Pages:
Author

Topic: Misafirlikte kapı önünde bıraktığım ayakkabılarım çalındı - page 4. (Read 1072 times)

jr. member
Activity: 144
Merit: 1
Gecmis olsun.kotu olmus gercekten terlikle kalmak .
full member
Activity: 252
Merit: 103
istanbula hoş geldin kardeşim buarada pahalı bi ayakabı alma bence gidene kadar seni idare edicek bi ayakabı al mesela decatlonda ucuza dayanıklı ayakabı modelleri var bi bak istersen
member
Activity: 532
Merit: 12
Hırsızlık var hırsızlık var arkadaş. Git para çal, kuyumcu falan soy milletin ayakkabısı çalınır mı hiç Huh Utanması sıkılması yok bazı insanların yazık.
member
Activity: 266
Merit: 10
Gezmeye geldiğim İstanbulda akşam oturmaya akraba ziyaretine gittim. Ayakkabımı içeriye almamıştım. Evden çıkarken Adidas response  cushion model ayakkabımı bulamadım. Kim niye çalar, bu kadar mı aciziz arkadaş yaav. Yanımda da başka ayakkabı getirmediğim için şuan emanet terlikle kaldım. Memlekette bir sürü ayakkabı var, almak da istemiyorum gereksiz masraf, ayakkabıya vereceğim parayla waves alırım diyorum Smiley 200tllik ayakkabım gitti hala gülüyorum Smiley artık kuzenden memlekete gidene kadar ayakkabı alacağız yapacak bir şey yok sanırım, 15 waves alırım artık Smiley

Benimde bugün mew adresim çalındı içi boşaltıldı :/ geçmiş olsun
newbie
Activity: 4
Merit: 0
Gelmiş geçmiş olsun.İnsanın başına geldikten sonra akıllanılıyor malesef benim gibi :)Artık ayakkabılar hep içerde misafirlikte bile .
newbie
Activity: 56
bazı kişiler hırsızlığı meslek edinmişler ;trilyonları da olsa çalmaya devam ediyorlar.senin adına üzüldüm ama yapacak hiçbir şey yok.Ayagında kırılsın çalan serefsizin,ahlaksızın.
member
Activity: 268
Merit: 12
benimde başıma gelmişti eve yeni gelmiştim yemek yeyip tekrar dışarı çıkacaktım o yüzden almadım ayakkabıları içeri normalde kesinlikle bırakmam olacağı var artık ya yemek yerken yürütmüş serefsizin biri bi baktım yok ayakkabı su içtim artık üzerine yapacak birşey yok
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Sende başkasınınki çal Cheesy Şaka bir yana İstanbul gibi bir yerde gözden sürmeyi bile çalarlar dikkat etmek lazım.
member
Activity: 84
İçeri alırsın bundan sonra ben çok tanık oldum bu olaya tanığım çoğu kişinin ayakkabıları hep çalınıyordu kışın şemsiyeleri falan o gün bugündür hep içeri alırım. Şemsiyemi duşun içine ayakkabılarımıda içeri koyarım.
sr. member
Activity: 616
Merit: 342
ilk adidas ayakkabımdı. ilk defa 180 lira para kıyıp bir ayakkabı almıştım. daha 6 ay kadar falan kullandıktan sonra bir sabah eve girerken ayakkabımı unutuyorum kapının önünde. birkaç saat sonra çıktım bi baktım ayakkabı yok.

o olaydan sonra bir daha bırakmam ayakkabımı. tecrübe oldu artık.
member
İçeri al derim ben bundan sonra. Daha çok çalınır. Çok karşılaştım böyle olaylarla.
member
Activity: 70
Ben nereye gidersem gideyim ayakkabılarımı içeri aldırtıyorum. O kadar para veriyoruz bide çalınmasına dayanamam. Zaten bu devirdede kimseye güvenilmiyor. O yüzden içeri aldırtmak daha iyi.
newbie
Activity: 28
kardeşim geçmiş olsun en iyisi içeri almak benimde hep camide başıma geliyordu Cheesy Grin
member
Activity: 148
keşke içeri alsaydın ayakkabılarını orası istanbul...ayrı bir ülke orası
member
Activity: 70
Benimde başıma geldi geeçekten çok kötü bir olay. Çalındığından beri nereye gidersem gideyim içeri alıyoeum bu devirde güvenilmiyor çünkü.
full member
Activity: 350
Merit: 100
EndChain - Complete Logistical Solution
Nedense hep bu ayakkabı çalma olayları istanbulda meşhur Cheesy iyiki diğer illerde olmuyor .

full member
Activity: 238
Merit: 100
istanbulda sigara paketini masanın sağ ucuna koy dön soldaki arkadaşla 2 dk laklak et paketi de götürürler. kapının önünde ayakkabı bırakmak bile cesaret ister oldu geçmiş olsun birader daha değerli bişey kaybetmemişsin. 1 lira için adam öldürülen memlekette kapı önüne ayakkabı bırakılmaz
member
Unlucky deyip geç kardeşim canın saolsun çek bi takunya eve şıpıdık şıpıdık git yolda al bi ayakkabı yenisini alma vaktin gelmiş bence
millet de bi garip neden ayakkabı çalarsın arkadaş 20 tlye bile ayakkabı var git al çakma makma nolcak sanki yazık Smiley Geçmiş olsun dostum bu arada
member
Arkadaşlar bu gibi at hırsızlarına para kaptırmamak adına özellikle her gidilen evde ayakkabıları içeri almakta fayda var .
Tabi değerli ayakkabı giyiyorsanız . Şahsen ben çok pahalı ayakkabılar giymediğimden ne hırsızların ne de benim sikimde oluyo Cheesy Geçmiş olsun kardeşim ders olmuştur.
member
Activity: 68
Geçmiş olsun panpa bu memlekette arkani duvara yaslayacan valla
Pages:
Jump to: