Author

Topic: İmza Kampanya Öneri Konusu ( Kullanıcılar Tarafından Gelen Öneriler ) - page 121. (Read 61229 times)

aly
full member
Activity: 312
Merit: 103
Beşiktaş.
Kimi görüyorsam imzasında Stake var bu ara, son dönemin en çok tutan kampanyalarından diyebiliriz. Eleştiriler olmuş fakat genelde çoğu kişinin katıldığı bir imza kampanyası. Bu kampanya üzerinden ödeme alan oldu mu acaba?
jr. member
Activity: 350
Merit: 2
Şu an pek de bounty olayı öldü gibi görünmüyor. Aksine ieo furyası sayesinde artık para kazanılıyor yeniden canlandı bence.
hero member
Activity: 938
Merit: 501
Bu aralar yine bounty kampanyaları açısından piyasada bir ölü ortamı var gibi. Keşke yobiti ortadan kaldırmasalardı bari en azından üç beş bir şeyler kazanılırdı ordan Smiley
jr. member
Activity: 257
Merit: 1
Güzel kampanyalar var ama bulabilmek zor. Hiç umulmayan prpje güzel çıkıyor neye gireceğimizi şaşırıyoruz bazen o yüzden denk geşene giriyorum ben
sr. member
Activity: 1918
Merit: 347
Tokpie diye bir imzaya girdim ama nasıldır çok bakamadım sadece Türkçe kabul eden bunu gördüm o yüzden girdim, bilgisi olan var mı tokpie hakkında?
full member
Activity: 532
Merit: 100
var mı tavsiyede bulunacak olan?

Bir aralar bıçkın bir delikanlı vardı.  Cheesy
Kısaca ona gospodin derdik ama o da full olunca hırkayı sanırsam. Eğer o da tavsiye vermiyordu bu bounty olayı komple öldü demektir.
bounty olayı bitmez hocam sadece araştırmaya üşendiğim için yazdım. hatta sırf bu yüzden benim listeyi bile güncellemeyi bıraktım:))
Bounty olayı biteli baya oldu hocam sadece umut fakirin ekmeği diye ilerliyoruz. En son ne zaman bountyden güzel bir gelir elde ettiniz
jr. member
Merit: 6
imza olarak şu an halihazırda borsada ieo yapan projelere girmenizi öneririm. borsada ieo yapanlar zaten illaki o borsada listelenecek. bir de tabi imzasına girdiğiniz projenin adminine mutlaka sorun. bazen tokenler 6 ay ve üstü kilitli kalabiliyor. bu da oldukça sıkıntılı duruma sokabiliyor. zira genelde ilk birkaç gün sattın sattın sonrası hüsran.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex

Kısaca ona gospodin derdik ama o da full olunca hırkayı sanırsam. Eğer o da tavsiye vermiyordu bu bounty olayı komple öldü demektir.
bounty olayı bitmez hocam sadece araştırmaya üşendiğim için yazdım. hatta sırf bu yüzden benim listeyi bile güncellemeyi bıraktım:))
member
Activity: 1106
Merit: 25

legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
yobit borsası bir imza kampanyası başlatmış arkadaşlar duymayanlara duyrulur minimum sr member olmak gerekiyor ama ödemeleri mükemmel bana göre yüksek rütbeli arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim

Evet diğer kampanyalara göre daha iyi diyebiliriz. Tabi ne kadar süreceğini kimse bilmiyor, haftaya bitiriyoruz da diyebilirler. Bu tarz iyi kampanyalar artarsa, piyasa da canlılık gelir belki uslu olursak boğayı bile görebiliriz.

Kapatacağını sanmıyorum açıkcası eskiden bitmixer vardı hatırlarım ama başındaki kişi çok sıkıntılıydı ama çok sağlam kazandırıyordu orası aşikardı şimdi yobit bakalım ne olacak.
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
yobit borsası bir imza kampanyası başlatmış arkadaşlar duymayanlara duyrulur minimum sr member olmak gerekiyor ama ödemeleri mükemmel bana göre yüksek rütbeli arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim

Evet diğer kampanyalara göre daha iyi diyebiliriz. Tabi ne kadar süreceğini kimse bilmiyor, haftaya bitiriyoruz da diyebilirler. Bu tarz iyi kampanyalar artarsa, piyasa da canlılık gelir belki uslu olursak boğayı bile görebiliriz.
member
Activity: 630
Merit: 37
jr. member
Activity: 266
Merit: 1
Şu an öyle pek güzel işe yarar bir imza göremiyorum.Piyasanın tekrar canlanması lazım.Yoksa işimiz zor gözûkûyor.Ben artık şansa ne gelirse giriyorum kafama yatan.Bazen çöp oluyor bazen ufak birşeyler geliyor.
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
Aynen elleri mahkum bize muhtaçlar.Bizden kaçıp borsalara koştular ama sonuçta borsaları da ayakta tutan bizleriz.Güzel proje olduğunda hem reklamını yapıp hem yatırım yapıyoruz.Ben şahsen IEO'dan çıkanlara yatırım yapmıyorum.X5  fiyattan çıkıyor.Yani sermayenizin yüzde 90'ı bir anda puf olabilir.Çok riskli.Birde öyle bizi es geçip direk İEO yapmak nedir.Olmaz arkadaş.Kripto topluluğu es geçilmez. Cheesy

evet borsaları ayakta tutan bizleriz, tek gelir kaynakları yaptığımız al sat ve yatırımlar başka bir ana gelir kaynakları yok bunların.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Aynen elleri mahkum bize muhtaçlar.Bizden kaçıp borsalara koştular ama sonuçta borsaları da ayakta tutan bizleriz.Güzel proje olduğunda hem reklamını yapıp hem yatırım yapıyoruz.Ben şahsen IEO'dan çıkanlara yatırım yapmıyorum.X5  fiyattan çıkıyor.Yani sermayenizin yüzde 90'ı bir anda puf olabilir.Çok riskli.Birde öyle bizi es geçip direk İEO yapmak nedir.Olmaz arkadaş.Kripto topluluğu es geçilmez. Cheesy
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Zamanla imza gelirlerinin azalacağını düşünüyorum. Daha önce bu forum haricinde kripto paraları tanıtmak için bir mecra yoktu. Ama artık tv lerde, internet reklamlarında, sosyal medyada sürekli yer buluyorlar. Mevcut ieo yapan projelerden kac tanesi bounty yapma ihtiyacı duymuş.

Yok bu forumu görmezden gelmek çok zor. Çünkü asıl yatırımcıların hepsi burada, siz-biz hepimiz potansiyel yatırımcıyız. Bu kadar yatırımcıyı bir arada bulduğu bir yere reklam vermemek çok mantıklı değil. IEO'lar şimdilik reklama ihtiyaç duymasalar bile yakında onlara da çok fazla talep olmayacağı için reklam için tekrar forumlara ve sosyal medya dönebilirler.
jr. member
Merit: 6
imzası çok sürmeyen ve kesin gönderim yapan bountyhive önerilebilir. bazı sağlam projeleri var. her projesi tabi çok uçuk kaçık çıkmıyor, bazı projeleri borsa listelemesi bile alamadı ama şu an imzası devam eden blockmason ve faireum güzel projeler. bunun dışında miracle tele imzası da güzel, tokenleri stake e bağlayıp gelir elde edebiliyorsunuz.
full member
Activity: 630
Merit: 102
Ben artık bounty işlerinin bittiğini düşünüyorum. Son 1 yıldır falan gelen giden yok gelen de sakız parası oluyor zaten. Bounty yapmak artık ilkel bir marketing yöntemi olarak görülüyor

+1 Ben de öyle düşünüyorum; fakat ne de olsa cebimzden çıkan bir şey yok diyerek 1.5 senedir falan devam etmekteyim imza kampanyalarına.

Şu 1.5 yıl içerisinde sanırım 6-7 farklı kampanyaya girdim. DIW denilen coinin verdiği miktar sözde 1000-2000 dolar etmeliyken bilin bakalım kaç ediyor? Smiley sadece 10 küsur dolar
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
Her başlık altında Stake com imzasını taşıyanlari görüyorum. Demek ki birşey ler veriyor ki insanlar o imzayı taşıyor. Yalnız dezavantajlı kısmı sanki ne kadar çok post o kadar BTC gibi bir durum var.
İnceledim biraz ama aşırı post atarsan vereceği bir avuç Satoshi.
Daha önce de btc olarak vermeyi vaat eden bountyler gördüm ama %80ini bunu gerçekleştiremedi. Benim hatırladığım sadece waves ödemeleri yaptı
Jump to: