Pages:
Author

Topic: Magyar (Hungarian) - page 49. (Read 1514054 times)

sr. member
Activity: 644
Merit: 274
November 20, 2017, 10:07:49 AM
A bitcoinnal kapcsolatban nem az a kérdés hogy eléri-e a (szúrj be ide tetszőleges $ árfolyamot)-ot, hanem az hogy mindezt mikor. Vannak már sokkal jobb technológiájú cryptok, amik messze meghaladták a btc-t. De az az alfája és omegája ennek az iparnak, és óriási közössége van. Amíg bármilyen crypto a megy a pénz addig lényegében a btc-be is.

pedig én reménykedem benne, hogy elpártolnak idővel a bitcointól Cheesy egyszer majd felnyílik az emberek szeme Cheesy  régi is lassú is nem is decentralizált Cheesy mert csak az az 1-2 asic farm bányászik kínában... hamar romba tudná dönteni egyetlen cég is az egész bitcoint akár percek alatt, csak le kéne állítani az asicfarmot, úgyhogy én személy szerint bízok benne hogy átállnak egy asic resistance coinra a bitcoin helyett szép lassan idővel az emberek
hát azért ez így elég nagy sarkítás. perpill egy nagyobb méretű ország sem tudna 51%-ot elérni, nemhogy még romba dönteni. Cheesy
full member
Activity: 394
Merit: 135
November 20, 2017, 09:44:43 AM
A bitcoinnal kapcsolatban nem az a kérdés hogy eléri-e a (szúrj be ide tetszőleges $ árfolyamot)-ot, hanem az hogy mindezt mikor. Vannak már sokkal jobb technológiájú cryptok, amik messze meghaladták a btc-t. De az az alfája és omegája ennek az iparnak, és óriási közössége van. Amíg bármilyen crypto a megy a pénz addig lényegében a btc-be is.

pedig én reménykedem benne, hogy elpártolnak idővel a bitcointól Cheesy egyszer majd felnyílik az emberek szeme Cheesy  régi is lassú is nem is decentralizált Cheesy mert csak az az 1-2 asic farm bányászik kínában... hamar romba tudná dönteni egyetlen cég is az egész bitcoint akár percek alatt, csak le kéne állítani az asicfarmot, úgyhogy én személy szerint bízok benne hogy átállnak egy asic resistance coinra a bitcoin helyett szép lassan idővel az emberek
full member
Activity: 588
Merit: 104
November 19, 2017, 06:44:06 PM
Ami tovább fogja pumpálni a Bitcoin árát az a sznobizmus.
Valamikor az alma volt mint technológiai fenomén.
Ma mindenki a Bitcoinrol beszél. Ha nincs Bitcoinod akkor már nem is vagy ember.
sr. member
Activity: 434
Merit: 257
November 19, 2017, 03:24:50 PM
full member
November 19, 2017, 05:19:03 AM
bitcore coinba még érdemes lehet beszállni? mi a véleményetek róla?

A bitcoin-ba mindig is erdemes lesz beszallni. Vannak akik azt mondjak es koztuk en is ott vagyok,hogy el fogja erni a 100 000 dollart is. Ha azt nezzuk akkor ahhoz kepest meg mindig van hova fejlodni. Az hogy jelen pillanatban erdemes-e venni az toled fugg,mert ugyebar mar eleg regota pumpaljak es hat ugye kellene jonnie egy korrekcionak hamarosan. Amikor en vasaroltam BTC-t akkor csak 480 dollar volt es par hettel elotte meg a fele. Utana nem sokra ra 2013 december kornyeken elerte az 1300-at majd valamikor jott kinabol egy rossz hir es leesett 200 dollar kornyekere most meg 9000 folott jar. Nem hiaba a mondas,hogy sosem lehet a legjobbkor beszalni mert minidg lehetne jobban. Wink

Így van, teljesen jól összefoglaltad, és a példa is jó.

Ha most beszállsz nincs kizárva, hogy korrekció lesz, viszont hosszútávon mindenképpen megéri a dolog.  Ha nem akarsz kockáztatni, a helyedben nem csak BTC-t vennék, hanem egyéb erős altokat is (ETH), illetve igazán nagy durranás előtt álló, de már fejlesztés alatt lévő coinokat (személyes vélemény: pl. WAVES, STRAT).  A diverzifikáció fontos eleme a cryptonak Smiley

