Az API, amit a Libertaria fog nyújtani, nagyban meg fogja könnyíteni az ilyen jellegű fejlesztéseket.

Privatban atkuldtem neked.  Wink
sr. member
December 18, 2017, 10:06:21 AM
Jó lenne, ha megjellene egy magyar coin is.
Mondjuk Mátyás király arcképével.
Nem tudom mekkora lenne az érdeklődés iránta.
CorvinCoin? Cheesy
Mondjuk ez egy jó ötlet. Sokan ismerik a történelemből határon innen és határon túl is.
Vannak magyar ICO kezdeményezések talán valakinek inspiráló lehet egy ilyen projekt is.
Hosszútávon előbb vagy utóbb úgy is megjelenik magyar cryptopénz hisz a világ gyors ütemben megy azon irányban.
Vagy esetleg ethereum chainen szívesen látnék egy ToldiTokent is. Cheesy
Pages:
Jump to:
© 2020, Bitcointalksearch.org