Hali!
Ha nem gond akkor kicsit nyomiskodok.
Szeretnék én is részt venni a Bitcoin világában ha még van rá lehetőségem. Ezzel kapcsolatban lennének kérdéseim.
Örülök, hogy találtam magyar fórum topicot mivel az angolról folyamatosan kioffoltak, továbbá a kínai fórumon nem csípték a Google fordítós hozzaszolasaimat.
Első sorban azt szeretném megkérdezni, hogy szerintetek megéri e még befektetni. Gondolok itt arra, hogy vennék egy használt Antminer S5t minert, hogy valahol el tudjam kezdeni és azzal csatlakoznék mondjuk a Splash vagy az Antpoolhoz. Sajnos tőke ügyileg csak ezt tudom megengedni magamnak.Ez is 100k forintocska, ami persze a bitcoin világában semmi, de nekem mint újnak sok pénz.Szerintetek megérné?
Bármilyen tanácsot, segítséget szívesen fogadok:)
Köszönöm,
Shaaryn
szia
én elhiszem hogy nem kevés pénz az egy átlag usernek (100k) de hidd el hogy az s5 még a villanyszámát se termeli ki, tehát gondolkodj egy kisebb rig vételben... vagy építsd magadnak egyet, vagy a 100k forintodért inkább vásárolj bitcoint és ha feljebb megy az ára akkor vedd ki és azzal kezdj valamit, mert sajnos ide a cryptoba tényleg nagyon kevés a 100k még az egy nullával nagyobb érték is elég elég elenyésző sajnos
Sajnos egyet kell,hogy ertsek az elottem allokkal . A bitcoin banyaszathoz dollar milliok kellenek es meg lehet,hogy azt is meg kell toldani egy vagy ket nullaval, mert ezt Azsiaban nagyon durvan toljak,mivel az elektromos aram ott a legolcsobb. Inkabb az ICO-kall meg bounty/airdrop kampanyokkal probalkoznek,illetve jobb altcoin-okba fektetnek inkabb. CyberMiles egy eleg jonak tuno befektetes lehet,mert az egyik legsikeresebb ICO a nevukhoz fuzodik. Van ra kereslet nem gyengen. Pont reggelt irt be valaki a Telegram-ra,hogy venne kp-ert CMT-t a UK-ban.
Igen, én is egyetértek, egy ilyen Antminer S5 tuti nem éri meg, az S7 már termel is valamennyi hasznot jelenleg, de a legjobb az S9, mondjuk nem is olcsó. Azt is figyelembe kell venni, hogy a difficulty folyamatosan emelkedik (mondjuk az ár is).
Kb egy éve én is akartam venni, de a család már a néhai ETH bányától is kiborult, egy ilyen nagyobb teljesítményfelvételű és zajos bányagépet nem tudtam volna leerőltetni rajtuk, pedig jó jártam volna az tuti
Sziasztok! most regisztráltam és az lenne a kérdésem, hogy hol tudom megnézni a user ID-m?
Legegyszerűbb: Ráviszed az egeret a nevedre, és a böngésződ kiírja az URL-t, ott az "u=" rész utáni számok a userID-d