Full member olmam gerekirken bana hıyar verdiler
hemde bu olay ortaya çıkmadan önce. Bunun kaldırılması gerekli beni mağdur etti
Gerçekten haksızlık yapmışlarmı diye girdim profilini inceledim ama sen şu an bildiğin yalan konuşuyorsun.
137 adet toplam mesajın var.
23.01.2018 e kadar attığın mesaj adeti - 118.
25-01-2018 - gecesi attığın mesaj adeti 25-01-2018, 01:20:34 - 1
Eder sana 119.
Bunlar merit sistemi gelmeden önceki mesajların.
Merit sistemi 25-01-2018, 02:00 de gelmiş.
Sen ise bu sistem geldikten sonra sabahına yani 25-01-2018, 10:27:43 de mesaj atmışsın.
tamam 119 mesajda kalıp Full member olamaman büyük şanssızlık olmuş var ama forumda merit ile alakalı her başlıkta böyle yalan dolan cümleler kurman acaip can sıkıcı.
Bu tuzu kuru olan arkadasları anlamak gercekten guc. Yok her gun yazarsan bu kadar alırsın, guzel yazsaydın su kadar alırdın...
Baba usenmedim gittim ben de senin 500 mesajdan bazilarina baktim.
Eyvallah, bizden tecrubelisin. 2013 te uye olmussun. 2009 dan beri de BTC ile ilgilisin.
Lakin bu attigin 500 kusur postun icinde ben oyle merit hak edecek fazla bilgi goremedim.
bazilarini yazayim suraya.
+Sushi cok guzel bir yemek
+Cok tesekkur ederim faydali oldu
+Soru sormustum, cevabini aldim. Tesekkurler
+Bitcoin aldigimda bu kadardi. Sonra su kadar oldu. Unutacaginiz bir para ile bu ise girin. Uzun vadeli dusunun.
+Bu coin su kadar pump oldu, sonra bu kadar dump oldu.
bunlar benim okuyup da dikkatimi cekenler. Icerigi daha kaliteli olanlar varsa kusura bakma, hepsini okuyamadim.
Simdi bana kalkip da sistem adaletli olmus diyebilir misin?
Yine once gelen parsayi toplar durumu olustu burada.
Hero olmus, Senior olmus adam icin atla deve degil durum. Dolayisiyla tuzu kuru bu arkadaslarin.
Burada merit alan diger arkadaslarin yorumlarinin bazilarina da baktim.
Genellikle sistemi oven yorumlar. Guzel olmus, gerekliydi diyenler.
Biz de hemfikiriz, faydali olmus; lakin ilk etapta yapilan merit dagitimi hatali.
Onlarca hesabi olup multi kasanlar var. Bunu engellemek icin de yerinde bir hareket.
2 rank arasinda bu kadar fazla merit olmasi ise dogru degil.
Kalite artsin eyvallah da burada senior olup su ana kadar kaliteli post atmamis olanlar var.
Ve bu adamlar baskalarinin yorumlarini degerlendirip merit dagitacak.
kisacasi bir yetmez ama evet vakasi daha...