Pages:
Author

Topic: Monetha (MTH) Fiyat Tartışma Alanı - page 16. (Read 67805 times)

full member
Activity: 322
Merit: 100
April 13, 2018, 01:07:13 PM
Monetha beni yordu sattım gide.Artık ümidim kalmadı benim monethadan.Neden diye sorarsanız ne zamandır çalışıyorlar ama hala gelen uygulama blockchain temelli değil
full member
Activity: 333
Merit: 101
April 13, 2018, 12:43:22 PM
yakında ve hiç beklenmedik anda patlama yapacakmış gibi hissetmeye başldım monetha için dünden beri piyasa çok güzel yükseliyor allah bozmasın hafta sonunu yükseliş ile kapatırsak dahada güven gelecek piyasa altcoinler için iyi günler yakın gibi.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
April 13, 2018, 12:31:52 PM
Monetha'yı takibe aldım.Her an yükselişe geçebilir.Artmadan ufak ufak almak lazım.Artışa geçtiğinde yakalamak zor olur.Bilinen tanınan fiyat olarak ıco seviyesinden aşağı coinleri şu an toplama zamanı.Boğa sezonuna yaklaşıyoruz bence.Bitcoin ve altlar ufak ufak çıkış sinyalleri veriyor.
member
Activity: 336
Merit: 11
April 13, 2018, 12:24:35 PM
Bitcoin bile ölü toprağını attı mth geri saymaya devam ediyor... Yaprak kımıldamıyor. :/
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
April 10, 2018, 05:24:23 PM
Monethanın yükselmesini baskılıyorlar mı anlamadım gitti.Ico'su dakikalar içinde biten bir coin ve kaç aydır kendine gelemiyor.Birileri fiyatı tutuyor gibi bir anda kopabilecek bir potansiyele sahip.Ama ne zaman işte sorun orada.

Öyle oldu doğru ama, sonrasında dağılımı çok değişti.

yani çok öyle genele yayılmış bir token değil. ağa babaları belli. zaten %46 sı geliştiricilerin elinde.

Tahminim  bizim whatsup grubunu silkelesek 1 milyon çıkar diye tahmin ediyorum.

422 milyon Monetha var.
detaylar için aşağıdaki linki bir inceleyin isterseniz.
https://etherscan.io/token/0xaf4dce16da2877f8c9e00544c93b62ac40631f16#balances
member
Activity: 742
Merit: 19
April 10, 2018, 05:14:48 PM
Monethanın yükselmesini baskılıyorlar mı anlamadım gitti.Ico'su dakikalar içinde biten bir coin ve kaç aydır kendine gelemiyor.Birileri fiyatı tutuyor gibi bir anda kopabilecek bir potansiyele sahip.Ama ne zaman işte sorun orada.
hero member
Activity: 953
Merit: 504
April 10, 2018, 04:41:16 PM
Monetha fiyatı düştükçe bende alanlardan biriyim. Monetha çok ters zamanlarda ortaya birşeyler çıkardı. Lakin ilerleyen zamanlarda kazandıracak coinlerden biri bana göre. Kısa vadeli bir coin değil, uzun vade bekleyebileceklerin alması gereken bir coin.
full member
Activity: 392
Merit: 101
April 10, 2018, 03:05:43 PM
MTH nin fiyatı bence düşük kaldı, çünkü ciddi gelecek vaad eden bir koin, ama nedense bir türlü yükselmiyor, ileride artmasını ümit ediyorum
jr. member
Activity: 336
Merit: 2
April 10, 2018, 02:26:52 PM
Tamam arkadaşlar koyun kenara bırakın mutlaka bir gün işe yarar başka coinlere yatırım yapın en kötü ihtimalle ders olur bizlere bu durum.
member
Activity: 285
Merit: 12
April 10, 2018, 11:27:42 AM
Doymadı düşmelere gözümüm çiçeği. Daha ne kadar böyle devam edecek gerçekten merak ediyorum.
newbie
Activity: 126
Merit: 0
April 10, 2018, 01:41:26 AM
bıkmadınız bunu ve tezosu forumda tepeeye çıkartmaktan. nerede trol var bu başlık altına geliyo anlamış değilim amaçlarını hala
full member
Activity: 406
Merit: 158
April 09, 2018, 11:49:11 AM
Carolinawiestput28 adlı kişiyi ben moderatöre şikayet ettim. Eğer sizler de bu kişinin paylaşımlarından rahatsızsanız "report to moderator" linkini kullanarak bu ergenlikten henüz çıkmamış kişiyi şikayet edebilirsiniz.
Forum içerisinde bilgi kirliliği yaratıyor. Seviyesiz üslubuyla milleti rahatsız ediyor. Yukarıda da benim paylaşımımı alıntılayıp durmuş. Güya Monetha'nın düştüğünü hatırlatmaya çalışıyor.
Sana ne lan? sana ne!!! Derdine mi düştün Monetha'nın. Benim yorumlarımı niye alıntılıyorsun? Çok mu seviniyorsun düşüyor diye.
Böyle boş kafalı gereksiz insanların hiç kimseye faydası yok. Aksine zararı var. Bu zararlı, kendini bilmez ergeni şikayet etmenizi öneriyorum.

İşte arkadaşlar bu kişiler sizleri sömüren 0.4 centten mth bu sene 50$ olacak diyip yeni gelen arkadaşların kanına girip mth düştükçe aldırmaya calısan ergenler eminim girerken projeyi arastırmamıs bile ben proje sallantıdayken haber verdim pozisyonunuzu alın diye o günden beri 3x düştü. Bu ve bunun gibi tiplerde ha bire düşen coinleri aldırmaya calısıyor eee ekip iyi para veriyor reklamına tabi 110 sayfa olmus ne gelirse kar deyip cepliyor oltaya takılanlar önemli değil onun için.

Proje 16m$ olmus 5milyon$ altını görse bile oo mth cok düştü şimdi cıkıs baslayacak alın alabildiğiniz kadar der izleyin görün.
Hocam senin amacını anlamış değilim ben, ben de monetha tutmuyorum ama arada girip başlığı okuyorum, monethan yok bişeyin yok gelip gidip ne yazıp duruyorsun ki? Forumda kendini banlatmaya mı çalışıyorsun anlamadım.
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
April 09, 2018, 11:20:07 AM
Carolinawiestput28 adlı kişiyi ben moderatöre şikayet ettim. Eğer sizler de bu kişinin paylaşımlarından rahatsızsanız "report to moderator" linkini kullanarak bu ergenlikten henüz çıkmamış kişiyi şikayet edebilirsiniz.
Forum içerisinde bilgi kirliliği yaratıyor. Seviyesiz üslubuyla milleti rahatsız ediyor. Yukarıda da benim paylaşımımı alıntılayıp durmuş. Güya Monetha'nın düştüğünü hatırlatmaya çalışıyor.
Sana ne lan? sana ne!!! Derdine mi düştün Monetha'nın. Benim yorumlarımı niye alıntılıyorsun? Çok mu seviniyorsun düşüyor diye.
Böyle boş kafalı gereksiz insanların hiç kimseye faydası yok. Aksine zararı var. Bu zararlı, kendini bilmez ergeni şikayet etmenizi öneriyorum.

İşte arkadaşlar bu kişiler sizleri sömüren 0.4 centten mth bu sene 50$ olacak diyip yeni gelen arkadaşların kanına girip mth düştükçe aldırmaya calısan ergenler eminim girerken projeyi arastırmamıs bile ben proje sallantıdayken haber verdim pozisyonunuzu alın diye o günden beri 3x düştü. Bu ve bunun gibi tiplerde ha bire düşen coinleri aldırmaya calısıyor eee ekip iyi para veriyor reklamına tabi 110 sayfa olmus ne gelirse kar deyip cepliyor oltaya takılanlar önemli değil onun için.

Proje 16m$ olmus 5milyon$ altını görse bile oo mth cok düştü şimdi cıkıs baslayacak alın alabildiğiniz kadar der izleyin görün.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
April 09, 2018, 11:06:17 AM
member
Activity: 196
Merit: 10
April 09, 2018, 11:01:40 AM
Monetha gerçekten bitirdi bizi ya, bence fiyatı çok düştü yakın zamanda artması lazım, böyle gitmez bu fiyatlar, bir revizyon şart, ya da takım el atmalı bu işe.
member
Activity: 380
Merit: 20
April 09, 2018, 10:46:23 AM
Ben monethanın daha fazla prm yapacağını sanmıyorum. Aklıma bancor geliyor monethayla ilgili olunca olaylar. Bancor da çok büyük hypela ico yapmıştı ethereum blockchainini çökertecek kadar ama sonra ico fiyatı civarlarında saymaya başladı. Monetha ondan da düşük şuan bu kadar hype bir proje böyle olmaması gerekiyordu.

Söyledikleriniz çok doğru..Büyük vaadlerle büyük hypelerle giriş yapanların sonu hep kötü oluyor.Monetha icosuna günler öncesinden 10 eth ayırmıştım ancak bize sıra gelmedi ve alamadık.Millet almak için birbirini ezmişti.Verdiğiniz örneklere ek olarak,Appc de monethanın yolundan gidiyor.Ekip çok iyi çalışıyor ancak hacim yok ve fiyat sürekli düşüyor.Appc de bir kısır döngüye girmiş durumda.Şimdiden uyaralım.
jr. member
April 09, 2018, 09:35:18 AM
Coinmarketcap listesinde dün 150. sıraya kada yükseldi. 80 milyon USD yapmıştı. Bugün yine geriledi 190' kadar düştü. Bence 1 aya kalmaz ilk 100'e girer. Ocak'ta demo var deniyor, demo çıkarsa ilk 50'ye bile yükselebilir.

270 sırada sence ilk 500 e girermi Cheesy

Yazdığım bu yorumu hatırlatman iyi oldu. 150. sıraya kadar yükselmiş aralık ayında BTC'nin tavan yaptığı dönemde. O dönemde ne ürün vardı ne de MVP. O şartlarda 150'ye yükselmiş. O zaman boğa piyasasındaydık. Şu anda ayıoğlu ayı piyasasındayız. Akıl var mantık var... Bu da demek oluyor ki, ürün çıktıktan sonra piyasa boğaya geçince Monetha çok rahat ilk 100'de olacaktır. Buraya dalga geçmeye gelenler, post kasanlar, kötüleyenler de ağzının payını alırlar o zaman;)

295

302

310
jr. member
April 07, 2018, 03:27:23 PM
5 dolara az kaldı

100x hoh vöh yuh çüş. Millet diyor 2x yapsak cıkacaz sen ne diyon baska coin olmasın karıstırma
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
April 07, 2018, 03:23:59 PM
Ben monethanın daha fazla prm yapacağını sanmıyorum. Aklıma bancor geliyor monethayla ilgili olunca olaylar. Bancor da çok büyük hypela ico yapmıştı ethereum blockchainini çökertecek kadar ama sonra ico fiyatı civarlarında saymaya başladı. Monetha ondan da düşük şuan bu kadar hype bir proje böyle olmaması gerekiyordu.
full member
Activity: 602
Merit: 118
April 07, 2018, 01:50:22 PM
eğer mth bu başlıkta ki okunma sayısını görsün yeter zaten  Grin bende  fırsat buldukça alım yaptım ama şlk alımımı yalan olmasın 650 satoshilerde iken yapmıştım. en son gelen boğa piyasası öncesinde 4000 i gördü satmadım. sanki aq uzaya gidecek. ve p gün bugündür sapa sağlam elimde tutuyorum. umarım elimde patlamaz bir sonraki boğa sezonunda eğer o günleri görürsek satarım ve. mth liman ben bir gemi, o limana yanasırsam s...ler beni Grin Grin
Pages:
Jump to: