Pages:
Author

Topic: Magyar (Hungarian) - page 52. (Read 1483992 times)

full member
Activity: 389
Merit: 124
November 01, 2017, 08:45:02 AM
Ismeri valaki innen a TaaS projektet?  Ha nem, hagy adjak egy tippet a magyar közösségnek Smiley
https://bitcointalksearch.org/topic/taas-tokenized-closed-end-fund-1775766

Ez az első olyan token, ami igazi kifizetést hajtott végre a birtokolt tokenek számától függően.  Mondhatni, hogy egy crypto befektetési alapként működik, ami az elért nyereség 50%-át negyedévente visszaosztja a holdereknek.  Az ICO már áprilisban lezárult, viszont az első kifizetés gond nélkül végbement 3 hónapja, amikor 1 token 29 centet fizetett (ETH-ben).  Október 31-ig kell saját tárcába, pl. myetherwalletbe küldeni a tokeneket,  ami után 1-2 nappal készül egy snapshot az egyenlegekről, ami alapján a kifizetést indítják.

Egyelőre egész jó áron van a token, bár a kereslet miatt most kicsit felugrott: https://coinmarketcap.com/currencies/taas/

Ez a bejegyzés most egy bounty kampány része volt? Wink
Angoltól eltérőeket is elfogadnak?
full member
Activity: 394
Merit: 135
November 01, 2017, 06:16:07 AM
Mit jelent az, hogy saját fórum? Ez nem saját? (bocsi, ha hülyeséget kérdeztem, de nem világos még számomra itt).

ez csak egy magyar topic Cheesy  nézd meg például a local menüben a német nyelvnél hogy néz ki a saját Smiley
dns
newbie
Activity: 70
Merit: 0
October 31, 2017, 09:18:00 PM
Mit jelent az, hogy saját fórum? Ez nem saját? (bocsi, ha hülyeséget kérdeztem, de nem világos még számomra itt).
hero member
Activity: 802
Merit: 501
October 31, 2017, 05:42:06 PM
Hello mindenkinek!

Na csak megtaláltam , hogy van magyar fórum rész is. Smiley

Üdv!

Gyártsuk a kontentet, bár ez elég régóta nem sikerül Cheesy Ha elegen leszünk elég hozzászólással, kaphatunk saját fórumot is  Cool
full member
October 31, 2017, 09:24:47 AM
Hello mindenkinek!

Hello Uhura Cheesy örülök hogy megtaláltad, üdv a bitcointalkon Cheesy
newbie
Activity: 24
Merit: 2
October 31, 2017, 05:13:02 AM
Hello mindenkinek!

dns
newbie
Activity: 70
October 30, 2017, 08:34:06 AM
Elvileg be kell állítani a "saját token" menüben a 1.- contract address-t, 2. - a token nevét és a 3. -
 decimalt. Ha minden igaz, akkor - mindegyik tokennél -látnod kell a darabszámokat (már amennyiben valóban küldtek).
Viszont én vettem cartaxi (CTX) tokeneket, amiket látom is a MEW-emben, de az etherscan és ethplorerben nyoma sincs. Ez mitől lehet?
sr. member
Activity: 644
Merit: 274
October 30, 2017, 08:29:22 AM
Sziasztok! Egy gyors segítség kellene nekem, vagyis csak informálódók. Még most ismerkedek, próbálkozok az Airdroppokkal, eddig kaptam már eEthereum, Ethereum Blue, EXRP Network és eBIT tokeneket. Ezek a MyEtherwalletemben vannak elvileg. De gyakorlatilag nem látom őket, vagy hogyan kell ezeket kiküldeni valaholva? Walletre vagy Exchangere?
mindegyik tokennél ott van a contract address.
Show tokens myetherwalleten. Ha nincs a listában, akkor add custom token és hozzáadod, utána látni fogod. Ezt az összes új tokennel el kell játszani egyenként sajnos. (mistben elég csak a contract addresst megadni, úgy rémlik myetherwalleten a rövidítést és a decimals-t is neked kell megadnod hozzá, de a token threadjében ott kell lennie mindennek.)
newbie
Activity: 10
October 30, 2017, 06:45:39 AM
Sziasztok! Egy gyors segítség kellene nekem, vagyis csak informálódók. Még most ismerkedek, próbálkozok az Airdroppokkal, eddig kaptam már eEthereum, Ethereum Blue, EXRP Network és eBIT tokeneket. Ezek a MyEtherwalletemben vannak elvileg. De gyakorlatilag nem látom őket, vagy hogyan kell ezeket kiküldeni valaholva? Walletre vagy Exchangere?
full member
October 29, 2017, 07:29:53 PM
tudnátok nekem tápegységek terén segíteni? akármilyen tápot nézek, mindegyiken 6 darab 8 pines csatlakozó van abból ugye az egyiket elviszi a cpu Cheesy most akkor marad 5 hely a videókártyáknak... akkor hogy csinálnak sokan 8 as rendszert 1 táppal? a 6 pines részre dugják rá átalakítóval? az biztonságs megoldás? vagy tudtok olyan tápot mondani, amire rálehet kötni minimum 6-7-8 vgat 1 cpuval ?