Teljesen egyetértek az előttem írókkal.
Élvezem amikor egyesek azt írják, vesznek bitcoint "csak kicsit menjen le az ára".
Vagyis 3000-ről 1800-ra? Vagy 7800-ról 5800-ra?
Ezek felhővárak, a piac lényege, hogy kiszámíthatatlan, emiatt sosem tudod mikor épp olcsó vagy drága a bitcoin. Jellemzően aki eddig vett az mind olcsón vett Smiley
Szerintem most érdemes bármilyen kriptovalutát vásárolni. Lehet BTC, ETH, LSK, WAVES, STRAT, XMR, ZEC vagy szinte bármi a top 50-ből ami nem friss ICO.
A fejlesztések meghozzák az értéket, szerintem érdemes hosszútávon ebbe befektetni.

srácok egy kicsit félreértettetek Cheesy bitcore coint írtam az a BTX 1 hete 3-5 dollár volt vettem 50 darabot belőle majd 3-4 napra rá már 40 dollár volt Smiley és gondoltam, hátha tudjátok, hogy miért szárnyal, de aztán jött a korrekció most 30 dolcsi alatt ugrál Smiley ui: még jó hogy nem szálltam be 40 dollárnál is egy pár darabbal mert az bukó lett volna így meg szépet nyertem Smiley amúgy a bitcoinról meg ugyanazt vallom amit ti Cheesy
full member
Activity: 166
Merit: 101
November 18, 2017, 07:47:35 AM

A bitcoin-ba mindig is erdemes lesz beszallni. Vannak akik azt mondjak es koztuk en is ott vagyok,hogy el fogja erni a 100 000 dollart is. Ha azt nezzuk akkor ahhoz kepest meg mindig van hova fejlodni. Az hogy jelen pillanatban erdemes-e venni az toled fugg,mert ugyebar mar eleg regota pumpaljak es hat ugye kellene jonnie egy korrekcionak hamarosan. Amikor en vasaroltam BTC-t akkor csak 480 dollar volt es par hettel elotte meg a fele. Utana nem sokra ra 2013 december kornyeken elerte az 1300-at majd valamikor jott kinabol egy rossz hir es leesett 200 dollar kornyekere most meg 9000 folott jar. Nem hiaba a mondas,hogy sosem lehet a legjobbkor beszalni mert minidg lehetne jobban. Wink

Ha most beszállsz nincs kizárva, hogy korrekció lesz, viszont hosszútávon mindenképpen megéri a dolog.  Ha nem akarsz kockáztatni, a helyedben nem csak BTC-t vennék, hanem egyéb erős altokat is (ETH), illetve igazán nagy durranás előtt álló, de már fejlesztés alatt lévő coinokat (személyes vélemény: pl. WAVES, STRAT).  A diverzifikáció fontos eleme a cryptonak Smiley

Teljesen egyetértek az előttem írókkal.
Élvezem amikor egyesek azt írják, vesznek bitcoint "csak kicsit menjen le az ára".
Vagyis 3000-ről 1800-ra? Vagy 7800-ról 5800-ra?
Ezek felhővárak, a piac lényege, hogy kiszámíthatatlan, emiatt sosem tudod mikor épp olcsó vagy drága a bitcoin. Jellemzően aki eddig vett az mind olcsón vett Smiley
Szerintem most érdemes bármilyen kriptovalutát vásárolni. Lehet BTC, ETH, LSK, WAVES, STRAT, XMR, ZEC vagy szinte bármi a top 50-ből ami nem friss ICO.
A fejlesztések meghozzák az értéket, szerintem érdemes hosszútávon ebbe befektetni.

hero member
Activity: 802
Merit: 501
November 18, 2017, 05:41:40 AM

sr. member
Activity: 392
Merit: 251
November 17, 2017, 10:44:33 AM

full member
November 17, 2017, 03:06:23 AM
Nem gondoltam, hogy ilyen ütemben fog felpattani a BTC árfolyama ez ez egész BCH flippening próba után. Elég durva, az előbb bifinexen egy rövid időre 8000$ fölé ugrott, új ATH! Cheesy
Vajon meglesz idén a 10000$? Mit gondoltok?

Szerintem idén valahol 9700 - 10000 között érjük el a ATH-t.
Az év vége általában jó a bitcoinnak, biztos emlékeztek, a tavaly épp év végére ugrott át 1000 dolláron az ára.
Persze mindez ha nem lesz egy újabb dráma, most épp az USDT (egyesek szerint) ponzi miatt áll a bál:
https://medium.com/@bitfinexed/the-bitfinex-dilemma-blow-up-now-or-try-a-hail-mary-to-retain-in-business-10b9d989359f
Egyesek már temetik a Bitfinexet és a Bithumbot.
sr. member
November 16, 2017, 05:20:40 PM
Nem gondoltam, hogy ilyen ütemben fog felpattani a BTC árfolyama ez ez egész BCH flippening próba után. Elég durva, az előbb bifinexen egy rövid időre 8000$ fölé ugrott, új ATH! Cheesy
Vajon meglesz idén a 10000$? Mit gondoltok?
hero member
November 16, 2017, 05:15:54 PM

Úgy tudom van weekly airdrop, érdemes lenne utánanézni.  Mivel pumpolt az ár most, érdemes lehet várni míg lecsillapodnak a kedélyek minden olyan coinnál, ami "bit"tel kezdődik Cheesy
full member
November 16, 2017, 10:28:22 AM
full member
Activity: 389
Merit: 124
November 11, 2017, 10:29:17 PM
Gondolod, hogy a BCH hamarosan meghaladja a 800-at  ?
Már jóval 1000 fölött van. Van akinek erről ez a véleménye: http://variance.hu/2017/11/10/helyzetertekeles/
Először is köszi a megosztást. Egyet tudok érteni a leírtakkal és valóban csak dump & pump a BTC ami már nem az eslő alkalommal történik meg. A napi kereskedés amúgy sem egy egyszerű feladat amit már oly sokan megtapasztaltuk. Ma már én is a HODL csapatot erősítem, de ezt is csak egészen  addig amíg az Exscudo exchange megnyitja kapuit ahol az ICO befektetők a az akkoriban befektetett BTC összeg értékének arányával, napi szinten tudnak majd kereskedni költségmentesen. Smiley
Exscudo exchange ilyeneket ígér? Kár, hogy az ICO-juk május végén befejeződött.
Azt hallottam 2017.11.13-ra terveznek BCH forkot a Segwit2x-et meg lehet, hogy mégis végrehajtják?
sr. member
Activity: 392
Merit: 251
November 11, 2017, 10:00:26 PM
Gondolod, hogy a BCH hamarosan meghaladja a 800-at  ?
Már jóval 1000 fölött van. Van akinek erről ez a véleménye: http://variance.hu/2017/11/10/helyzetertekeles/
Először is köszi a megosztást. Egyet tudok érteni a leírtakkal és valóban csak dump & pump a BTC ami már nem az eslő alkalommal történik meg. A napi kereskedés amúgy sem egy egyszerű feladat amit már oly sokan megtapasztaltuk. Ma már én is a HODL csapatot erősítem egészen addig, amíg az Exscudo exchange megnyitja kapuit ahol az ICO befektetők az akkoriban befektetett BTC összeg értékének arányával megfelelően, napi szinten tudnak majd kereskedni költségmentesen. Smiley
full member
Activity: 389
Merit: 124
November 11, 2017, 07:53:28 AM
Gondolod, hogy a BCH hamarosan meghaladja a 800-at  ?
sr. member
Activity: 644
Merit: 274
November 11, 2017, 07:38:36 AM
Megtudna erősíteni valaki abban, hogy a BTC-vel tervezett forkot végül a BCH kapja meg, mint update?
Mi a fenéért ment 1000 dollár fölé? Cheesy
Szokásos "ki tudja mi lesz" hype, sokan toltak bele egy hirtelen ugrást remélve. Nagy most a kavarodás, mindenki próbálja megcsinálni a szerencséjét. Cheesy
hero member
November 11, 2017, 07:23:19 AM
Megtudna erősíteni valaki abban, hogy a BTC-vel tervezett forkot végül a BCH kapja meg, mint update?
Mi a fenéért ment 1000 dollár fölé? Cheesy
sr. member
November 10, 2017, 02:42:27 PM
Most már jóval 40% fölött járunk ... Nekem kicsit gyanús a dolog, valami manipuláció tuti van benne. Valami olyat olvastam, hogy mégis forkolni akarja valaki a bitcoint, gondolom ezért lehet az egész, de nincs senkinek sem akkora hashrateje hogy értelme is legyen szerintem... Én inkább kimaradok ebből sztem
member
Activity: 512
Merit: 10
November 10, 2017, 08:02:07 AM
Megkell várni mikor lesz az új HardFork és akkor talán az altcoinok is növekedni fognak.
Tul sok pénzt nyomnak a BTC . Hát ilyen a sznobizmus. Olyan mint régen az alma volt.
Ha valakinek nincs BTC az már nem is ember  Wink
full member
November 10, 2017, 04:14:12 AM
Gondolod, hogy a BCH hamarosan meghaladja a 800-at  ?

24 órás 20%-os növekedés gyanús, ha még lenne BCH-m, én biztos eladnám.
Pages:
Jump to: