mitol fugg itt hogy mennyi az Activity es a Posts? mi alapjan novekszik az egyik es mi alapjan a masik? illetve valakinel van Trust valakinel nincs, ez mitol fugg?
Post az nyilván attól függ, hogy hányat postols. Az activity meg 2hetente 14-gyel nőhet maximum a postjaid száma alapján. Trustot meg valakihez írtak, valakihez nem, azt a többi user írja (de alapból csak a default trust-ba tartozó accoktól kapottat jelzi ki).
Member statusz mar eleg,hogy reszt vehess bounty programokban ami azert jo mert motivalva vagy,hogy rendszeresen posztolj. Igy utolag mar banom,hogy nem vettem reszt ilyen kampanyokban,mert mara mar legendary akkom lehetne. De jobb kesobb mint soha.
Az biztos, hogy jobb később mint soha... nekem elveszett egy akkom 5 évről...
sose érdekelt nagyon, hogy posztoljak és be se voltam regelve bitcointalkra csak szeptember környékén rájöttem én is arra, hogy sok lehetőséget elhalasztok pl néha vannak tök jó airdroppok amit reg nélkül nehéz megkapni
meg ugye rang is kéne hozzá, úgyhogy most a gyűjtögetés fázis van
ezért is tök jó, mert itt ez a magyar topik és lehet posztolni a saját nyelvünkön, csak egy kicsit olyan halott ez... sosincs egy téma vagy akármi feldobva... néha van 1-2 hérdés az azonnal meg van válaszolva és aztán napokig semmi történés, tehát egy kicsit gatyába kéne ezt rázni
sziasztok!
hat akkor razzuk gatyaba, regota olvasom az oldalt, de csak nemreg reg-eltem, par coin miatt amit figyelemmel kiserek, es muszaj volt posztolnom par extra infoert...
(oszinten szolva nem ez a kedvenc oldalam, ez a szintlepes, meg poszt-limit kifejezetten idegesit: tobb coint nyomon kovetek, es nemertem miert kell varnom 360 sec-et a posztolassommal, ha elotteegy masok topickban posztoltam...arrol nem is beszelve, hogy tele van spam-elve, meg baromsagokkal irva sok topic olyan emberektol akik kizarolag azert posztolnak valamit, hogy "potyogjon a szamlalo" nem az en feladatom, idom sincs gondolkodni mi lenne a helyes megoldas, de nekem ez nem igazan jon be..
mendegy, nem azert jottem, hogy az oldalt szapuljam, remelem idovel megszokom..
szoval itt, es varjuk, mi lesz az ectam-al.. kimentek az elso buy-sell orderek de egyelore nem tudom hol fognak talalkozni eladas: 450K satoshi, vetel 40k sat...LoL
kivancsi vagyok hol talalkoznak...