Mondjuk Mátyás király arcképével.
Nem tudom mekkora lenne az érdeklődés iránta.
Vannak magyar ICO kezdeményezések talán valakinek inspiráló lehet egy ilyen projekt is.
Hosszútávon előbb vagy utóbb úgy is megjelenik magyar cryptopénz hisz a világ gyors ütemben megy azon irányban.
A kérdés szerintem nem az , mi legyen a neve .. mert annak a Corvin Coin szerinetm szuper ... hanem az, hogy mi legyen a célja ? ÉS mi bene a truváj ami mondjuk kicsit is megkülönbözteti másoktól ?
Mert mi éppen előkészítünk egy coint .. de igazából a probléma nem feltétlen a pr, marketing, social networkben van ... vagy a coin össze buherálásában - bár ez nagyon függ attól , milyen alapokat akarunk és milyen featurekat - hanem a cél megtalálásában van.
Jelenleg a coin 90% valósan konfeti - semmit nem ér - csak az emberk álmai tolják a maradék 10% ban meg évek alatt sem jutnak sokszor el a kitűzőtt célok 50%-ig sem.
Ha valami pumpy - dumpy coint akarunk annak meg ne Mátyást tegyük a nevére merrt annál jobbat érdemel. Meg jobb bradent lehet belöle építeni.
Mi számít magyar coin-nak? Mert már linkeltem egyet, amelyiknek a fejlesztője magyar. Nagyon más, mint a többi. Olvassátok el a leírást, ha gondoljátok! Szerintem érdemes. Én csak ezt az egy érmét tartom, mert 100%-ig biztos vagyok az értéknövekedésében. https://coinmarketcap.com/currencies/xtrabytes/