bitcore coinba még érdemes lehet beszállni? mi a véleményetek róla?
A bitcoin-ba mindig is erdemes lesz beszallni. Vannak akik azt mondjak es koztuk en is ott vagyok,hogy el fogja erni a 100 000 dollart is. Ha azt nezzuk akkor ahhoz kepest meg mindig van hova fejlodni. Az hogy jelen pillanatban erdemes-e venni az toled fugg,mert ugyebar mar eleg regota pumpaljak es hat ugye kellene jonnie egy korrekcionak hamarosan. Amikor en vasaroltam BTC-t akkor csak 480 dollar volt es par hettel elotte meg a fele. Utana nem sokra ra 2013 december kornyeken elerte az 1300-at majd valamikor jott kinabol egy rossz hir es leesett 200 dollar kornyekere most meg 9000 folott jar. Nem hiaba a mondas,hogy sosem lehet a legjobbkor beszalni mert minidg lehetne jobban.
Így van, teljesen jól összefoglaltad, és a példa is jó.
Ha most beszállsz nincs kizárva, hogy korrekció lesz, viszont hosszútávon mindenképpen megéri a dolog. Ha nem akarsz kockáztatni, a helyedben nem csak BTC-t vennék, hanem egyéb erős altokat is (ETH), illetve igazán nagy durranás előtt álló, de már fejlesztés alatt lévő coinokat (személyes vélemény: pl. WAVES, STRAT). A diverzifikáció fontos eleme a cryptonak
Teljesen egyetértek az előttem írókkal.
Élvezem amikor egyesek azt írják, vesznek bitcoint "csak kicsit menjen le az ára".
Vagyis 3000-ről 1800-ra? Vagy 7800-ról 5800-ra?
Ezek felhővárak, a piac lényege, hogy kiszámíthatatlan, emiatt sosem tudod mikor épp olcsó vagy drága a bitcoin. Jellemzően aki eddig vett az mind olcsón vett
Szerintem most érdemes bármilyen kriptovalutát vásárolni. Lehet BTC, ETH, LSK, WAVES, STRAT, XMR, ZEC vagy szinte bármi a top 50-ből ami nem friss ICO.
A fejlesztések meghozzák az értéket, szerintem érdemes hosszútávon ebbe befektetni.