Pages:
Author

Topic: Monetha (MTH) Fiyat Tartışma Alanı - page 21. (Read 67805 times)

full member
Activity: 182
Merit: 100
March 29, 2018, 09:56:28 AM
çok fazla türk yatırımcısı vardı ico gununu hala unutmuyorum saat 5 te bilgisayar başında katılamayanlardanım daha sonra çok daha düşük bir fiyattan girmiştim
full member
Activity: 602
March 29, 2018, 08:54:17 AM
Çooooktan takibi bıraktığın bir proje monetha. Ama lokalde destekçisi çok sağlam şimdi burda okuyunca baktım BÜYÜK artış deyince.
1. Yobitin zerre etkileyeceğini sanmıyorum
2. Hala ico fiyatının %35 altında.
Bas bas burda konuşuluyor. Tokenlerle aranızda duygusal bağ kurmayın diye acaba holderların bunla bi alakası olabilir mi? 2. bir waves gelecek diye korkuyorum

Sana katılıyorum dostum aşırı bir beklenti oluşturması ve bağ kurmak tehlikeli ben grafiklere bakıyorum çoğu coin gibi o da düşüş eğrisinde piyasaya çıktığında bir yükseliş yakalamış ama sonrası malum grafiğe bakıldığında görülebilir.

newbie
Activity: 3
Merit: 0
March 29, 2018, 08:27:34 AM
az önce %20 civarı bir artış oldu . yavaştan inmeye başladı tekrar
full member
Activity: 770
Merit: 103
March 29, 2018, 08:17:37 AM
31 martta bir kıvılcım göremezsem sanırım bende artık monetha ile olan bağımı kesmek zorunda kalacağım. bir waves, iki monetha bitirdi bizi
full member
Activity: 490
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
March 29, 2018, 08:01:22 AM
Çooooktan takibi bıraktığın bir proje monetha. Ama lokalde destekçisi çok sağlam şimdi burda okuyunca baktım BÜYÜK artış deyince.
Bas bas burda konuşuluyor. Tokenlerle aranızda duygusal bağ kurmayın diye acaba holderların bunla bi alakası olabilir mi? 2. bir waves gelecek diye korkuyorum

Dunyanin en buyuk keipto borsasinda ikinci en cok artan token. Sence buyuk yukselis degilmi? Buyuk yukselis ne yada sana gore X100mu tronmu alalim? Smiley
Hocam ben baktığımda %15 civarında bi artışı vardı. Başka bir tokenle karşılaştırmadım farkındaysan hele tronla asla. Ben ico fiyatıyla karşılaştırdım icosu olalı 7 ay oldu neredeyse bunun 6 ayı zaten ico fiyatının altında seyretti. Benim gözümde hiçbir amacı olmayan al sat tokenlerinden farkı kalmadı açıkçası. Benim yatırımım yok umarım olanlar zararlı çıkmaz.
newbie
Activity: 196
March 29, 2018, 07:36:59 AM
bu kırmızılıkta bile yeşil kalmış ama monethanın kerametinden değil piyasa çok çok kötü be kardeş şu anda:) 31 marta ne kaldı şurada hala bekliyoruz bursadan gol haberini
sr. member
Activity: 779
Merit: 253
March 29, 2018, 04:51:08 AM
Piyasa şartları çok fazla etkiledi fiyatlarını, 31 marttaki olay normal bir boğa sezonunda olsa x2 x3 yaptırabilirdi bile fakat şuanki piyasada yerinden bile oynamıyor bu habere rağmen, izlemeye devam bakalım.
newbie
Activity: 126
March 29, 2018, 02:15:15 AM
Bu coinden bisey olmaz beyler simdide adamlar projelerini degistirdiler classified ad marketse odaklanacaz diyorlar. TRS platform kuracaklardi hatta bu alanda ilk oldular simdi gene degisti.. 31 martta app icin kayit yaptim bakim nasi bise gelecek ama umudum kalmadi mthden.

dediklerini biraz daha açar mısın hocam burda bu alanda bilgi sahibi olmayanlar da bilgilensin  Cheesy 'classified ad marketse odaklanacaz diyorlar. TRS platform kuracaklardi' bu ne demektir mesela
member
Activity: 336
Merit: 11
March 29, 2018, 12:18:50 AM
Birkaç gün içinde betası çıkacak, yükseliş bekliyorum uzun zaman sonra. Hadi artık mth kabuğunu sıyır da gel.
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
March 28, 2018, 04:27:17 PM

Dunyanin en buyuk keipto borsasinda ikinci en cok artan token. Sence buyuk yukselis degilmi? Buyuk yukselis ne yada sana gore X100mu tronmu alalim? Smiley
full member
Activity: 490
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
March 28, 2018, 04:25:08 PM
sr. member
Activity: 588
Merit: 250
March 28, 2018, 04:15:08 PM
Yobit'e girdi bugün onun etkisiyle yükseliş yapmış olabilir . Yoksa hacim yerlerde bu şekilde yükseliş yapması da anormal.
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
March 28, 2018, 04:08:20 PM
Büyük yükselis basladi monethada son 1 saattir. Volume yok bu iyimi kötümü bilemedim. Volumesizlikten cok hizli yükseliyor.
member
Activity: 596
Merit: 14
March 28, 2018, 11:52:23 AM
Bu coinden bisey olmaz beyler simdide adamlar projelerini degistirdiler classified ad marketse odaklanacaz diyorlar. TRS platform kuracaklardi hatta bu alanda ilk oldular simdi gene degisti.. 31 martta app icin kayit yaptim bakim nasi bise gelecek ama umudum kalmadi mthden.

demekki ortaya hiçbirşey cıkaramayacaklarını kabullenmısler e durmadan böyle beklentileri erteleyerek nereye kadar gidebilcekler çok merak ediyorum hiç güven vermiyor ne yazıkki.
full member
Activity: 630
Merit: 104
March 28, 2018, 11:26:47 AM
tüm forum burada kitlenmiş 2018 1.çeyrek beklentisi büyüktü ama gerçekleşmedi gerçekten yazık oldu o başlarındaki ceo denen şahısın dağıtmasından kaynaklı hep.
jr. member
Activity: 224
Merit: 2
March 28, 2018, 11:18:13 AM
büyük düşüşlerin yaşandığı bu yılın ilk döneminde onunda etkilemesi kaçınılmazdı zaten farklı olması beklenemez.
full member
Activity: 350
Merit: 108
The World’s First Blockchain Core
March 28, 2018, 10:32:13 AM
newbie
Activity: 196
March 28, 2018, 08:25:46 AM
50 cent olduğunda çıkmak lazımdı. 31 martta ürün çıktıktan sonrada yaprak kıpırdaması olur yine bu seviyelerde gider gelir monethadan adam olmayacak gibi duruyor girmeyen pek bulaşmasın
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
March 28, 2018, 08:04:41 AM
Bu coinden hala beklediğimizi alamadık malesef. Fena düştü. Ekipte trade ve borsadan anlayan pek kimsenin olduğunu sanmıyorum. Borsa fiyatına önem vermiyorlar gibi. Umarım yeni gelişmeler ve cüzdanın çıkışı rahatlatacaktır bizi.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
March 28, 2018, 02:32:06 AM
Mth ye ico dan girmiş biri olarak farklı yerlerde daha fazla kazanacağımı düşünerekten çıktım. Hype zamanı çıkmadığıma çok pişmanım. Umarım elinde tutan arkadaşlar kazanırlar.
Pages:
Jump to: