Akkor már rendesen tele kellene spammolni hogy saját sub-ot kapjunk Lassan minden szomszédunknak van, nem csak erepublikban kellene keménykedni
Elképesztő a 10 000-res ár, nem tudjátok milyen szakma könyveit lenne érdemes olvasni a bitcoin/altok megértése érdekében? Kriptográfia egyértelműnek tűnik. Főleg arra gondolok hogy ha elolvasom egy új ICO whitepaperjét akkor a szembetűnően kamu dolgokat kitudjam szűrni.
A 10 ezres ár már megvan mostmár emeljük a tétet mikor lesz meg a 20 ezer... mert ugye nem az a kérdés, hogy meglesz e, hanem hogy mikor? ilyen könyv érdekelne engem is de én nemtudok róla hogy létezik e, legalábbis a mi nyelvünkben tuti nem
Szerintem itt megpihen pár hónapra, mert ez a 10 000 nagyon lélektani határ. De persze ne legyen igazam
Ahogy nézegetem a híreket olvasgatok, topikok fórumok face... igazából azt látom hogy egyre többen vannak akik venni szeretnének bitcoint. Egyre szélesebb körökbe terjed el. Innen szerintem már nincs ami megállítsa hipp hopp itt lesz a duplázása ennek a 10 ezer dolcsis árnak