Az a 2 db 8 pin nem ugyanaz a 8 pin. Más a csatlakozó a procihoz és a vidikarikhoz. Szóval 6 db marad a kartyáknak. Amúgy az összteljesítményét kell nézni a kártyáknak, meg amit a táp le tud adni a megfelelő ágon. Mivel banyaszol és gondolom optimalizálod a fogyasztást, nem fogják a teljes rendelkezésre álló TDP keretet bekajálni. Amúgy meg van ilyen tápduplázó NYÁK amit lehet venni, és úgy két táp is tud menni egyszerre, 7-8 kártyánál lehet elkél.

tehát azt mondod, hogy https://www.google.hu/search?biw=1280&bih=614&tbm=isch&sa=1&ei=BHL2Wc_rIoK7aaTohsAK&q=corsair+1200+hx&oq=corsair+1200+hx&gs_l=psy-ab.3...2353.2773.0.3002.3.3.0.0.0.0.103.294.2j1.3.0....0...1.1.64.psy-ab..0.1.102...0i24k1.0.N5HvDK6ObBs#imgrc=UCgweJ_MswRNmM: erre én nem tudok rádugni még 6 videókártyát sem? Cheesy ugyanis most ilyen tápot vettem ez a CORSAIR hx1200 as Cheesy 6x 8 pines csatlakozó van hozzá de ugye 8 pines a cpu is
hero member
Activity: 802
Merit: 501
October 29, 2017, 05:15:35 PM
Ismeri valaki innen a TaaS projektet?  Ha nem, hagy adjak egy tippet a magyar közösségnek Smiley
https://bitcointalksearch.org/topic/taas-tokenized-closed-end-fund-1775766

Ez az első olyan token, ami igazi kifizetést hajtott végre a birtokolt tokenek számától függően.  Mondhatni, hogy egy crypto befektetési alapként működik, ami az elért nyereség 50%-át negyedévente visszaosztja a holdereknek.  Az ICO már áprilisban lezárult, viszont az első kifizetés gond nélkül végbement 3 hónapja, amikor 1 token 29 centet fizetett (ETH-ben).  Október 31-ig kell saját tárcába, pl. myetherwalletbe küldeni a tokeneket,  ami után 1-2 nappal készül egy snapshot az egyenlegekről, ami alapján a kifizetést indítják.

Egyelőre egész jó áron van a token, bár a kereslet miatt most kicsit felugrott: https://coinmarketcap.com/currencies/taas/
sr. member
Activity: 434
Merit: 257
October 29, 2017, 04:14:06 PM
tudnátok nekem tápegységek terén segíteni? akármilyen tápot nézek, mindegyiken 6 darab 8 pines csatlakozó van abból ugye az egyiket elviszi a cpu Cheesy most akkor marad 5 hely a videókártyáknak... akkor hogy csinálnak sokan 8 as rendszert 1 táppal? a 6 pines részre dugják rá átalakítóval? az biztonságs megoldás? vagy tudtok olyan tápot mondani, amire rálehet kötni minimum 6-7-8 vgat 1 cpuval ?

Az a 2 db 8 pin nem ugyanaz a 8 pin. Más a csatlakozó a procihoz és a vidikarikhoz. Szóval 6 db marad a kartyáknak. Amúgy az összteljesítményét kell nézni a kártyáknak, meg amit a táp le tud adni a megfelelő ágon. Mivel banyaszol és gondolom optimalizálod a fogyasztást, nem fogják a teljes rendelkezésre álló TDP keretet bekajálni. Amúgy meg van ilyen tápduplázó NYÁK amit lehet venni, és úgy két táp is tud menni egyszerre, 7-8 kártyánál lehet elkél.
full member
October 29, 2017, 03:43:51 PM
full member
October 29, 2017, 01:52:30 PM
az innova airdroppja sem volt rossz Cheesy 25 darabot osztogattak ingyéé Cheesy 4,5 dolcsi most az ára Wink  szerintetek lesz valami belőle?
sr. member
Activity: 434
Merit: 257
October 29, 2017, 12:23:35 PM
Olvassátok ezt el, elég jo cikk a variance.hu-n
http://variance.hu/2017/10/29/az-ertek-internete-a-felnott-kor-kuszoben/
Sok érdekes felvetés, és információ van benne. Ez alapján nagypn kivácsi vagyok mi lesz a fork után. Ha stabil marad az árfolyam, új korszakba léphet a crypto világ, ha pukkad egyet, akkor ez mind késik, és szerintem egy jó befektetési lehetőség fok kialaklulni Cheesy
full member
Activity: 166
Merit: 101
October 29, 2017, 03:35:54 AM
Minden ami ingyen jön annak nem kell nézni az árát.
Igyekezni kell minél könnyeben és fájdalommentesen eladni.
Zsebpénzből sosem elég  Smiley
En egy airdroprol tudok amibol akar lehetne egy jovokepes coin: byteball (GBYTE). A kovetkezo airdrop 5 nap mulva lesz. https://byteball.org
Szerintem a fejlesztesuk jeles, a dag kategoriaban a IOTA-nal sokkal jobb megoldas.
Az airdrop 16 BTC utan ad 0.1 GBYTE-ot, illetve 1 GBYTE utan szinten 0.1 GBYTE-ot.
A fejleszo ismert, a wallet gyonyoru es stabil, mar vannak partnereik ahol felhasznalhato a coin, szerintem akar jovoje is lehet.
sr. member
Activity: 644
Merit: 274
October 28, 2017, 06:01:28 PM
Zsebpénzből sosem elég  Smiley
Nem tudom volt-e már:
http://airdrops.wiki/
ezekkel pár dolcsit össze lehet guberálni.
full member
Activity: 588
Merit: 104
October 28, 2017, 05:50:27 PM
Zsebpénzből sosem elég  Smiley
full member
October 28, 2017, 01:00:55 PM
innova coin  sem volt rossz Smiley 25 darabokat osztogattak és 30 pár ezer satoshiért megy az ára Cheesy 25x30k= 0.0075 btc a semmiért Cheesy oké nem sok de kb 20 másodpercembe telt Cheesy és még feljebb mehet az ára is Smiley
full member
Activity: 389
Merit: 124
October 28, 2017, 08:59:51 AM
Szerintem ahol mar kernek 0.001 eth az mar atveres Smiley nagyon sok ilyennel talalkoztam Angry A postoken volt most a legjobb es a deeponion csak sajnos en nem vehettem reszt Sad.
Az ETHEAL token 0,0008 ETH pre-saleben, így akkor az első körben megfelelő Wink
Pages:
Jump to: