Pages:
Author

Topic: Monetha'yı takibe alın - page 11. (Read 8532 times)

jr. member
Activity: 125
Merit: 2
January 02, 2018, 01:40:37 PM
Ben icodan girmiştim. 3 hafta önce dayanamadım zararına sattım. Ben sattıktan sonra pick yaptı 4'e katladı değerini.

Aynısı bana oldu desem Smiley Sattım 3 gün sonra x3 yaptı.
sr. member
Activity: 406
Merit: 263
January 02, 2018, 01:48:37 AM
Bu son yükselişinde yüzde 75'lik kısmını elden çıkardım. Yine alınabilinecek seviyeye gelirse değerlendiririm. Bir kaç haftadır takip ediyorum monethayı gerçekten de insanın sabrını zorlayan bir koin. En aznından son zamanlarda biraz hareketlendi. Bakalım proje haberleri ile yeterince yükselecek mi.
member
Activity: 112
Merit: 11
January 02, 2018, 12:40:13 AM
ICO dan buyuk beklentılerle alıp insanları süründüren coinlerden nefret ediyor ve girmiyorum o topa.Kickicoda da aynısı oldu gerçi o hala sürünüyor ama ins de aynı kefeye girecek gibi duruyor bakalım.
legendary
Activity: 1764
Merit: 1012
January 02, 2018, 12:27:29 AM
Ben icodan girmiştim. 3 hafta önce dayanamadım zararına sattım. Ben sattıktan sonra pick yaptı 4'e katladı değerini.

Yazık olmuş, en pis şey de bu. Bekliyorsun bekliyorsun hiç bir şey olmuyor, lanet olsun diyorsun kanatlanıp uçuyor. Umarım yerine aldıklarınızla dengeler daha fazla kar elde edersiniz, geçmiş olsun.
newbie
Activity: 42
Merit: 0
January 01, 2018, 11:09:43 PM
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
January 01, 2018, 07:01:37 AM
Ocak demosu ve marttaki canlıya cıkardıkları ılk urun fıyatı artırıcı etkıler olucaktır muhtemelen. Tekrar dustu btcnın sert hareketı yuzunden, bıkac gune tekrar toparlar yukarı yonlu dıye dusunuyorum.
legendary
January 01, 2018, 03:59:37 AM
Bu icodan katılanlar zararını çıkarabildi mi arkadaşlar bileniniz var mı acaba?

Ico sonrası hemen sattılarsa kar ettiler aslında veya şu anda da dolar bazında zararda değiller kardalar. Ancak btc bazında bayağı zarardalar.
member
Activity: 191
Merit: 10
January 01, 2018, 03:56:26 AM
Bu icodan katılanlar zararını çıkarabildi mi arkadaşlar bileniniz var mı acaba?
member
Activity: 252
Merit: 10
January 01, 2018, 03:49:59 AM
iyi yükseliyor bu aralarda. bir tepe beklentiniz var mı acaba?
Uzun vade tutmayı goze alırsanız 1 yıla 3-5 dolara satma sansınız buyuk olacaktır dıye dusunuyorum, yatırım tavsıyesı olmamakla bırlıkte. Eth, strat ve wavesten sonra en guvendıgım dorduncu yatırımım monetha benım ıcın.

arkadaşa katılıyorum uzun vadede alır bekletirsen kar edersin ama düşükten al bıraz yukseldı sat yaparsan karın düşük olur... al dursun unut ne aldıgını aradan bıraz zaman gecsın gır bak karın kac olmus bu kadar basit
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
January 01, 2018, 03:35:19 AM
iyi yükseliyor bu aralarda. bir tepe beklentiniz var mı acaba?
Uzun vade tutmayı goze alırsanız 1 yıla 3-5 dolara satma sansınız buyuk olacaktır dıye dusunuyorum, yatırım tavsıyesı olmamakla bırlıkte. Eth, strat ve wavesten sonra en guvendıgım dorduncu yatırımım monetha benım ıcın.
newbie
Activity: 4
Merit: 0
January 01, 2018, 12:49:10 AM
Monetha'nın Türk telegramı var benim kurduğum . Güzel bir kitlemiz var . Yatırımcı ve ilgisi olan arkadaşlar gelebilir .

https://t.me/joinchat/FFO01hC4lifr2PTNoJaqFg

Umarım grupta konuştuğumuz gibi monetha 1 dolar olur ve o zaman bir dolar partisi verebiliriz. Grin
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
December 31, 2017, 09:53:38 PM
Monetha'nın Türk telegramı var benim kurduğum . Güzel bir kitlemiz var . Yatırımcı ve ilgisi olan arkadaşlar gelebilir .

https://t.me/joinchat/FFO01hC4lifr2PTNoJaqFg
legendary
December 31, 2017, 05:26:32 PM
Monetha dediğiniz şeyin bir geçerliliği olacağını sanmıyorum ben açıkçası, UTrust piyasaya çok sağlam bir şekilde girdi ve daha Kucoinde bile çok sağlam haicm yaptı. 12 Ocakta fiyatın daha hızlı yüksleceğini düşünüyorum malum HitBTC'ye girecek özellikle bu coinin Binance'a girdikten sonra 1 dolar seviyelerini göreceğini düşünüyorum ben.

Valla icosuna girmiştim nitekim memnunum. Ki bayağı bir fud oldu başlıklarında son günlerde uzayan kyc'den dolayı ama maşallah 7-8 e katladı fiyatı 2 günde. Zaten 3 katından açıldı.

Bu arada hitbtc'nin volume'u sanal, kucoin'inki gerçek. Kucoin'e girenler uçuyor, hitbtc de gerçekte öyle görünen volumelar yok. O yüzden 12'sinde hiç bir şey olmaz.
full member
Activity: 463
Merit: 107
December 31, 2017, 05:22:28 PM
Monetha'cı arkadaşlar size kötü bir haberim var. 2 gün önce monetha'nın daha kapsamlı ve gelişmiş rakibi utrust çıktı meydana. 0.065$ olan ico fiyatı şu anda 0.45$ olarak işlem görüyor.

Bu Monetha'yı Türkiye pazarına bu kadar kim shillledi acaba.

Hocam şimdi araştırdım da doğru diyor gibisiniz. MTH'nin bu kadaryükselmesinin sebebi ekibin tekrar ico fiyata geleceğini icoda zarar edenlerin elinden çıkarmaması gerektiğini söyleyip 1 dolara kadar yükseleceğini beyan etmişti. BTC'nin düşüşünde iyi bir trend yakaladı bence.  Acaba monethadan çıkma vakti geldi mi?

Yani usd bazında aslında bir zarar yok ancak eylülde ne alsaydınız bunun kaç katı olurdu. Bazen bu tarz projeler uzun süre durup bir günde patlayabiliyorlar. Al-sat tavsiyesi veremem.

Hocam ekip iyi güzel söylüyor da nedense bende güvenemiyorum. 450 satlardan almıştım bende aslında bakarsak baya iyi kârım var yine de. Ama en iyisi mi çıkayım ortalıkta btcnin 3 ocak sonrasında fena bir şekilde yükseleceği konuşuluyor bütün platformlarda. En iyisi altcoinleri BTC olarak tutayım elimde..
legendary
Activity: 973
Merit: 1053
December 31, 2017, 05:21:59 PM
Monetha dediğiniz şeyin bir geçerliliği olacağını sanmıyorum ben açıkçası, UTrust piyasaya çok sağlam bir şekilde girdi ve daha Kucoinde bile çok sağlam haicm yaptı. 12 Ocakta fiyatın daha hızlı yüksleceğini düşünüyorum malum HitBTC'ye girecek özellikle bu coinin Binance'a girdikten sonra 1 dolar seviyelerini göreceğini düşünüyorum ben.
legendary
December 31, 2017, 05:16:19 PM
Monetha'cı arkadaşlar size kötü bir haberim var. 2 gün önce monetha'nın daha kapsamlı ve gelişmiş rakibi utrust çıktı meydana. 0.065$ olan ico fiyatı şu anda 0.45$ olarak işlem görüyor.

Hocam şimdi araştırdım da doğru diyor gibisiniz. MTH'nin bu kadaryükselmesinin sebebi ekibin tekrar ico fiyata geleceğini icoda zarar edenlerin elinden çıkarmaması gerektiğini söyleyip 1 dolara kadar yükseleceğini beyan etmişti. BTC'nin düşüşünde iyi bir trend yakaladı bence.  Acaba monethadan çıkma vakti geldi mi?

Yani usd bazında aslında bir zarar yok ancak eylülde ne alsaydınız bunun kaç katı olurdu. Bazen bu tarz projeler uzun süre durup bir günde patlayabiliyorlar. Al-sat tavsiyesi veremem.
full member
Activity: 463
Merit: 107
December 31, 2017, 05:13:21 PM

legendary
December 31, 2017, 05:01:59 PM

member
Activity: 434
Merit: 14
December 31, 2017, 04:43:48 PM
Takipte olduğum bir coin. Ancak şu sıralarda almayı düşünmüyorum. BTC nin yerini biraz belirlemesini bekleyeceğim. Çevremdeki arkadaşlar bir süredir tutuyorlar sepetlerinde. Ben de tutacağım bakalım yakın zamanda.
full member
Activity: 392
Merit: 100
December 31, 2017, 01:17:15 PM
Monetha'yı uzun vade tutmayı kabullenmiş ve uzun süre kar gelmemesini göze almış biri olarak 2 3 ay içerisinde artık karların geleceğini tahmin ediyorum. Bakalım Monetha ve Utrust birlikte güzel yerlere gelecek gibiler.
Pages:
Jump to: