Şöyle bi göz gezdireyim dedim mesajları hep okudum gördüğüm şey ise koyun gibi herkes yatırım yapmış kazanan sadece fon yöneticisi.
Cevapsız sorular var kurgulanmış bir fon var eğer kanıtlarla mantıklı cevaplar verilmiyorsa insanlar enayi yerine konulmuş.
Dostum forumda dediğin gibi kimse enayi yerine koyulmuyor, özel mesajlar ve gerek whatsapp üzerinden her şey konuşulup halledilmiştir
Yazdıklarına ve bundan sonra ki forumda yazacağın her şeyde önce bir mantıklı düşün sonra yaz diyorum
Eğri oturup doğru konuşalım whatsapp grubunda yuvarlak cevaplar verildi. "Balina olmasa fon bu kadar büyümezdi" dedi. Sanki basit matematik kurallarından bihabermişiz gibi. Fon büyürdü hatta miktar az olduğu için çok daha rahat büyürdü ama o zaman "FON SAHİBİ BU KADAR KAR ETMEZDİ". Olayın özü aslında budur. Kendi karını artırmak adına milletin karını -varlığı benim için şüpheli-başkasına yedirdi. Başta sormuştum "buradan gelecek komisyon çok az niye bu işi yapıyorsun?" diye. Varmış bir bildiği. Zaten biraz sıkıştırınca da "bir dahaki sefere tl ile giriş tl ile çıkış olacak" diyerek konu değiştirildi. Aşağıdaki sorulara ısrarla cevap verilmedi. Özelden değil kafalardaki soru işaretleri için herkese açık olarak şu aşağıdakiler başta olmak üzere sorulara cevap verilmeli.
Mesutcan,
Basit bir soru.
Çoktan fon bitti dediğiniz 1 Martta btc 1180 lerde. Bugün fon değerlerini paylaştığınız anda btc 1280 lerde...
Fondaki btcyi yeni sattığınızı koinimin ödemesini beklediğinizi söylüyorsunuz. Yani bu yüzde 9 luk artış fon parasına eklendi mi eklenmedi mi? Eğer eklendiyse siz fonu bitirdiğiniz andaki kar yüzde 11 miydi?
Birde basit ikinci soru.
1 ay boyunca btc fiyatında ciddi bir düşüş olmadı. sadece bir kere 1200 den 1100 e bir düşüş olup çok kısa sürede geri toparladı. Siz hangi işlemde terste kaldınız da btc deki artıştan daha düşük bir kar elde ettiniz.
Bu iki soru kafama takıldı. Bir dahaki fona katılmak isteyenler içinde bazı noktalarda şeffaflık sağlamanız iyi olur diye düşünüyorum.
Ayrıca fon yüzde 20 kar etmişken yani pay fiyatı 84 tl iken 10 gün sonra giren büyük yatırımcının niye bizimle aynı ücretten fon payı aldığı da açıklanmalı.
Biliyorum ya hiç cevap gelmeyecek ya da yine bizim hesap bilmediğimizi ve kendisinin çok zengin olduğunu, bu paralara ihtiyacı olmadığını falan belirten mesajlar atılacak.
Son sözüm de "bir dahaki fonu iple çekiyoruz" minvalinde yazan arkadaşlara. Ben ateistim ama bir Tanrı varsa size bolca akıl fikir versin...
Edit: İmla.