Pages:
Author

Topic: Monetha (MTH) Fiyat Tartışma Alanı - page 18. (Read 67827 times)

sr. member
Activity: 812
Merit: 260
April 04, 2018, 11:53:16 AM
117 sayfa olmuş monetha ile ilgili yazılıp çizilen ama pek fazla gözle görülür bir ath yapmadı hala icosundan alanların ciddi kar yaptığı görülmedi ben korkuyorum monethadan cok fazla reklam verip hype oluşturdular gibime geliyor.

tamamen türk forumda hype var monetha ile ilgili Smiley aşığı olmuşuz milletçe vatanı bu kadar savunmayız valla
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
April 04, 2018, 05:37:58 AM
117 sayfa olmuş monetha ile ilgili yazılıp çizilen ama pek fazla gözle görülür bir ath yapmadı hala icosundan alanların ciddi kar yaptığı görülmedi ben korkuyorum monethadan cok fazla reklam verip hype oluşturdular gibime geliyor.
hero member
Activity: 953
Merit: 504
April 04, 2018, 05:27:52 AM
Onu bunu bilmem de monetha ekibinin biran önce reklam kokan hareketler yapması gerekiyor. Reklamsız bu işler yürümüyor ne yazık ki. İyi reklam yaparsalar yönünü yukarı doğru çıkarır yoksa buralarda sürünüp gider.
newbie
Activity: 8
Merit: 0
April 04, 2018, 04:07:43 AM
MTH ekibinde ki eksiklikler :
Biz daha önce hep bunu dile getirdik bu iş ofiste orda burda poz vererek yapılacak iş değil.
Birincisi hep yapmadıkları şey REKLAM. Bunu yapmadıkları sürece mth btc yükseldimi az buz yükselir düştümü de çakılır gider.
MTH ekibi izlenimlerine göre uluslarası bir proje yapmaya ne özgüvenleri nede yetkinlikleri var. Sanki olduğu bölge için vatandaşları için kendini yönlendirmiş izlenimi var. Saçma gelir ben size şöyle söyliyeyim . Gvt'nin beta sürüm vardı geçenlerde en son düşüşten şubat 6 dan sonra x3 yaptı. Evet token miktarları eşit değil ama sağlam proje olarak ve çok istikrarlı göründüğü için millet çekinmeden atlıyor. Binancede en az ilgi ve pump yiyen tokenlerden malesef mth . Biz mart 31 de 3-5 usd hayal ederken O 0,5 bile yapmadı. Bunun yerine başka projelere bakılmalı .
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
April 04, 2018, 02:43:41 AM
monetha yeni gelin gibi Smiley nazı 6 ay sürdü resmen
full member
Activity: 333
Merit: 101
April 03, 2018, 03:49:35 PM
ah ulan monetha ne beklentilerimiz vardı boşa çıkardın 3 gün geçti tık yok ortada piyasada toparlandı gibi biraz yükselişte çoğu altcoin sen yerinde sayıyorsun utanmasan 1000 sats altına gideceksin.güldür şu yüzümüzü artık.. YTD.
member
Activity: 350
Merit: 25
April 02, 2018, 04:10:34 PM
Arkadaslar MTH'nin cenabetligine inanmaya basladim.

Ne yazikki en fazla 1575 sats lari gorebildik, ve ongordugumuz 2000'lere 3000'lere gelemedik. Nitekim chart o noktalari cok net belli etmesine ragmen tam urunun cikacagi tarihe 2 gun kala BTC nin 6500$ yapmasiyla hype'imiz sekteye ugradi. Peki cenabetlik nerde? BTC'nin dusecegi belli degilmiydi? evet asagi yukari belliydi. Ama cenabetlik surda, BTC 1 hafta boyunca yatay gitti, resmen MTH pumpi beklemis, MTH pumplamaya basladi BTC gumledi.

MTH Binance'a eklendigi zamanda da BTC ters gelmisti, sadece 5%-10% artmisti normalde 2x yapmasi gerekirken. Dunya bize karsi birlesmis, yapabilecegimiz birsey yok.

Gene 1050 sats dan alan arkadaslar varsa guzel +50% yapip cikmislardir. MTH de kar icin dipcilik yapmaniz gerekiyor, pek volume olmadigi icin pumplandigi zaman otoban yol gibi dumduz yukari cikiyor.

Gelecekte ne olur, birkac senaryo var pozitif sayilabilecek:

1. Binance promosyonu. Derler ki urunumuzu cikartmayi kutlamak icin X tane MTH bedava dagiticaz ilk 10000 kisiye vs. tarzi birseyler.
2. Partnership haberleri
3. Yeni bir borsa (bittrex, poloniex, bitfinex) haberi
4. Random pumplar. Arada bir Pump&dump gruplari monethayi seciyor.

Kotu senaryolar nedir:

1. Monetha parali bir servis, ama kripto piyasasi giderek parasiz veya inanilmaz ucuz yontemlere yonelmeye basladi. Mesela NANO gibi bedava yollanan coinlere, veya Robinhood gibi 0 fee'yi destekleyen borsalara dogru yonelebilir, bu da Monetha gibi bircok coinin cope gitmesiyle sonuclanacak.
2. Balina manipulasyonu. ICON, VEN, SUB gibi coinlerin basina bela olan balinalarin MTH'ye de dadanmasi. Nitekim sadece bir balina 1400>1350 sonra 1350>1250 dump'ini gerceklestirdi. Adamin 1.1 milyon civari MTH si vardi.
3. Monetha takiminin zaman zaman gereksiz videolar atmaya devam etmesi ve Justas'in hala dar kiyafetler giymesi, is adamindan cok bir manken havasinda takilmasi. Ayrica Eric vs. advisorlar yok ortalarda, bu da guven zedeliyor.
member
Activity: 596
Merit: 14
April 02, 2018, 06:46:22 AM
bundan sonra sırada ne war bu adamlar sektör geze geze hiçbişey yapmayıp sonra silinip gideceklerdir icodan girenlere cok yazık oldu gerçekten allah sabır versin.
newbie
Activity: 126
April 02, 2018, 01:21:23 AM
uygulama beklenilen gibi bi sey degildi. fiyat bu yuzden tepetaklat oldu. piyasa da zaten bok gibi. 1-2 hafta icerisinde 1000 sat altini gorebilir diye dusunuyorum.
Tepetaklak olma durumu olmadı, zaten 1300 satslarda duruyordu 1100lere ındı btc de dusunce ıyıce, ne arttı ne azaldı uygulama ıcın resmen hıcbır etkısı olmadı, bogada olsak 3-5 kat artardı sırf su haberle.

Tepetaklak olmadı ama çıkan uygulamanın başarısız olduğunu kabul etmek gerekiyor.Açıkcası ben uygulamayı indirdiğimde büyük bir hayal kırıklığı yaşadım.Fiyat düşüşünde bununda etkisi olduğunu düşünüyorum.

hayal kırıklığınızın sebebi nedir tam olarak hocam? gvt de ürün çıkardı ertesi gün onun da fiyatı dibi gördü, haberin peşinden fiyatlar düşer zaten bu piyasada genelde.. Beta sürümü çıkardılar adamlar zaten test amaçlı. ama hayal kırıklığı ne burada merak ettim doğrusu.
legendary
Activity: 1036
Merit: 1000
April 01, 2018, 05:17:21 PM
cikan uygulama zaten beta daha. cok saglam bi sey olmasini kimse beklemiyordu. eger oyle bi sey beklenseydi bu fiyata zaten yansiyacakti. fiyatta deli gibi bi artis olmadi.
full member
Activity: 196
Merit: 100
April 01, 2018, 05:00:07 PM
uygulama beklenilen gibi bi sey degildi. fiyat bu yuzden tepetaklat oldu. piyasa da zaten bok gibi. 1-2 hafta icerisinde 1000 sat altini gorebilir diye dusunuyorum.
Tepetaklak olma durumu olmadı, zaten 1300 satslarda duruyordu 1100lere ındı btc de dusunce ıyıce, ne arttı ne azaldı uygulama ıcın resmen hıcbır etkısı olmadı, bogada olsak 3-5 kat artardı sırf su haberle.

Tepetaklak olmadı ama çıkan uygulamanın başarısız olduğunu kabul etmek gerekiyor.Açıkcası ben uygulamayı indirdiğimde büyük bir hayal kırıklığı yaşadım.Fiyat düşüşünde bununda etkisi olduğunu düşünüyorum.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
April 01, 2018, 01:21:26 PM
full member
Activity: 210
April 01, 2018, 01:09:56 PM
member
Activity: 434
Merit: 14
April 01, 2018, 12:12:25 PM
Mth şu sıralarda 0.00001130 sats düzeyinde. Hacimsiz hareketlerine devam ediyor. Ara ara al sat için takip ettiğim bir koin. 0.0000010 sats civarına düşerse alırım.
full member
Activity: 546
April 01, 2018, 09:38:44 AM
monetha hepimizin güven duyduğu altcoinlerden bir tanesi, o yüzden senden çok şey bekliyoruz be hadi göster kendini artık çık şu 5$ seviyelerine güldür yüzümüzü Cheesy Cheesy
newbie
Activity: 168
April 01, 2018, 08:55:31 AM
0,6 dolar seviyelerine çıktığını hatırlıyorum arkadaşlardan dolayı. Ben yatırım yapamamıştım, ha yaptım ha yapıcam derken sürekli düştü. En son betası çıkacak dediler, yatırım yapmayı düşünüyordum ki şu an içler acısı halde. İyi ki yatırım yapmamışım.
full member
Activity: 420
April 01, 2018, 07:19:35 AM
monethayı 1500 satslardan satmıştım baktım yine düşmüş 1150 satslara düşmüş geri topladım güzel oldu bu düşüş ama çıkacaktır uygulama şimdilik iyi değil ama iyi olacaktır
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
April 01, 2018, 06:29:27 AM
Yav carolina nıcklı arkadas, surdakı yuzlerce yoruma baksak %20sı senın, post mu kasıyorsun monethada derdın ne hocam senın? Monetha tutmuyor ustune 3-4 yorumdan bırı bunun:) elınde yoksa gırme de yazma da suraya gercekten anlamakta zorluk cekıyorum zeka ve dusunce yapınızı.

Monethaya btc fırsat vermedı, bıdahakı fırsatlara artık, monetha holderlara koymaz bunlar alıstık zaten:) Bır dahakı bogada satar, ayıda 5-6da bırınden alırız onu da unutmayalım.
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
April 01, 2018, 06:20:12 AM
Coinmarketcap listesinde dün 150. sıraya kada yükseldi. 80 milyon USD yapmıştı. Bugün yine geriledi 190' kadar düştü. Bence 1 aya kalmaz ilk 100'e girer. Ocak'ta demo var deniyor, demo çıkarsa ilk 50'ye bile yükselebilir.

270 sırada sence ilk 500 e girermi Cheesy

Yazdığım bu yorumu hatırlatman iyi oldu. 150. sıraya kadar yükselmiş aralık ayında BTC'nin tavan yaptığı dönemde. O dönemde ne ürün vardı ne de MVP. O şartlarda 150'ye yükselmiş. O zaman boğa piyasasındaydık. Şu anda ayıoğlu ayı piyasasındayız. Akıl var mantık var... Bu da demek oluyor ki, ürün çıktıktan sonra piyasa boğaya geçince Monetha çok rahat ilk 100'de olacaktır. Buraya dalga geçmeye gelenler, post kasanlar, kötüleyenler de ağzının payını alırlar o zaman;)

295
newbie
Activity: 196
April 01, 2018, 06:09:04 AM
mth herkesi hayal kırıklığına uğrattı. şuanda satmaya kalksan değmez de çok düşük fiyatı var. umarım btc toparlandığında o da kndini toplar
Pages:
Jump to: