Pages:
Author

Topic: Monetha'yı takibe alın - page 14. (Read 8532 times)

newbie
Activity: 21
Merit: 0
December 19, 2017, 02:27:38 AM
Düş biraz da girelim be. bekledikçe yükseliyor.
adını andık 3 kat arttı.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
December 19, 2017, 01:45:13 AM
İlerde yatırımım katlanarak büyüsün istiyorsak herhalde böyle koinleri fiyatı düşşükken alıp yükselmesini beklemek mantıklı olur. Eski portföyüme bakıyorum simdi de ufak koinlerden adetli almışım ama dayanamayıp satmışım. Şimdi elimde olsalardı (bitcoini geçtim) mevcut portföyümü x4 daha karlı çıkacaktım. Umarım Monetha da bu koinler den biri olur.
member
Activity: 112
Merit: 11
December 19, 2017, 01:07:27 AM
piyasa bu kadar yükselmişken hala tam olarak randımanlı degil düşerken düşüyor yukselirken aynı hıza ayak uyduramıyor beklentımiz daha buyuk senden monetha efendi hadı yuklen bıraz
full member
Activity: 616
Merit: 118
December 19, 2017, 01:04:05 AM
satacaktım dün dedim kalsın bekledik o kadar sonucunu yavas yavas vermeye başladı sağ olsun
member
Activity: 336
Merit: 10
December 19, 2017, 12:45:40 AM
Her ne kadar henüz ICO fiyatının üstüne çıkmamış olsa da son dçrt günde muazzam arttı. 3 katına çıktı.
member
Activity: 350
Merit: 25
December 19, 2017, 12:34:24 AM
800'den 970'e ben cikardim, gerisi gaza gelenlerin eseri. Hadi bakalim basladik yukselmeye.
sen varyaa mukemmel bir insansiniz. Sizin imzaniz varmi?

Valla 970'den sonrasina pek karismadim Grin bir tek 999 bariyerini de aldim ordan sonra 1000'i baskasi aldi vs. koptu gitti zaten.

Benim tahminim inmez artik 1000'lere gazi aldi bi kere, ve mart'a giderek yaklasiyoruz (urun bitme tarihi).

Inerse de beklerim nasilsa gene articak, dusmesini gerektirecek bir durum yok cunku. Sizde satmayin tavsiyem sonra aman 20x kacti kafami duvarlara mi vursam ne yapsam demeyin.

Bi tane balina var ikidebir 5 BTC sell duvari koyup fiyati dusurmeye calisiyo muhtemelen kendi buy orderlarina dogru, ama eritiyolar adami.
full member
Activity: 266
Merit: 190
December 19, 2017, 12:23:08 AM
800'den 970'e ben cikardim, gerisi gaza gelenlerin eseri. Hadi bakalim basladik yukselmeye.
sen varyaa mukemmel bir insansiniz. Sizin imzaniz varmi?
member
Merit: 25
December 18, 2017, 07:52:56 PM
member
Activity: 504
December 18, 2017, 06:49:22 PM
Yükselmeler çok oldu düzeltme olur.

Düzeltmeler oluyor. Çıkarken yapıyorlar şu an. Grafiğe bakarsan anlarsın. ama ben şahsen büyük bir düzeltme beklemiyorum. en azından burada değil. 1150 sat dan bir düzeltme gelecek mesela. en büyük düzeltme ise 1500 sat dan gelecektir.
full member
Activity: 420
Merit: 125
LIVENpay.io
December 18, 2017, 06:40:43 PM
Yükselmeler çok oldu düzeltme olur.
member
December 18, 2017, 06:37:18 PM
Monethanın çıkış trendi adım adım devam ediyor. Monetha da ilk 10 hesapta azalma değil artma olmuş. Bu da daha yolun bşında olduğumuzun kanıtı.
Dediğimiz gibi 11 cent kırıldıktan sonra ilk direnç noktası 17 centden (890 sat) den dönmüştü. Şimdi hedefimiz. 21 cent  ( 1150 sat ) sonrasında ICO fiyatı 29 cent.
21centi kolay geçerse ben 29 cent den  bir kar realizasyonu yapabilirim. Aşağıdan alım fırsatı verecektir...

Kimse aşağıyı beklemsin. öyle senelerde beklemesin. çıkış için...
Uzun zamandır söylüyoruz monethanın nasıl bir cevher olduğunu. bu yılın sonuna kadar ICO fiyatını da geçeceğini söylemiştik. Tekrar söylüyorum...

