hiç analiz kasmayacağım, bu işin amacı belli merit diye birşey çıkarttılar ki herkesin rankı artmasın ki bountylere sadece belli kesim katılıp paraları cukkalasınlar.
Şimdi soruyorum, ben başlık açtım herhangi bir coini analiz ettim bunun kaliteli içerik olduğunu kim neye göre belirleyecek madem böyle bir sistem yapıyorsunuz, belli bir kalitatif değerler açıklayınız,
Mesela, açılacak yeni konularda dikkat edilmesi gereken kriterler diye, veya atılan postlarda üyelere hitap, doğru Türkçe kullanımı gib vs. vs. Doğru da olsa yanlışta olsa bir kriter olmak zorunda.
Ben Newbie kullanıcıyım, açtığım hangi konuya, yazdığım hangi cevaba itimat edip merit vereceksiniz, vermezsiniz çünkü gözünüzde newbieler memberla çömez,toy,birşey bilmeyen statütüsünde.
Alın forumunuz da bountyleriniz de sizin olsun. Bu saatten sonra da kimse forum kalitesi için felandı filandı diye hikaye anlatmasın. Forumda dünya kadar bir birine küfür eden var, kalite diyorsanız öncelikler onları banlayarak başlardınız o yüzden hiç samimi değilsiniz.
Ortada bir pasta vardı taliplisi çoktu sizde pastayı dolaba kitlediniz olay bu.
BOUNTYLerinizde bol kazançlar.
Tam cukkalıyorduk sen geldin valla. Sr.Member tahmini 8 ayda oluyordun şimdi 1 buçuk yıl falan sürecek dert etme bu kadar. Sen daha şimdiden hesap kitaba oturmuşsun ki neden burada olduğun çok anlaşılıyor. Şimdi mağdur olanlar sizler misiniz? Yoksa 3 ayda full member olup bounty lere katılıp 1 seneden fazladır burada olan ve sizin yüzünüzden tabağına 1 dilim pastanın 10 da 1 ini zor koyan ayrıca bir çok kişiden daha fazla kafa yormuş emek harcamış Herolar Legendry ler mi? En son bir İNS olayı vardı ki evlere şenlik. 1000 katılımcısı vardı.