Pages:
Author

Topic: Misafirlikte kapı önünde bıraktığım ayakkabılarım çalındı - page 5. (Read 1072 times)

member
Activity: 98
Merit: 10
Kardeşim öncelikle geçmiş olsun . Bende izmir'de bunun örneklerini çok gördüm ve duydum . Adamlar teşkilatı öyle bir kurmuş ki tarzları giyinişleri eli yüzü düzgün tipler de aynı zamanda . Adamlar çantalarla birlikte kendi evine girermişçesine apartmana giriyolar . Kapı önlerinde ne kadar değerli ayakkabı varsa atıyolar çantalara hızla devam ediyolar . Gerçekten artık ayakkabı hırsızlığı camii boyutundan başka bir yere geldi . İçeri almakta fayda var Smiley
full member
Activity: 378
Merit: 102
Gecmis olsuın hocam..
member
Activity: 94
İnsanlık resmen bitmiş... ahlaksızlık diz boyu.... geçmiş olsun
member
Activity: 70
İstanbulu ne sanıyon kardeş sen. Külodunu çıkart kapıya koy 10 dk sonra bulamazsın öyle bir yer istanbul.
hero member
Activity: 882
Merit: 507
Normalde bu gibi durumlar biraz zor olur ama denk gelmiş demekki sana normalde pek fazla görülmüyor. Geçmiş olsun.
member
Activity: 90
Geçmiş olsun kardeş, benimde başıma geldi hiç iyi olmuyor.
full member
Activity: 616
Merit: 100
Geçmiş olsun nerdeyse 10 kişiden 1 kişiye rast gelen sana olmuş bayram namazında çok çalıyorlar
member
Activity: 243
Geçniş olsun benimde başıma geldi yakın zamanda. İçeri almak şart.
full member
Activity: 378
Merit: 103
görürsem haber edicem kardeşim Cheesy
full member
Activity: 420
Merit: 100
Gezmeye geldiğim İstanbulda akşam oturmaya akraba ziyaretine gittim. Ayakkabımı içeriye almamıştım. Evden çıkarken Adidas response  cushion model ayakkabımı bulamadım. Kim niye çalar, bu kadar mı aciziz arkadaş yaav. Yanımda da başka ayakkabı getirmediğim için şuan emanet terlikle kaldım. Memlekette bir sürü ayakkabı var, almak da istemiyorum gereksiz masraf, ayakkabıya vereceğim parayla waves alırım diyorum Smiley 200tllik ayakkabım gitti hala gülüyorum Smiley artık kuzenden memlekete gidene kadar ayakkabı alacağız yapacak bir şey yok sanırım, 15 waves alırım artık Smiley
Pages:
Jump to: