Ah ama bu cok kötü oldu tam siralama atlayacaktim ve suanda 150 merit almam gerekiyor! Kim bana bukadar merit versinki? cok adaletsiz bir durum oldu activity sayimiz Kadar merit alabilseydik daha adil bir uygulama olurdu.
Kesinlikle katılıyorum ben de tam hero member olacaktım bu hafta ama kısmet değilmiş.
Bu durumun adaletsiz olduğu size yukarıdaki mesajınız için verilen 50 meritten belli.Bana göre bu meritleri yan hesaplarınızdan verdiniz.
Yoo. Canım istedi attım.
Arkadaş alt hesabım da değildir. İspat isterseniz moderatörle iletişime geçin.
Hocam bu sistemin + yönüde oldu - yönüde çoklu hesaplara herhangi bir önlem alinacak mı mesela bir kişinin belki 10-20-30 hesabı var bu hesaplar kendi kendine merit verirlerse mesela bunu nasıl engelleyecekler tespit edecekler.
Sen kac merit aldin hocam ? Bende ilk on küsür tane vardi caen arkadas bana merit gönderdi benim meritlerim artti, Neo arkadasa gönderdim meritleri (sayesinde Kucoin airdropa katildim sonra biraz daha KCS aldim iyi kazandim ondan gönderdim bunuda söyledim alt hesap falan filan diyenler olacaktir, ayrica kendisi ile daha öncedende tanisiyoruz isteyene eski mesajlarimizla kanitlarim neo hocamda ok verirse) sonra o sagolsun bana göndermis ben gene merit kazandim.
Simdiiiii bu hesaplarin hepsi benim olsaydi yani bir kisinin olsaydi! ben genede Level atlayamiyorum hatta suan atlamam icin bir bukadar daha kazanmam lazim. Önceki mesajimdada iyi sistem dememin nedeni buydu, bizde daha yeni anliyoruz bu sistemi.
Alıntı yaptığım mesajlarda da görüleceği üzere, merit dağıtımının ''kaliteli içerik'' ile pek bir ilgisi olmayacak. Kimisi canı istedi diye verecek, kimisi tanıdıklarına verecek sadece, kimisi el altından satacak vs. vs. merit için kimse kaliteli içerik kasmayacak, onun yerine forumdan bir çok arkadaş edinmeye çalışacaklar ve yahut 3-4 kişi birbirlerine merit atıp duracak. olayın olacağı bu.
Sistemin yanlışlarını belirtmek ''mızmızlanmak'' değildir, hatalıya yanlışa ses çıkarmaktır.