Pages:
Author

Topic: Monetha (MTH) Fiyat Tartışma Alanı - page 49. (Read 67805 times)

member
Activity: 602
Merit: 12
elysian.finance
January 27, 2018, 03:14:45 AM
Monetha şu son zamanki düşüşlerden en çok etkilenen coinlerden birisi oldu ama hangi noktalara geldiğini hep birlikte görmüştük.
Potansiyeli olan bir coin ve aynı noktaları tekrar deneyip üstüne de çıkacağına inanıyorum.
member
Activity: 182
Merit: 10
January 27, 2018, 03:02:29 AM
Monetha sansasyonu inatla devam ediyor . Kardeşim niye sürekli herşeyi kötülüyoruz ? Kazandıracağnı kazandırmış zaten. Kötü bir mebla da değil ıco fiyatından bu yana .. Çoğu proje çöp olup giderken Monetha halen ayakta . Bunu niye es geçiyoruz ?
sr. member
Activity: 686
Merit: 250
January 27, 2018, 02:45:40 AM
Arkadaşlar öyle 50 dolar felan diyenler kim bilmiyorum da, monethanın ciculating supply'ına falan bir göz atsınlar bence:) kaç milyon adet var nereye çıkıyor 50 dolara, 50 100 kat büyüyebilcek bir proje değil bukadar büyük büyümeyi zaten nadir projeler yapar. Ama 2 yıla bu adamlar canlıdayken bu fiyatlar olabilir, canlıya geçildiği an işler değişir gerçek hayatta kullanıma başlanınca, toplam market hacmi de ozamana büyümüş olur zaten.
full member
Activity: 392
Merit: 100
January 27, 2018, 01:47:45 AM
Yazın bu coinin pr ı öyle bi yapılmıstı ki herkesin dilinde monetha monetha diye geziyolardı. Roketler lambolar moon'lar havalarda uçuşuyordu. Ancak sonra ne oldu? Hızlı koşan atın b*ku tabi ki de seyrek düştü. Ico fiyatının altına geriledi coin. Bakalım bundan sonra ne olacak. Demem o ki beyler bayanlar aşırı derece pazarlanan herkesin dilinde olan, yok uçacak yok kaçacak denen icolardan ve coinlerden uzak durun.

Kaça katladığından haberin yok sanırım . 0.5 cent 0.6 cent fiyatlarında geziyordu . x10 yapıp tekrardan düşüşe geçti piyasayla . Kazandığın başka bir token varsa paylaşmak ister misin bizimle ?

Hocam geçtiğimiz ayda binance ya da bittrexden gözüm kapalı bi coin seçsem zaten 1.5 2 haftada minimum %50 alınıyordu. Benim demek istediğim monetha için öyle sözler ediliyordu ki ico sürecinde 100$'lar havada uçuşuyordu

dediğiniz gibi boş fiyatlar sallayanlar çok oldu, zaman geçtikçe 30-40 dolarlara düştü bu hayaller , şuan tr grubundakiler bile 5 dolar hayal 1 dolar olsa yeter kafasında  Cheesy Herkesi bıktırdılar ki bence bu politikaya oynuyorlar alttan toplmaka için. Çok uçuk rakamlara cıkacagına inanıyorum belki 1 sene belki 2 sene sonra... Hepimizin bu coinlere tokenlara yatırım yapma amacımız para kazanmak,   her gün piyasayı takip edip strese girmektense mth ye yatırdım acelem yok, piyasayı keyfi takip ediyorum. Daha az sürede daha az kazanırım daha stressiz kazanırım en azından ..
member
Activity: 132
January 26, 2018, 04:46:13 PM
Yazın bu coinin pr ı öyle bi yapılmıstı ki herkesin dilinde monetha monetha diye geziyolardı. Roketler lambolar moon'lar havalarda uçuşuyordu. Ancak sonra ne oldu? Hızlı koşan atın b*ku tabi ki de seyrek düştü. Ico fiyatının altına geriledi coin. Bakalım bundan sonra ne olacak. Demem o ki beyler bayanlar aşırı derece pazarlanan herkesin dilinde olan, yok uçacak yok kaçacak denen icolardan ve coinlerden uzak durun.

Kaça katladığından haberin yok sanırım . 0.5 cent 0.6 cent fiyatlarında geziyordu . x10 yapıp tekrardan düşüşe geçti piyasayla . Kazandığın başka bir token varsa paylaşmak ister misin bizimle ?

Hocam geçtiğimiz ayda binance ya da bittrexden gözüm kapalı bi coin seçsem zaten 1.5 2 haftada minimum %50 alınıyordu. Benim demek istediğim monetha için öyle sözler ediliyordu ki ico sürecinde 100$'lar havada uçuşuyordu
member
Activity: 238
Merit: 30
January 26, 2018, 03:44:19 PM
bende bundan sopnra herkesin dilinde olan yada herkesin zenginlik hayali kurdugu coinlere hayatta bulaşmam ulan benle birlikte 1 doları görünce şunu bunu yapıcam diyen bi ton adam vardır galiba tam umutlanmışken yine düştü.
member
Activity: 135
January 26, 2018, 03:27:55 PM
markette düştü 5-6 centlere. ico fiyatı 16 centti. ağustosta icosuna girenler şu an paralarını 2ye bile katlayamadılar. o zamandan bugüne bırak icoyu piyasadaki hangi coine girseler en az x6 x7 yapmışlardı. bu açıdan hayalkırıklığı olduğu kesin monethanın.
newbie
Activity: 2
Merit: 0
January 26, 2018, 03:27:28 PM
Sabah kalkıyoruz bakıyoruz aynı gece yatıyoruz yine aynı resmen 2100 2300 arasında oynuyorlar. Burnunu gösterdiği gibi duvar koyuyorlar. Salsalar da bizde rahat etsek

Bu coini günlük takip etmeyi bırakırsan kazanırsın.Al-sata uygun kısa vadeli coin değil.Minimum 6 ay beklerseniz güzel kazançlar elde edersiniz.

Al sat yapmak amaçlı değil uzun süredir elimde olan bir coin olduğu için takip ediyorum. Yatırım yaptığım için de sabah ta bakıyorum akşam da  Smiley
hero member
Activity: 938
Merit: 1000
January 26, 2018, 10:08:14 AM

full member
Activity: 210
January 26, 2018, 10:07:00 AM
hocam hızlı giden atın boku seyrek düştü 5 centten alanlar at çiftliği kurdu. potansiyeli olan coini dipten alacaksın.
member
Activity: 132
January 26, 2018, 09:56:00 AM
member
Activity: 336
Merit: 11
January 26, 2018, 08:13:48 AM
Elinde monethası olan stres yapmayın diyorum. Bu piyasa orta ve uzun vade piyasası. Bekleyin sadece, peak yapacaktır MTH.
full member
Activity: 392
January 26, 2018, 07:56:28 AM
götüm götüm çaktırmadan topluyorlar sanki piyasayı sabit tutup,  bi balina 2k altına düşmemesi için  duvarı döşedi ama. Bişeyler dönüyor bakalım neler olacak marta pek bişe kalmadı
member
Activity: 336
January 26, 2018, 06:45:24 AM
uzun zamandır yaklaşık 2 haftadır sürünüyor. bence tam alım fırsatı, öyle ya da böyle 1$ seviyelerine çıkacağını düşünüyorum. ytd.
full member
Activity: 224
January 26, 2018, 05:27:27 AM
Vallaha 40 cent civarından topladım, pişmanım. Fiyat düşüyor piyasa çalkantıda, maliyet düşürmek için düşük fiyattan biraz daha mı alsam diye düşünüyorum ama emin olamadım. Umuyorum tez zamanda toparlanır fiyatlar.
member
Activity: 364
January 26, 2018, 05:24:55 AM
Monetha'ya yatırım yapmadım ama yatırımcısı çok fazla merakımdan takip ettiğim bir coin. Bir türlü beklenen yükselişi uzun süreli olarak gerçekleştiremedi ancak piyasadaki düşüşe de direnen coinlerin içinde yer alıyor fiyatını sabitlemeyi başardı. Piyasa toparlandığında yatırımcısının yüzünü güldüreceğini düşünüyorum.
member
Activity: 252
January 26, 2018, 02:40:25 AM
şuan hiç ilerlemiyor takıldı kaldı 0,24$ 0,25$ arasında gidip geliyor.
member
Activity: 191
January 26, 2018, 02:18:42 AM
Geçen haftaya kadar al sat yaparak katlamıştım sermayeyi. Şimdi o kazancı vermiyor. Tıkandı gibi bu seviyelerde ama toparlar gibime geliyor. Monetha gibi bir coinin buf iyatlarda kalması da ayrı bir üzüntü sebebi ama işte..
member
Activity: 539
Merit: 20
January 26, 2018, 02:03:25 AM
Az önce bi kaç hesaba baktım yüklü adetlerde girişler mevcut.

Bir Tane örnek yaklaşık 2 ayda 82 M adet giriş var.

sr. member
Activity: 616
Merit: 261
January 26, 2018, 01:57:28 AM
Başından beri söylüyorum tekrar söyleyeyim Smiley . Mth ye yatırım yapcaksanız uzun zaman beklemeniz gerekir. Kısa zaman da fırlayacak koinleri bu fiyatları bırakırlar mı? ICO dan sonra x5 ler x10 lar havada ucuyor. ICO suna bile giremiyorsunuz. Eliniz de az miktarda olsa da uzun vade için alıp unutmalık olarak yatırım ypılabilir.
Pages:
Jump to: