Fon Katılımcıları :
1-) mhanbostanci 2 Adet Fon 144 TL - 24.01.2017
2-) kenanzz 1 Adet Fon 72 TL - 24.01.2017
3-) gokcey 50 Adet Fon 3500 TL - 25.01.2017
4-)burakyilmaz 20 Adet Fon 1400 TL 25.01.2017
5-) ozgr 15 Adet Fon 1050 TL 25.01.2017
6-) gvnsrbtc 50 Adet Fon 3500 TL 25.01.2017
7-) CanErik 50 Adet Fon 3500 TL 25.01.2017
8-) modsa26 15 Adet Fon 1050 TL 25.01.2017
kenanzz ve ben daha fon başında zarardayız gibi
Daha Fonun başında zarar gibi bir şey yok siz aldığınızda Fon İlk Giriş Fiyatı 72 TL 'idi , Ana Para Koruması da 72 TL olarak hesaplandığı için o şekilde yazıldı. Fon Başladıktan sonra durum olumlu yönde değişecektir
0.02 BTC gönderdiniz ve fon başlayana kadar tüm gönderenlerde bu şekilde gönderdi. Kenanzz Havale ile gönderdiği 72 TL için 2 TL 'si de geri iade yapılacak, Geri İade yapıldıktan sonra tabloyu 70 TL olarak her ikiniz için de düzenleyeceğim
Şimdi biz biraz daha yatırım yapmayı düşünüyoruz ama kafamızı kurcalayan bazı sorular var, cevaplarsanız seviniriz.
1. Fon süre temelli mi yoksa kâr temelli mi? Yani 1 ay mı sürecek yoksa atıyorum yüzde 100'e ulaşınca mı bitecek?
2. Fon toplama işlemi ne zamana kadar devam edecek? Kafanızda "şu kadar olunca başlayalım" gibi bir rakam mı var yoksa bir son katılım tarihi var mıdır?
3. Fonun durumuyla ilgili bilgilendirmeleri ne sıklıkta yapacaksınız?
4. Şimdi anladığımız kadarıyla paylar TL bazlı, atıyorum ben 1 btc gönderdim ve bunun değeri 3500 tl. Kazancı da yine tl bazında ödeyeceğinizi söylüyorsunuz, üstüne ana para koruması ve belki de yüzde 100 kazanç vaat ediyorsunuz. Her şey fazla güzel. Buradaki riski göremiyoruz ve bu bizi rahatsız ediyor işin doğrusu. Risk nedir yatırımcı adına?
5. Son olarak sizin bu fondan kazancınız nedir?
Bu sorulara cevap verirseniz seviniriz kolay gelsin...
1.) Fon süre temelli değil kar temellidir %100 'e ulaştırana kadar devam edecek, %100 e ulaştıktan sonra da ödemeler yapılıp fonda kalmak isteyenler varsa fon devam ettirilebilir
2.) Fon Toplama İşlemi ay başına kadar devam edecek , Ay başından sonra karlar fona yansıtılmaya başladıktan sonra girenler fiyat yükseldiği için yüksek bir fiyata fona dahil olacaklar
3.) Fon durumuyla ilgili genelde eski fonlarım da günlük yapıyordum ama şimdi bu fonda günlük değil önemli kar değişikliklerinde güncellemeler yapacağım,Tahmini 3-4 gün de bir olacağını düşünüyorum
4.) Yatırımcı adına bir risk yok zaten eski fonumuzda da %100'e ulaştığında sonlandırdık bu bizim için yada yatırımcı için bir risk oluşturmuyor
5.) Fon'da %10luk bir kar payım bulunmakta, Fona kar dağıtımı yapılırken benim karım düşüldükten sonra dağıtım yapılacak
Mesutcan hocam pm de de belirttiğim gibi 1 btc karşılığı. 70 x50 pay: 3500 tl yatırdım,yarın 9 gibi hesabına düşer, açıklamada mstfprcn 50 pay yazıyor.
Bilgine
Şimdiden bol şans.
Not: mesutcan,çakır,bob,leonar gibi adamlar fon yaparsa soru işaretsiz katılırım...bankadan daha güvenli benim için.
Saygılar
Teşekkür Ederiz Fon Tablosu Güncellenmiştir