Hedefler tek tek kırılarak geçilecek ve buralardan hala mal topluyorlar. Toplamaya da devam edecekler. Yükseliş bir merdiven misali devam edecek...

Hocam sen baya ilgili ve umutlusun bu coinden hatta umutta degil direk inaniyorsun bilipde anlatmadigin bise varmi Smiley

Önceki monetha ile ilgili yazılarımı okursan sebeblerini anlarsın dostum. 2 konu başlığında da yazılarım var. Niçin monetha orada hepsi var. ve Monethaya inancımı çok kesin bir biçimde fiyat ve zaman vererek yazıyorum. Ve tuttuğum bir coinde daha hiç yanılmadım... Çünkü uzun zamandır borsacıyım. Borsada neler döner. Nasıl milletin elinden mallar kıvırılır. Çıkışlar nasıl yapılır. Bir malın değeri nasıl fiyatlanır hepsini bilirim. Zaman zaman da kısa kısa anlatıyorum. İsteyen bu tecrübeleri alır ufkunu genişletir. isteyen almaz kör cahil devam eder al satlarına...
Adam Monethayı 500sat dan sat 20 000 den bitcoin al diyorsa, anlayın artık cehaleti...

Üstad, diğer başlıkta da sordum ama burada sana da sormak isterim; önümüzdeki dönemde düzeltmeler görür müyüz ve sence entry noktası olarak nereyi alabilirz ? (En aşşağı 5.000-10.000 adet MTH için)

830 sat gelirse sağlam bir giriş olur. Ama gelir mi diye sorarsan gelebilir de gelmeyebilir de.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
December 18, 2017, 05:07:50 PM
Diğer Monetha konusuna attığım postu buraya da eklemek istedim:
Bildiğiniz gibi MTH birkaç gündür ani yükselişler yapıyor. "Bu Monetha'ya bir şeyler oluyor ama ne oluyor anlamadık" diyenler için yazıyorum!
Ekip toplaşmış ve uzun bir mektup yayınlamış birkaç gün önce. Hem duygularını hem de yol haritalarındaki bazı detayları paylaşmışlar. Her şeyi o kadar güzel anlatmışlar ki, mutlaka açın okuyun. İngilizcesi iyi olmayanlar Google ile çevirsin, gayet anlaşılır olacaktır. https://medium.com/@monetha/a-public-letter-to-token-holders-b33d9e4a43a7

Çok kısa özetlemek gerekirse, ekip diyor ki: "Kısa vadede büyük artış bekleyenler varsa ellerindekileri satsınlar. Fakat bizimle birlikte büyük bir değişime hazır olanlar için gelecek çok umut verici olacak." ICO kumarbazlığına da değinilmiş mektupta. Yatırımcıların ICO sonrasındaki bol sıfırlı katlamalarla şımartıldığını söylüyorlar, ki bence hakılılar da... MTH için fiyat vermekten de çekinmemişler. "2018 yılında 5 dolar ve daha üzerine çıkılması sürpriz olmayacaktır." Ben demiyorum, Monetha ekibi diyor;)
newbie
Activity: 5
Merit: 0
December 18, 2017, 06:22:51 PM
Monethanın çıkış trendi adım adım devam ediyor. Monetha da ilk 10 hesapta azalma değil artma olmuş. Bu da daha yolun bşında olduğumuzun kanıtı.
Dediğimiz gibi 11 cent kırıldıktan sonra ilk direnç noktası 17 centden (890 sat) den dönmüştü. Şimdi hedefimiz. 21 cent  ( 1150 sat ) sonrasında ICO fiyatı 29 cent.
21centi kolay geçerse ben 29 cent den  bir kar realizasyonu yapabilirim. Aşağıdan alım fırsatı verecektir...

Uzun zamandır söylüyoruz monethanın nasıl bir cevher olduğunu. bu yılın sonuna kadar ICO fiyatını da geçeceğini söylemiştik. Tekrar söylüyorum...

Hedefler tek tek kırılarak geçilecek ve buralardan hala mal topluyorlar. Toplamaya da devam edecekler. Yükseliş bir merdiven misali devam edecek...

Hocam sen baya ilgili ve umutlusun bu coinden hatta umutta degil direk inaniyorsun bilipde anlatmadigin bise varmi Smiley

Önceki monetha ile ilgili yazılarımı okursan sebeblerini anlarsın dostum. 2 konu başlığında da yazılarım var. Niçin monetha orada hepsi var. ve Monethaya inancımı çok kesin bir biçimde fiyat ve zaman vererek yazıyorum. Ve tuttuğum bir coinde daha hiç yanılmadım... Çünkü uzun zamandır borsacıyım. Borsada neler döner. Nasıl milletin elinden mallar kıvırılır. Çıkışlar nasıl yapılır. Bir malın değeri nasıl fiyatlanır hepsini bilirim. Zaman zaman da kısa kısa anlatıyorum. İsteyen bu tecrübeleri alır ufkunu genişletir. isteyen almaz kör cahil devam eder al satlarına...
Adam Monethayı 500sat dan sat 20 000 den bitcoin al diyorsa, anlayın artık cehaleti...

Üstad, diğer başlıkta da sordum ama burada sana da sormak isterim; önümüzdeki dönemde düzeltmeler görür müyüz ve sence entry noktası olarak nereyi alabilirz ? (En aşşağı 5.000-10.000 adet MTH için)
member
December 18, 2017, 05:28:12 PM

full member
Merit: 108
The World’s First Blockchain Core
December 18, 2017, 05:12:21 PM
Dediğimiz gibi 11 cent kırıldıktan sonra ilk direnç noktası 17 centden (890 sat) den dönmüştü. Şimdi hedefimiz. 21 cent  ( 1150 sat ) sonrasında ICO fiyatı 29 cent.
21centi kolay geçerse ben 29 cent den  bir kar realizasyonu yapabilirim. Aşağıdan alım fırsatı verecektir...

member
December 18, 2017, 05:09:55 PM
Dediğimiz gibi 11 cent kırıldıktan sonra ilk direnç noktası 17 centden (890 sat) den dönmüştü. Şimdi hedefimiz. 21 cent  ( 1150 sat ) sonrasında ICO fiyatı 29 cent.
21centi kolay geçerse ben 29 cent den  bir kar realizasyonu yapabilirim. Aşağıdan alım fırsatı verecektir...

Kimse aşağıyı beklemesin. öyle seneler de beklemesin. çıkış için...

member
Activity: 742
Merit: 19
December 18, 2017, 05:07:37 PM
Monetha bu sefer gerçekten çıkış yapabilecek mi.Yoksa yine piyasa bir krize yakalandoğında dibe mi vuracak.Göreceğiz.Herkes umutlu çıkış bekliyor.Çıkış gelirde insanların yüzleri güler biraz.Binaciden çıkan ıcolarx3-x5 yapıyor mth dipten çıkmaya çalışıyor.Hadi bakalım hayırlısı.
full member
Merit: 190
December 18, 2017, 05:03:23 PM
Burada monetha konusalim kisileri bosverin 950 sat oldu kim derdi buraya gelecek emektar monetha ve dahada yukari cikmak istiyor acaba ilk 200 coine girebilirmi tekrardan yakinda sonrada daha once oldugu yere ilk 100e göz dikecegiz.
sr. member
Merit: 279
December 18, 2017, 04:47:28 PM
ya hirozaki denilen arkadaş kadar boş birini görmedim şu forumda unify için 4,5 dolar diyen arkadaş bu beyler ona göre dikkate alın unify şuan ölümle pençeleşiyor.
analizleri çok kötü gerçekten sağdan soldan duyma bilgileri yazıyor

Şimdi gördüm valla bu yorumu unify'i söyledikten sonra 5x yaptı. 4x yaptıktan sonra satsaydın bari. Şu ordan burdan buldu lafınada ayrı hastayım taştan topraktan mı öğrenelim ya coinlerin sitesine girip gelip burda yazıyorum ya ingiliz forumunda bir yorumdan fitil ateşleniyor ya twitter. Yani taş olursun be kardeşim bana deme bari. 4,5 dolar kısmı biraz yüksek bir beklenti oldu ama ben iyi kazanıp çıktım unifyden yine iyi kazanıp çıkan çok olmuştur.
full member
Activity: 602
Merit: 118
December 18, 2017, 03:44:05 PM
aldım attım kenara unuttum uzun vade bu coinden beklenti çok yüksek bakalım neler oacak varsa nasibimiz kovalayacağız.
Pages:
Jump to: