Pages:
Author

Topic: Monetha (MTH) Fiyat Tartışma Alanı - page 19. (Read 67805 times)

jr. member
Activity: 154
Merit: 1
March 31, 2018, 12:45:18 PM
Aylar önce dedik o zamanlar 3000 sattı ben 3500 civarlarında satmıstım ekip fotografları sızınca
Ozaman dedim bu projeden bi halt olmaz posizyonunuzu alın konuyu acanlar küfür ettiler martta 5$ olacak newbie dediler sonra bu sektörü bilmiyon git öğren dediler. 3500 den suan 1kya gelmiş durumda ne oldu şimdi 5$ olacak diyenler piyasadan kayboldu
tekrar diyorum bu projenin ekibi kandırıyor posizyonunuzu ona göre alın.

Ekip fotoğraflarında ne vardı ki hocam ben görmedim veya hatırlamıyorum öyle birşeyler. Bugün yükselmesini bekliyorduk yükselmediği yetmediği gibi üstüne düştü.

Çıplak forograflarını sızdırmıslardı öyle bir haber vardı sonra dediler konuyu acanlar fotograf önemli değil önemli olan ekibin yaptıkları. Ulan kim pezevenklere yatırım yapar onu diyenler milletin eline yüksekden verdi kendileri çaktırmadan sattı şimdi ortalıklarda yoklar neden çünki coinlerini cokkkdan sattılar.
jr. member
Activity: 336
Merit: 2
March 31, 2018, 12:16:08 PM
Aylar önce dedik o zamanlar 3000 sattı ben 3500 civarlarında satmıstım ekip fotografları sızınca
Ozaman dedim bu projeden bi halt olmaz posizyonunuzu alın konuyu acanlar küfür ettiler martta 5$ olacak newbie dediler sonra bu sektörü bilmiyon git öğren dediler. 3500 den suan 1kya gelmiş durumda ne oldu şimdi 5$ olacak diyenler piyasadan kayboldu

Ekip fotoğraflarında ne vardı ki hocam ben görmedim veya hatırlamıyorum öyle birşeyler. Bugün yükselmesini bekliyorduk yükselmediği yetmediği gibi üstüne düştü.
full member
Activity: 333
Merit: 101
March 31, 2018, 12:11:35 PM
valla hemen hemen bütün yatırımcıları ters köşe yaptılar.ben dün ve bugün bir yükseliş bekliyordum. gerçi pekte fiyata etki edecek bir uygulama olmamış yorumlara bakılırsa.
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
March 31, 2018, 12:09:34 PM
full member
Activity: 406
Merit: 100
March 31, 2018, 12:02:03 PM
Şuanki piyasada hangisi istenileni başarabildi ki, normal mart ayı örneğin strat için de bisürü etkinliğin olduğu bir dönemdi ama hiçbir artış göremedik monetha gibi, 4-5 başka proje daha var bu şekilde ve artışı bırakın düşüşler oluyor normal olarak, btc ortada.
member
Activity: 1106
Merit: 25
March 31, 2018, 12:00:26 PM
Galiba monetha kicimizi semsiyeyi soktu ve açmamız imkansız gibi. 116 sayfa yazı olduğuna göre bu da bir trx vakiasi olmuş galiba, özellikle yüksek ten alanlar için ciddi can sıkıcı . Mart sonu için özellikle dikkat çekilmişti ama bı cacık olmadı galiba?
full member
Activity: 336
Merit: 100
The World’s First Blockchain Core
March 31, 2018, 11:48:29 AM
Monetha bugün 0.00001221 sats ve 0.00001418 sats arasında işlem görmüş. İşlem hacmi az, Türk yatırımcılar arasında popüler bir koin. Zaman zaman al sat yapsam da pek güvendiğim bir koin sayılmaz. sonu wavese benzeyebilir.

wavesi alsin basina koysun monetha Smiley Benimde merak ettigim bir projeydi ama ekibin sacmalamasi sonucunda takipten dahi vaygectim Smiley
member
Activity: 365
Merit: 10
March 31, 2018, 11:47:16 AM
Monetha bugün 0.00001221 sats ve 0.00001418 sats arasında işlem görmüş. İşlem hacmi az, Türk yatırımcılar arasında popüler bir koin. Zaman zaman al sat yapsam da pek güvendiğim bir koin sayılmaz. sonu wavese benzeyebilir.
full member
Activity: 238
Merit: 101
The Experience Layer of the Decentralized Internet
March 31, 2018, 10:01:04 AM
cikan uygulama asiri dandik. 2-3 gunde yapilabilecek bi sey icin kac aydir bekletiyorlar bizi. bi de blockchainle falan alakasi bile yok. bildiginiz normal bi uygulama.
member
Activity: 728
Merit: 10
Trphy.io
March 31, 2018, 09:00:31 AM
1 dolar olur hevesiyle almıştım şu coini ama rezil rüsva edenlerin en başında geldi.
Aslında ufak yükselişlerde iyi tepkiler verdi sırf o yüzden elimde hala tutuyorum..
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
March 31, 2018, 08:54:03 AM
ios icin cikamis app. Bu  kötü oldu evde hic android cihazim yok deneyemiyorum. Oysaki uygulamanin nasil gorundugunu cok merak ediyorum. Buna gore pozisyon arttiracagim yada cikacagim monethadan. Bilgilerinizi paylasin arkadaslar.

Uygulamayı ben de henüz indirmedim. Telegram üzerinden admin ile görüştüm, birkaç soru sordum.
1. Yeni ortaklık yok!
2. Yol haritasının ikinci aşamasında yapılması gerekenler yapılmamış. Onun yerine karma bir şeyler yapmışlar.

Şu anda resmen hayal kırıklığı yaşıyorum:(

Bende baya hayal kirikligina ugradim acikcasi monethadan. Biraz daha arastirip uygulamayi inceleyip cikabilirim bundan.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
March 31, 2018, 08:20:44 AM
ios icin cikamis app. Bu  kötü oldu evde hic android cihazim yok deneyemiyorum. Oysaki uygulamanin nasil gorundugunu cok merak ediyorum. Buna gore pozisyon arttiracagim yada cikacagim monethadan. Bilgilerinizi paylasin arkadaslar.

Uygulamayı ben de henüz indirmedim. Telegram üzerinden admin ile görüştüm, birkaç soru sordum.
1. Yeni ortaklık yok!
2. Yol haritasının ikinci aşamasında yapılması gerekenler yapılmamış. Onun yerine karma bir şeyler yapmışlar.

Şu anda resmen hayal kırıklığı yaşıyorum:(
newbie
Activity: 33
Merit: 0
March 31, 2018, 07:50:23 AM
Bence 3x,4x yapar.Şimdiden girmekte fayda var.
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
March 31, 2018, 07:42:14 AM
newbie
Activity: 126
March 31, 2018, 05:32:28 AM
Monetha ilginçtir btc nasıl hareket ediyorsa biraz ona ters olacak şekilde hareket ediyor. Nedendir bilmiyorum ama bunun neden olduğuna dair bilgi olan arkadaşlar varsa paylaşabilir mi?
member
Activity: 322
Merit: 23
March 31, 2018, 05:23:47 AM
Bugün ve önümüzdeki haftaya akibeti netleşir. Herkes bu koin bitti adam olmaz der bırakır güzel bir pump yer gibi.. Aksi düşünülemez.
Terste kalanların çoğu bıktı ve bu koinden uzaklaştı. Zararına elden çıkaranlar az değil..
newbie
Activity: 126
March 31, 2018, 03:48:36 AM
ceo diye gezinen şahsiyet tam bir cenabet galiba başka bi açıklaması olamaz, ne zaman ki bi ürün bi borsa vs bişe açıklasalar her zaman bitcoinin bir düşüşüne denk geldi hiç bir zaman fiyata yansımadı, uygun zamanda elden çıkarmakta fayda var. Forumun pohpohladığı ve hüsranla sonuçlanan bi token daha hayırlı olsun.
sr. member
Activity: 686
Merit: 250
March 31, 2018, 03:16:34 AM
Beta günü geldi ama fiyat beklediğim hareketi gösteremedi hiç, bunda da bitcoinin hali etkili hiçbir proje düzgün yükselemiyor onca güzel haber olmasına rağmen, beklicez artık.
full member
Activity: 463
Merit: 107
March 31, 2018, 02:23:27 AM
valla bu fiyatlardan bence kaçırılmaması gerekir diye düşünüyorum keza bazen çok iyi kazandırıyor hele bu fiyattan baya bi kazandırır
sr. member
Activity: 392
Merit: 250
March 31, 2018, 02:07:50 AM
ahhh monetha vahhh monetha.. seni bekleyeceğim yapacak bir şey yok. sen herkes dökülsün diye bekliyorsun ya bizde senin sabrını zorluyoruz.

içinde patlamasın o pumping dalgası da yavaş yavaş sal artık. ver gazı yüksel biraz. şöyle bir 10-15cent seviyelerine çıksan. oradan da bir bir haber patlatsan ne güzel olur.  Roll Eyes Roll Eyes

coininiz bol olsun.
Pages:
Jump to: