Pages:
Author

Topic: Misafirlikte kapı önünde bıraktığım ayakkabılarım çalındı - page 2. (Read 1072 times)

newbie
Activity: 98
Merit: 0
Geçmiş olursun bundan sonra içeri alırsın artık
newbie
Activity: 31
jr. member
Activity: 280
Merit: 1
Win-Won-Betfury
kapı kundarıcaı çok ülkede napsınlar çalışmayıp çalmaya alışmışlar.
newbie
Activity: 167
bizim burda da çalıp boyayıp satıyorlar utanmadan
member
Activity: 518
Merit: 10
Benimde camide çalınmıştı namaza gitmiştim çıktığımda ayakkabılar yoktu eve takunyalarla gelmiştim  Cheesy
member
Activity: 239
Merit: 14
En çok başıma gelmesinden korktugum şeylerden biri.Başkasının ayakkabısı giyilirmi ya ıyy ne diye alırlar anlamıyorum . Geçmiş olsun..
member
Activity: 476
Merit: 12
istanbula hoşgeldin.
ayrıca bu şehir girdap gülüm Cheesy
ayakkabılarınla kurtardıysan şükret bence Cheesy
member
Activity: 202
Merit: 21
abicim kesin binadan biridir... bizimde binada öyle ucuz ayakkabıyı calmıyolar ama Smiley) .
jr. member
Activity: 126
Merit: 1
Ben nereye gidersem ayakkabılarımı içeri alırım tedbir herşeydir.
full member
Activity: 215
Merit: 100
Geçmiş olsun yeni ayakkabıları çalıyor hırsızlar.
newbie
Activity: 56
kapı önünde çalınması birsey değil artık camilerden bile ayakkabı çalma adet haline geldi Smiley
,
full member
Activity: 366
Merit: 101
Welcome to istanbul 😀 bura istanbul kardeş vallahi dikkat et seni bile çalarlar
sr. member
Activity: 672
Merit: 251
Geçmiş olsun. Daha dikkatli olmak lazım. Benim başıma da gelmişti. Çok üzücü bir durum.
member
Activity: 123
Geçmiş olsun ..Sana iyi ders olmuş birdaha bırakmaksın...
full member
Activity: 230
Merit: 100
İstanbul a yabancı olduğun belli gerçi hangi semtte oldunu yazmamışsın ...Geçmiş olsun artık ayakkabılarını dışarda bırakmazsın!!!
member
Activity: 196
Merit: 12
otisbey
Gezmeye geldiğim İstanbulda akşam oturmaya akraba ziyaretine gittim. Ayakkabımı içeriye almamıştım. Evden çıkarken Adidas response  cushion model ayakkabımı bulamadım. Kim niye çalar, bu kadar mı aciziz arkadaş yaav. Yanımda da başka ayakkabı getirmediğim için şuan emanet terlikle kaldım. Memlekette bir sürü ayakkabı var, almak da istemiyorum gereksiz masraf, ayakkabıya vereceğim parayla waves alırım diyorum Smiley 200tllik ayakkabım gitti hala gülüyorum Smiley artık kuzenden memlekete gidene kadar ayakkabı alacağız yapacak bir şey yok sanırım, 15 waves alırım artık Smiley

kardeş bundan sonra içeri al camide bile çalıyorlar zaman kötü dikkat etmek lazım
newbie
Activity: 56
geçmiş olsun kötü olmuş en iyisi içeri almak
sr. member
Activity: 387
Merit: 252
Hala ayakkabılar kapının önüne konuyor mu ya Cheesy Apartman içerisinde oldukça pis ve düzensiz bir görüntü olduğunu düşünüyorum.
Tamam evde ayakkabıyla gezmeyin ama dışarda da ayakkabı bırakılmasın mümkünse (:

Maalesef hala buralarda durum böyle, yeni yapılanma süreciyle en güzel semtlerdeki en dandik apartmanlar yıkılıp yerine en lüks yapılar dikiliyor ama kime? saçma sapan bir anlam karmaşası.
newbie
Activity: 280
    Geçmiş olsun insanlar şaşırdı ne yapacağını kapı önündeki ayakkabılara bile dadandılar bu da ders olmuştur bi daha koymazsınız kapı önüne Smiley
member
Activity: 103
ICO Live! betterbetting.org
Misafirlikte calinan ayakkabilar .Sende hirsiza zemin hazirlamissin be kardes ayakkabilarin disarda ne isi var iceri alsaydin hirsizi da gunaha sokmazdin. ne gunlere kaldik...............
Pages:
Jump to: