Pages:
Author

Topic: Monetha'yı takibe alın - page 15. (Read 8532 times)

sr. member
Activity: 658
Merit: 288
December 18, 2017, 03:41:15 PM
2 hafta öncesinden bitcointalk'daki yorumlarınızı görerek 100 tane aldım. Öğrenci olduğum için daha fazlasına gücüm yetmiyor lakin 37 dolarla girdiğimde binancede iki haftada 130 dolarım oldu. Paramı XVG, IOTA ve MTH için bölüştürmüştüm. Şuanlık hiçbirini satmayı düşünmüyorum(1-2 yıl). 10-20 dolar çıkarabilirsem yeni bir coine yatıracağım.

Burası iyiki var.

Iste aradigimiz ruh.
hero member
Activity: 728
Merit: 501
December 18, 2017, 03:17:17 PM
Hala monetha ile dalga geçenler var, neyse bişey kalmadı bir dahaki pump dalgasında da ico fiyatına gelir, sonra mart sonu falan derken fiyat yavaş yavaş yukarılara tırmanacaktır. Tokenların yarısı takımın kendi elinde, yiyorsa çalışmasınlar paşa paşa çalışıp başarıcaklar inş.

Ben de Monetha'nın önünün çok açık olduğunu düşünüyorum lakin ico fiyatına gelmesi için en azından iki üç pump yemesi lazım. Smiley Şuan güzel bir kazanç sağladı yatırımcılarına Monetha yatırımcıları dolar olarak bakmalı kripto para cinsinden(btc,eth) değerine bakarsak üzücü sonuçları olabilir.
member
Activity: 504
Merit: 11
December 18, 2017, 03:15:02 PM
Monethanın çıkış trendi adım adım devam ediyor. Monetha da ilk 10 hesapta azalma değil artma olmuş. Bu da daha yolun bşında olduğumuzun kanıtı.
Dediğimiz gibi 11 cent kırıldıktan sonra ilk direnç noktası 17 centden (890 sat) den dönmüştü. Şimdi hedefimiz. 21 cent  ( 1150 sat ) sonrasında ICO fiyatı 29 cent.
21centi kolay geçerse ben 29 cent den  bir kar realizasyonu yapabilirim. Aşağıdan alım fırsatı verecektir...
full member
Activity: 476
Merit: 100
December 18, 2017, 02:07:10 PM
Biraz uzun vade tokenı monetha, sabredemeyecek olanların girmemesi gerek, ama sabırlı olanlara çok güzel paralar kazandıracak gibi 1 yıla, bekleyen sabreden kazanır bukadar basit aslında.
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
December 18, 2017, 12:59:54 PM
Monetha için genel kanı yükseliş olduğu için waves den yola çıkarak biraz uzun bir süre gerekli oldğunu düşünüyorum.Bu piyasada genel kanı ne ise o iş zor gerçekleşiyor ben böyle gördüm arkadaşlar.
full member
Activity: 378
Merit: 102
December 18, 2017, 12:57:05 PM
Hala monetha ile dalga geçenler var, neyse bişey kalmadı bir dahaki pump dalgasında da ico fiyatına gelir, sonra mart sonu falan derken fiyat yavaş yavaş yukarılara tırmanacaktır. Tokenların yarısı takımın kendi elinde, yiyorsa çalışmasınlar paşa paşa çalışıp başarıcaklar inş.
sr. member
Activity: 266
Merit: 279
December 18, 2017, 10:02:58 AM
hirozakinin dediği gün takibe aldım

magmadan yazıyorum

sürekli alım fırsatı veriyor. kaçırmayın. alksjfaskjf

geçen mektup geldi gmailden

''tamam götü kaybettiniz ama bi sorun niye ?'' konulu bi mektup

çokacaip kafalar yaşıyo adamlar. tatlı dille kulağın arkasını da alacaklar

Ben geçen haftalarda 628'den çıkıp wabi'ye girip 2x alıp ordanda gvt'ye aktım. Telegram grubunda enj, lend sinyallerimle bu hatamı telafi ettiğimi düşünüyorum. Yinede ortada ürünü hiçbirşeyi olmayan bir coine yatırım yapmanın ne kadar riskli olduğunu gördük ama monetha aptal değilse iyi yerlere gelecektir.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
December 18, 2017, 06:17:39 AM
 Ben yaza 2 usd bekliyorum eğer ekip iyi çalışırsa şayet.10 cent altı alım kollanmalı 7-8 ay beklenmelik coin Monetha.Kısa vadelik coin değil.
full member
Activity: 532
Merit: 151
December 18, 2017, 05:58:38 AM
Binancede son günlerde pump yemeyen coin kalmadı nerdeyse ama Monetha'nın bir miktar daha yükseleceğini düşünüyorum ve hala ico fiyatının altında
KTM
jr. member
Activity: 158
Merit: 1
December 18, 2017, 05:49:27 AM
Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine bir miktar yatırım yaptım ama nerde çıkıcağımı bilmiyorum sizce 50cent olur mu 3-4 ay içerisinde ?
full member
Activity: 406
Merit: 102
December 18, 2017, 05:16:35 AM
cok zamana ıhtıyaca var ama zamanını soyleyen yok sıkıntılı bır coin Monetha riske girmeyi sevenler icin bir fırsat derim
full member
Activity: 336
The World’s First Blockchain Core
December 18, 2017, 05:15:49 AM
bugün bir miktar aldım hayırlısı bakalım ne olacak ben de çok umutluyum

tam yukselisinde almissiniz simdi kar realizasyonlari gelebilir sonucta herkes yukaridan almadi assagidan alanda var ama tabiki belli olmaz bu isler hayirli olsun. Bunu dedim sadece sunun icin olasi dususte coine kusmeyin guzen bir coin daha dogrusu token.
yok küsmem güveniyorum bakalım artık sagol hocam. binancede aldım orda işlem görmüyormuş doğru mu

dogrudur hocam suan benimde onerebilecegim bir borsa binance.
member
December 18, 2017, 03:04:22 AM
Mal almış olanlar için 2. tren kalkıyor. Gece boyunca çıkış için grafiği düzeltmişler. Şimdi de çıkış başlamak üzere... Mal alınma noktası uzaklaşmış olacak...
member
December 18, 2017, 02:50:30 AM
Dolar bazında tahmini fiyat beklentisi nedir acaba? Yahut ico fiyatı neydi?

İCO fiyatı : 0.29$
Kısa vade beklenti : 0.7$
Uzun vade beklenti : 7$

Beklenti fiyatları naçizane benim beklenti fiyatlarımdır.
member
Activity: 490
Merit: 10
December 18, 2017, 01:56:59 AM
Dolar bazında tahmini fiyat beklentisi nedir acaba? Yahut ico fiyatı neydi?
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
December 18, 2017, 01:12:33 AM
Monetha her babayiğidin girip bekleyebileceği bir coin değil insanı çıldırtır, kahreder, tam artik düştü durması derken daha da düşer. Biraz yükselip yatırımcısını sevindirmeye başladığı anda tekrar ters köşe yapar düşer de düşer Smiley . Açıkçası henüz Monethanın zamını gelmedi. Dibin dibini gördü ama bir dip daha yaparsa biraz daha alacağım. Sonra çocuklarıma yada kısmetse torunlarıma bırakacağım.  Ne kadar uzun bir beklenti içindeyim varın siz hesap edin.
member
Activity: 742
Merit: 19
December 18, 2017, 12:01:46 AM
Monetha da ışık görüyorum yakın vade de çıkıcak gibi gözüküyor.Kenarda tuttuklarımdan.Temkinli ve dikkatli olduktan sonra memnun kalabiliriz.Bol kazançlar.
full member
Activity: 546
December 17, 2017, 08:46:33 PM

tam yukselisinde almissiniz simdi kar realizasyonlari gelebilir sonucta herkes yukaridan almadi assagidan alanda var ama tabiki belli olmaz bu isler hayirli olsun. Bunu dedim sadece sunun icin olasi dususte coine kusmeyin guzen bir coin daha dogrusu token.
yok küsmem güveniyorum bakalım artık sagol hocam. binancede aldım orda işlem görmüyormuş doğru mu
full member
Activity: 350
Merit: 108
The World’s First Blockchain Core
December 17, 2017, 08:14:24 PM

full member
Activity: 546
December 17, 2017, 08:11:34 PM
Pages:
Jump to: