Pages:
Author

Topic: Merit Bağış Alanı - Unofficial - page 35. (Read 36161 times)

full member
Activity: 742
Merit: 112
February 07, 2018, 01:49:13 PM
newbie
Activity: 15
Merit: 0
February 07, 2018, 12:34:21 PM
Bunun yerine blok yarılanma usulü birşey yapsalardı daha iyi olurdu Cheesy misal 14 günde 14 yerine 7 ye düşşeydi sonra 4 sonra 2 gibi Cheesy

Hocam cok haklisin konuyu okurken bende tam bunu düsünüyordum. benim gibi yeni baslayan bilgi sahibi olmaya calisan arkadaslar nasil merit merit topliyacaklar bunlar yeni bunlara merit vermem düsüncesiyle olmaz, derken senin yazin cikti karsima tesekkür ediyorum bu düsüncenden dolayi
full member
Activity: 448
Merit: 124
February 07, 2018, 12:21:33 PM
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
February 07, 2018, 12:07:38 PM
Başkasının yazdığı ama yeteri kadar merit alamayan mesajları da paylaşabilirsiniz. Forumda her mesajı okumamız imkansız ama bu sayede gözden kaçan kaliteli mesajlara merit verebiliriz.

güzel söyledi forumumuzun mod'u konu içeriğine ekliyorum.
başkaları içinde güzellikler yapabilirsiniz arkadaşlar. konuyu takip etmeye devam ediyoruz ve meritleri dağıtmaya çalışıyoruz vakit buldukça.

sizlerden ricam "tartışmalardan uzuk durun, kaliteli bilgilendirici mesajlarınızı paylaşınız" buradan. Bazı arkadaşların görüyorum ki sadece sordukları soruları paylaşıyorlar, herhangi bir bilgi sunmuşluğu olmadan doğrudan meritle ilgili şikayet mesajlarının da paylaşıldığını görüyoruz, malesef herşey dört dörtlük olmayabilir ama mevcut sistemede ayak uydurmaya çalışarak devam edelim, herkes için en güzeli budur.
full member
Activity: 518
Merit: 102
simply getting the job done
February 07, 2018, 09:52:34 AM
Bazı HERO ve LEGENDERY'ler ne kadar da işkembeden sallamaya başlamışlar bu merit hakkında. Kendilerinin tuzu kuru ya diğerlerine ne olursa olsun. Biz de oldukça fazla paylaşım yaptık, bir çok kişiye yardım ettik, yeri geldi çok yardım aldık ama aktifliğimizi ve paylaşımcı yapımızı hiç bozmadık; kimseyi de forumdaki rütbesine göre değerlendirmedik. Öyle bir algı oluşturulmaya çalışılıyor ki bazı HERO ve LEGENDERY'ler ne derse o olur, ne demişlerse de doğrudur; yanlışları olamaz.
Siz de paylaşım yaparak veya bazılarınız sadece post kasarak o rütbelere gelebildiniz. Bizim de tek eksiğimiz size nazaran buraya daha geç gelmek olduysa suç mu yani bu? Devrecilik yapmaya meraklı ne kadar fazla insan varmış meğer.
Bu merit çıktı şimdi bazılarınız daha da fazla düşük rütbelileri hor görmeye başladınız. Meritlerinizi yüksek rütbelilere bol bol dağıtırken hiç sorun yok ama yeni üyeye veya jr. member'e merit verirken eliniz titriyor sanırım. Önemli olan emek mi? Rütbe mi? Madem böyle yapılacaktı neden bu sistem getirildi o zaman buraya? Siz istediğiniz gibi at koşturabilesiniz diye mi?
Yapmayın arkadaşlar, hepimiz aynı yolun yolcusuyuz. Adil olmayı ve hoşgörüyü kaybedersek yazık olsun bize..

üstüme alınmalı mıyım o bazı larının arasında mıyım ona göre kendimi savunma hakkını kullanacgm yada alinan birinin savunmasını izlyecgm Smiley

Hocam ben tamamen genel konuşuyorum, bu güzel konuyu da kirletme amacında değilim. Son günlerde bazı haksızlıklara şahit oldum ve ona serzeniş ettim sadece.

aman hocam dikkat. linç bile yiyebilirsin bu yüzden Smiley merit başlığında söyledim bunu neler duydum neler.
bazı arkadaşlar yeni üyelerin başlık dahi açamaması gerektiğini bile savunuyor ilginç bir şekilde.

Etsinler zaten firsat ariyorlar, sanki biyle demesek bisi mi degisecek, forumun kalitesi artmadi, dustu bu sistemde, ukelalar daha ukela yeniler de dilenci oldu, ustelik bosu boşuna, kendi multi accountlari ya da arkdas cevreleri arasinda bolusuyorlar, olmayan da o kadar merite yeni multi aciyor, arada bi dilenirken sus payi 1 merit veren oluyor, al sunu git kendine bi simit al, cok da dolanma ortalarda der gibi
full member
Activity: 616
Merit: 108
February 07, 2018, 08:40:57 AM
Sr Member olmam için aktivity yeterli (252) fakat merit sistemi nedeniyle olamıyorum.
Bu konuda yada geçmiş mesajlarıma merit verirse sevinirim. Elimdekiler bitene kadar karşılıksız vermeye çalışırım.

Neon Wallet

Weiss Ratings

Kredi Kartı ile BTC
member
Activity: 96
Merit: 10
February 07, 2018, 07:25:57 AM
Bazı HERO ve LEGENDERY'ler ne kadar da işkembeden sallamaya başlamışlar bu merit hakkında. Kendilerinin tuzu kuru ya diğerlerine ne olursa olsun. Biz de oldukça fazla paylaşım yaptık, bir çok kişiye yardım ettik, yeri geldi çok yardım aldık ama aktifliğimizi ve paylaşımcı yapımızı hiç bozmadık; kimseyi de forumdaki rütbesine göre değerlendirmedik. Öyle bir algı oluşturulmaya çalışılıyor ki bazı HERO ve LEGENDERY'ler ne derse o olur, ne demişlerse de doğrudur; yanlışları olamaz.
Siz de paylaşım yaparak veya bazılarınız sadece post kasarak o rütbelere gelebildiniz. Bizim de tek eksiğimiz size nazaran buraya daha geç gelmek olduysa suç mu yani bu? Devrecilik yapmaya meraklı ne kadar fazla insan varmış meğer.
Bu merit çıktı şimdi bazılarınız daha da fazla düşük rütbelileri hor görmeye başladınız. Meritlerinizi yüksek rütbelilere bol bol dağıtırken hiç sorun yok ama yeni üyeye veya jr. member'e merit verirken eliniz titriyor sanırım. Önemli olan emek mi? Rütbe mi? Madem böyle yapılacaktı neden bu sistem getirildi o zaman buraya? Siz istediğiniz gibi at koşturabilesiniz diye mi?
Yapmayın arkadaşlar, hepimiz aynı yolun yolcusuyuz. Adil olmayı ve hoşgörüyü kaybedersek yazık olsun bize..

üstüme alınmalı mıyım o bazı larının arasında mıyım ona göre kendimi savunma hakkını kullanacgm yada alinan birinin savunmasını izlyecgm Smiley

Hocam ben tamamen genel konuşuyorum, bu güzel konuyu da kirletme amacında değilim. Son günlerde bazı haksızlıklara şahit oldum ve ona serzeniş ettim sadece.

aman hocam dikkat. linç bile yiyebilirsin bu yüzden Smiley merit başlığında söyledim bunu neler duydum neler.
bazı arkadaşlar yeni üyelerin başlık dahi açamaması gerektiğini bile savunuyor ilginç bir şekilde.
EFS
staff
Activity: 3822
Merit: 2123
Crypto Swap Exchange
February 07, 2018, 06:50:39 AM
Başkasının yazdığı ama yeteri kadar merit alamayan mesajları da paylaşabilirsiniz. Forumda her mesajı okumamız imkansız ama bu sayede gözden kaçan kaliteli mesajlara merit verebiliriz.
member
Activity: 1264
Merit: 43
February 06, 2018, 07:22:39 PM

legendary
just in case
February 06, 2018, 05:48:57 PM

newbie
Activity: 79
February 06, 2018, 02:47:35 PM
artık rütbe atlamak yeniler için hayal gibi birşey ama sr member ve üstü iyi para eder Smiley)
member
Activity: 1264
Merit: 43
February 06, 2018, 02:27:36 PM
member
Activity: 546
Merit: 10
February 06, 2018, 09:55:49 AM
5 Merit'e ihtiyacım var arkadaşlar. Karşılık için değil fakat şuan 2 smeritim var 2 verene 2 tane atabilirim.

Etherdelta bir sıkıntı çıkarır mı ? En güvenli yer neresi satış için ve etherdelta satışı ile ilgili bir anlatım yeri var mı ?

https://bitcointalksearch.org/topic/etherdelta-kullanimi-resimli-anlatm-wada-ayrcalyla-2261359

Bu konıuda Etherdelta hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Sıkıntı çıkarmaz. Tokenler ilk olarak buraya gelir (MEW Private Key girdiyseniz) buradan dilerseniz başka yerlere aktarım yaparsınız. Şuan değil ancak biraz bilgi edindikten, diğer borsaları gözlemledikten sonra arbitraj ile de kazanabilirsiniz. Bazen öyle denk geliyor ki burada 10 dolara satabileceğim tokeni 1000 dolardan fazlaya başka borsada satabiliyorum.
Güvenli borsa olarak ise nereyi önersek faydası yok. Dileyen tezgahı kapatıp gidebiliyor. Son dönemde yükselen hacimlerden ötürü artık borsaların kapatması mantıklı değil çünkü çuvalla para kazanıyorlar. Ben çekinmeden hepsinde işlem yapıyorum parada bırakıyorum içinde gerektiğinde. Adamlar milyon dolarlar ile işlemler yapıyor buralarda. Bizim birkaç bin doları peçete niyetine bile kullanmazlar diyerek güven sorununu aşıyorum.
legendary
just in case
February 06, 2018, 08:48:25 AM
kaliteli mesajlarınızı paylaşmanızı rica ediyoruz, bizlerde konuyu takip etmeye devam ediyoruz arkadaşlar.
newbie
Activity: 2
February 05, 2018, 02:06:51 PM
Merit tam olarak ne işe yarıyor henüz kavrayamadım ben olayı. Daha yeni üye oldum foruma yeni özellik olarak gelmiş ama aklımda birşey canlanmadı henüz. Herhalde bazı forumlarıdaki +rep olayına benziyor tek fark burda merit aldıkça forum rütbesi atlıyoruz ve bu meritleri herkes istediği kullanıcıya verebiliyor.
member
Activity: 602
Merit: 12
February 05, 2018, 01:56:18 PM
Merhabalar. Bounty kampanyalarına katılmayı düşünüyorum. Ancak kazanç konusunda bir bilgi sahibi olmak. İstiyorum.  Sizden ricam en son katıldığınız bounty kampanyasından ne kadar kazanç sağladınız. Bunlari yazarsanız çok. Sevinirim

Not.  Sadece twitter ve telegram kampanyalarına katılmayı düşünüyorum
Destekleriniz için teşekkürler
jr. member
Activity: 56
Merit: 1
February 05, 2018, 12:42:57 PM
Sadece ''bitcoin'' bazında dersek, belki ileride öyle olabilir.17 milyona yaklaştı piyasadaki bitcoin ve her geçen gün bitcoin oluşturmak zorlaşıyor.Bildiğiniz gibi toplam 21 milyon tane bitcoin olacağı için bitcoin bazında madencilik acemi birisini tatmin etmeyebilir.Gerçi 2100 lere kadar vaktimiz var satoshi toplamaya devam   Cheesy

Kendi çapımda yazıyorum arkadaşlar çok iyi olmayabilir merite ihtiyacım var, yardım edene minnettar olurum.
member
Activity: 140
Merit: 22
February 05, 2018, 06:54:35 AM
Tam jr member'den memberá gececegim sira bu merit isi cikti, hicbir meritimde yok bana veren olursa dagitirim, kaliteli post yazmaya deniyorum ama herzaman beceremiyorum..
legendary
just in case
February 04, 2018, 12:50:07 PM
Benim kafama takılan soru "@by rallier" neden hala Hero Member.

EFS'nin merit sistemi için açtığı konuda Legendary için şöyle yazıyor. " Rütbe:Legendary, Gereken activity: 775-1030 arasında, Gereken Merit: 1000"

@by rallier baktığımız zaman "Posts: 1786, Activity: 952, Merit: 1118" Legendary olması gerekmiyor mu?

Senin de söylediğin gibi 775 - 1030 arasında rastgele bir aktivite sayısında rütbe Legendary olunuyor. Ana konu da tam olarak "You will become Legendary randomly somewhere between 775 and 1030 activity." böyle denmiş.

aynen, 1030 u geçince activity ne oluyor onu bilmiyorum Smiley
member
Activity: 378
Merit: 55
February 04, 2018, 06:58:33 AM
Merit uygulaması üyelerin son rütbelerine uygulanmadan daha sonraki rütbelerine uygulansa çok daha adaletli olurdu. Örnek olarak bir full member sr member olmasına bir hafta var iken bu sisteme dahil edildiğinde 150 merit almadıkça sr member olamayacak. Bunun yerine eski sistem son rütbede iken uygulansa, yeni rütbesini aldığında da merit sistemine dahil olsa çok daha adaletli olurdu. Böylece bir nebze olsun sistem değişikliğinden üyeler çok daha az etkilenmiş olurdu.

Full member olmaya çok kısa bir süresi kalmış biri iken benim de merit konusunda değerlendirmem böyle.

aynen öyle kardeşim bende sözde full member olmuştum ama kaldım memberlıkta. yapacak bişey yok.
Pages:
Jump to: