Pages:
Author

Topic: Misafirlikte kapı önünde bıraktığım ayakkabılarım çalındı - page 3. (Read 1072 times)

member
Activity: 112
Merit: 10
Yıllar önce minibüse ATM yi söküp sığdırmaya çalışan insanları gördü bu gözler . Ayakkabı için geçmiş olsun . Açlıktan son dönemde Türk ' ten çok Suriyelinin gezmesi iyice bu çalma olaylarını artırdı .
newbie
Activity: 30
Merit: 0
calinmayan ne kaldi ki? araba ile inek caliyorlar, ayakkabi ne ki?
member
Activity: 99
Milleti ayakkabi calacak kadar kucultenlere  yaziklar olsun.toplum nerelere geldi  garibanin kesin ayakkabisi yoktu. belki cocugunun ayakkabisi yoktu.kimseden istemeye utandi ve bu yola basvurdu, Dogrumu tabiki degil.keske istese de inaniyorumki  ayakkabisi calinan arkadas ona giymedigi baska ayakkabilarindan birini verirdi.
newbie
Activity: 15
Hangi semtte olmuştu bu olay merak ettim. Çok salak bir durum. Ben bazı ayakkabılarımı cidden çok seviyorum, gitse aşırı üzülürüm. Maddi değerinden değil ama o model bulunmuyor çoğu zaman  Grin
member
Activity: 116
TEND, TOKENISING LUXURY ASSETS
Camilerde caliniyordu simdi evlerde kapi onlerinde basladi.kapiyi acabilseler eve de girecekler.Toplum ne hale geldi.Teknoloji denen canavar insanlari ne hale getirdi her gun yeni bir sey cikarmayin kardesim yenilendikce Arz Talep meselesi ortaya cikiyor almak icin para lazim yoksa ne yapacak millet ya calacak ya calacak.ac olan ne yapacak varmi baska yol .iyi bir sey olmasada.
full member
Activity: 700
Merit: 134
Hala ayakkabılar kapının önüne konuyor mu ya Cheesy Apartman içerisinde oldukça pis ve düzensiz bir görüntü olduğunu düşünüyorum.
Tamam evde ayakkabıyla gezmeyin ama dışarda da ayakkabı bırakılmasın mümkünse (:
sr. member
Activity: 490
Merit: 250
Eskiden camilerde calinirdi, simdi evin onunden caliniyor. Durum vahim, eskiden de olan bir durumdu, yeni ayakkabi aldigimiz zaman ayakkabiyi iceriye koyardik. Hala aliskanligim devam ediyor inanirmisiniz ?
sr. member
Activity: 420
Şimdi bu zararı akrabalarına yıkmalısın giden gitti çıplak ayakla gezmek var ortada Cheesy
member
Activity: 88
bu tür hırsızlık olaylarının ardından bir de ayakkabısı çalınan misafire evine dönmesi için bir ayakkabı tahsisi gerekmektedir. bu iş genelde annelere düşer ki onlarda karşı tarafa mahçup olmamak için en iyi ayakkabılarından birine veda ederler.geçmiş olsun kardeşim Smiley
member
Activity: 336
Merit: 11
Gecmis olsun kardesim. Olabildigince iceri aliyorum ben ayakkabilari. Her yerde.
newbie
Activity: 61
Son zamanlarda ülkemizdeki mülteciler ve hapishanelerin doluluk oranı hırsızlık olayları arttı.Suç üstü yakalanan hırsız ertesi gün dışarda geziyor ve bu adaletsizlik onlara güç veriyor.

Doluluk oranı yüzde 100’ü aştı
TBMM’de konuşan Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Basri Bağcı, cezaevlerindeki doluluk oranının yüzde 100’ü aştığını söyledi. Bağcı, “Yıl sonuna kadar 11 bin kişilik kapasiteyi devreye sokmayı planlıyoruz” dedi
full member
Activity: 210
Merit: 100
Bukadar dustukmu diyecegimde belkide hic yukselmedik yazik cok yazik
full member
Activity: 336
Merit: 100
valla çok fena olmuş, kaliteli güzel ayakkabı oldu mu hiç affetmiyorlar hemen çalıyorlar, iyi cami çıkışı çalmamışlar, hep duyuyoruz, cami çıkışı takunyayayla eve gelenleri.
sr. member
Activity: 1064
Merit: 350
geçmiş olsun bi daha dışarda bırakma Cheesy
member
Activity: 72
geçmiş olsun hocam, genelde hep İstanbul'da böyle falan denilmiş ama direk Anadolu'nun göbeğinden küçük bir şehirden örnek vermem gerekirse.. bir kaç yıl önce çok eski bir ayakkabımı 1-2 saat kapının önüne koymamla duman ettiler. her yerde çıkıyor bu tarz laleler. bu tarz bir olay geçince insanın başından ayakkabıları içeri aldırmadan rahat etmiyor.
sr. member
Activity: 434
Şanssızsın valla üzüldüm ama gerçekten içeri alsaydın keşke orası istanbul neticede
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
Hocam geçmiş olsun öncelikle , Türkiye'de hırsızlık olayı artık alışıla gelmiş oldu geçen benim komşunun da aynı şekilde ayakkabılarını kapısının önünden çalmışlar , Allahtan ben benimkileri içeri almıştım , kapılara , apartmanlara kamera şart oldu , ortam kötü!
sr. member
Activity: 560
Geçmiş olsun kardeşim İstanbul insanları tam bir dolandırıcı olmuş durumda, taksici bir adam bizden 5 kmlik yer için 135 tl para aldı
newbie
Activity: 37
Hırsızların birçoğu kışın kalacak ev bulamadığı için hapiste kışı geçiriyor bu kadar rahat ceza evlerimiz ,bu kadar hafif cezalarımız olduğu sürece kapının önünden seni bile çalarlar kardeşim
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
30 liraya çakma airmaxler var, idareten öyle bir şey alırsanız en azından çalınırsa üzülmezsiniz Cheesy
Ben de İstanbulda çok fazla eşyamı çaldırmıştım. Şehir o kadar kalabalık ki bunların önüne geçme imkanınız olmuyor malesef.
Pages:
Jump to: