Pages:
Author

Topic: Monetha (MTH) Fiyat Tartışma Alanı - page 51. (Read 67805 times)

full member
Activity: 602
Merit: 118
January 24, 2018, 04:27:56 PM
iyi yerlere gelecek diye alıp bekliyorum bakalım neler olacak. twitter da ki onur gözüpek ara ara bazı coinlerin fiyatlarını güncelliyor. ve orda mth yi görünce boş bir coin olduğunu düşünmüyorum. umarım beklentimizi karşılar. sabırla beklşyorum
jr. member
Activity: 224
Merit: 2
January 24, 2018, 04:04:09 PM
daha önce ben birçok defa söyledim bence mth alınıp beklenecek bir coin geleceği olur ben en azından 2 dolar bekliyorum uzun vade olarak azda olsa alın bekleyin sonra pişman olmayın
member
Activity: 266
Merit: 10
January 24, 2018, 04:03:04 PM
Bence bir ay değil 2-3 ay bakılmasa daha iyi, monetha bende de var ve bakmıyorum istediğim yere gelmesi için en az mart sonu lazım ozaman beklediğim çıkışı yapmış mı diye bakacağım.
sr. member
Activity: 728
Merit: 263
January 24, 2018, 04:00:31 PM
Katılıyorum hocam, sabırsızların cogu gıttı ama bıraz daha var ya nıye artmıyor bu dıyen, yakında onlar da gıderler:) bı vıdeodan cok sey beklendı guzel algı olusturdu ınsanlar yıne, fıyatı 4kyı gecınce satmak akıldan gecse de el gıtmedı malesef yoksa dusecegını cogumuz tahmın edıyorduk mıktar artırmanın kralını yapardık 1-2 hafta ıcınde:) mıktar artırma dısında 5 dolar olana kadar ben mth satmıyorum ıns:)

Sanirim bu zamanla olusan birsey bende eskie gore nasilda sabirli biri haline geldigimi farkediyorum hemde bu okadar hizli oluyorki inanilmaz Smiley Mesela 2 ay önce benimde canima tak etmisti monetha o sirada büyük sicrayisini gerceklestirdi Smiley

sonm mth bancor

her gün takip etmemek lazım.

alacaksın ayda bir takip edeceksin fiyatı.

yoksa insan kafayı yer mazallah
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
January 24, 2018, 11:42:49 AM
Katılıyorum hocam, sabırsızların cogu gıttı ama bıraz daha var ya nıye artmıyor bu dıyen, yakında onlar da gıderler:) bı vıdeodan cok sey beklendı guzel algı olusturdu ınsanlar yıne, fıyatı 4kyı gecınce satmak akıldan gecse de el gıtmedı malesef yoksa dusecegını cogumuz tahmın edıyorduk mıktar artırmanın kralını yapardık 1-2 hafta ıcınde:) mıktar artırma dısında 5 dolar olana kadar ben mth satmıyorum ıns:)

Sanirim bu zamanla olusan birsey bende eskie gore nasilda sabirli biri haline geldigimi farkediyorum hemde bu okadar hizli oluyorki inanilmaz Smiley Mesela 2 ay önce benimde canima tak etmisti monetha o sirada büyük sicrayisini gerceklestirdi Smiley
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
January 24, 2018, 08:19:30 AM
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
January 24, 2018, 06:49:33 AM
Beyler neyin tanitimini istiyorsunuz urun suanda development asamasinda daha ortaya cikarilmamis birseyden bahsediyoruz. Neyin pazarlamasi. o sonraki adim hergün girip aynilarini yazmak size bise kazanirmaz hegün ne oluyor diye kontrol edin ama fiyatta hergün oynama beklemeyin.
full member
Activity: 588
Merit: 104
January 24, 2018, 06:39:11 AM
4k satlara çıktığında satmak lazımdı. henüz o fiyatlarda kalabilecek bir hacime erişemediler çünkü. hacimi düzensiz ve düşmeye meyilli olan altcoinlerden güzel bir sıçrayış olunca çıkmak lazım.
member
Activity: 539
Merit: 20
January 24, 2018, 06:23:00 AM
Beklenen çok altında. buna rağmen telegram hesaplarında verdikleri cevaplarla gayet kendilerinden emin konuşuyorlar. Şahsen Pazarlama ve tanıtım açısından başarısız buluyorum. Umarım bekleyişimizin meyvesini alırız.
newbie
Activity: 112
Merit: 0
January 24, 2018, 06:19:25 AM
çok bekletti umarım beklediğimize değer mart ayında fırlama bekliyoruz umarım güvenenleri yanıltmaz. dolar değeri artsa ile btc bazında hala istenen artışı gerçekleştiremedi. yinede monethaya inanıyoruz
newbie
Activity: 68
January 24, 2018, 06:10:50 AM
mth gün geçtikçe eriyor umarım mart ayında bir ürün ortaya koyabilirler.
member
Activity: 252
Merit: 10
January 24, 2018, 03:47:35 AM
bende de monetha var fiyat biraz yükselsede satsam başka coinler daha cok kazandırıyor. .  menetha da  uzun vade de beklemek gerekiyor.
member
Activity: 714
Merit: 82
January 23, 2018, 07:21:36 PM
fiyatlar bu şekilde kalırsa bende biraz daha toplayacağım. 1 dolara kesin gözüyle bakıyorum, 1 dolarda projenin gidişatına göre çıkabilirim yada devam edebilirim.

pump yememiş bir coin sonuçta ve şuan ki fiyatı gerçek fiyatı şişme yok coinde.
şuan ki fiyatı alım için uygun bence.

legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
January 23, 2018, 06:14:50 PM
Monethanız varsa yaza kadar bekleyin derim.Btc düştüğü ıcın değer kaybetmesi normal.Roadmapi de göz önünde bulundurarak yaza 1 usd barajını rahat aşar diyorum.
member
Activity: 504
Merit: 11
January 23, 2018, 03:25:05 PM
Evet biraz, BTC nin aşırı düşüşü sonucu hemen monetha tu kaka olmuş yine. Arkadaşlar şu an elinizde BTC olarak bekleseniz veya waves olarak veya ripple veya litecoin çok mu daha iyiydi. Düşünün bir.

Monetha piyasa ne olursa olsun. Geleceği yere, hedefine gelecek bir token. Hedef mi ilk önce 1$ ki o fiyat kesin artık. Sonraki hedef 5$ isteyen bekleyebilir. Şu an kimsenin o hedeflerde maliyeti yok. Ama diğer coinler öyle mi hepsi zararda şu an. Peki kara geçebilir mi? O da BTC nin tekrardan istikrara kavuşmasına bağlı.

Boşuna dövünmeyin şu an en kaliteli tokende bekliyorsunuz. Malı toplayan balinalar gibi. Hiçbirinden satış gelmedi daha. ilk 10 için söylüyorum. Mallarını daha da arttırmışlar üstelik. Onlar peki fiyatın düşmesine niçin izin veriyorlar. Onlar zarar etmiyorlar mı? Bir de bu yandan düşünün.

Bu tokeni alan herkes mart sonunu bekliyor. O yüzden bugünün fiyatının ne olduğu önemli değil. Satılmayan malın zararı olmaz.

Son 2 gündür. elimdeki monethaların tamamını düşeceğini tahmin ettiğim yerden satıyorum. Ben satınca haliyle mal fazla olunca düşüşü tetikliyor. Ama belli bir yerden malımı yerine koymaya niyetlenince çok zorlanıyorum çünkü mal vermiyorlar. Zar zor aktiften adamların satış duvarından malı yerine koyunca. Anında aşağıdaki kendi alışlarına hızlıca bir veriyorlar. fiyatı düşürüyorlar belki ben paniklerim de aldığım malı tekrar satarım diye. Yani gördünüz o satışlar hep sahte satış. Bizleri kandırıp malı elimizden almak için kurulmuş bir oyun. Aşağıdaki alışlar hep balina alışları, malı kendi alışlarına veriyorlar. Bizlerden bir alış gördüler mi, hemen üzerine alış girip satışlarını kaldırıyorlar. o yüzden ben alırken aktiften alıyorum. Bu sefer de mal anında düşmeye başlıyor. Sonuçta mal almayı beklerken, mal kaptırıyorlar...

Her şeye rağmen adamlar hala mal toplama peşinde. Piyasada o kadar da mal kalmadı kalan mallar genelde yatırımcının elinde. Bu fiyatlar çok sürmez. Artık mal toplayamayınca. ve elindeki malları da benim gibi yatırımcıya kaptırmaya başladıklarında fiyat sürekli bir artık trendine girecektir.

Ben bu süreçte mallarımı ciddi bir biçimde arttırdım. Fiyatın buralarda olması aslında hepimiz için daha iyi. Mal toplamaya devam edebiliyoruz.
full member
Activity: 476
Merit: 100
January 23, 2018, 02:48:19 PM
Biraz süründürttükten sonra güzel kazançlar bırakacağına inanıyorum monethanın, fakat biraz sağlam sabra ihtiyaç duyacak gibi ama yine de çok güzel şekilde yükseldi 0.3 0.4 dolarlara, tekrar kendini oralara atıcaktır kısa zamanda diye düşünüyorum.
member
Activity: 504
Merit: 12
January 23, 2018, 02:46:21 PM
arkadaşlar mth için iyi beklentiler olacaktır ve gelecek için umut verici bir proje bana göre alıp unutmak lazım panik yapıp satışlar yapılırsa bu zarar getirebilir
member
Activity: 714
Merit: 82
January 23, 2018, 02:13:17 PM
Arkadaşlar monetha'nın geleceği nasıl sizce? Şu durumda kestiremiyorum artık 56 centten aldığım mth şu an 24-23 centlerde seyrediyor akibeti nasıl olujr sizce ölümüne hodl devam mı yoksa çıkmalı mıyım?

edit: Daha önce 7 centten alıp 9 cente satmışımtım  Embarrassed

bende 50 centten aldım. mutlaka bir gün 50 centi geçecek. 1 doları görmeden öleceğini sanmıyorum bu coinin. başarısız olsalar bile 1 doları er geç görür.
bence hdol yap.
full member
Activity: 463
Merit: 107
January 23, 2018, 02:08:26 PM
Arkadaşlar monetha'nın geleceği nasıl sizce? Şu durumda kestiremiyorum artık 56 centten aldığım mth şu an 24-23 centlerde seyrediyor akibeti nasıl olujr sizce ölümüne hodl devam mı yoksa çıkmalı mıyım?

edit: Daha önce 7 centten alıp 9 cente satmışımtım  Embarrassed
newbie
Activity: 196
January 23, 2018, 01:37:18 PM
Ben mthyi 6 cent iken alıp uzun vadeli beklemeye başladım. Ama şu düşüş döneminde çok fazla etkilendi. Düştükçe düştü. Ocak sonunu mvp,reklam gibi konularla 1 doları görürse mart sonu ürün çıktığında 3 dolarları görür diyordum. Sanırım mart sonu 1 doları ancak görecek. Reklam konusunda yetersiz olduklarını düşünüyorum
Pages:
Jump to: