Author

Topic: İmza Kampanya Öneri Konusu ( Kullanıcılar Tarafından Gelen Öneriler ) - page 125. (Read 61229 times)

full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
bu proje ödemeleri bitcoin ile yapacakmış. adamlar nasıldır bilemem ama bakmak isteyen için işe yarayabilir. kural, şart vs bir bakın: https://bitcointalksearch.org/topic/bounty-campaign-bizzilion-5100297

Only for users with rank:
— Member (Bonus - 0.0025 BTC per week)
— Full (Bonus - 0.0037 BTC per week)
— Sr. Member (Bonus - 0.0075 BTC per week)
— Hero (Bonus - 0.013 BTC per week)
— Legendary Member (Bonus - 0.025 BTC per week)

Bu BTC ile haftalık ödeme yapacak olan çoğu bounty scam çıkıyor. Doğru düzgün ödeme yapmıyor. Daha önce bir iki tanesini takip ettim. Sonra patladı. Bu şekilde ödeme alan var mı merak ettim.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
bu proje ödemeleri bitcoin ile yapacakmış. adamlar nasıldır bilemem ama bakmak isteyen için işe yarayabilir. kural, şart vs bir bakın: https://bitcointalksearch.org/topic/bounty-campaign-bizzilion-5100297

Only for users with rank:
— Member (Bonus - 0.0025 BTC per week)
— Full (Bonus - 0.0037 BTC per week)
— Sr. Member (Bonus - 0.0075 BTC per week)
— Hero (Bonus - 0.013 BTC per week)
— Legendary Member (Bonus - 0.025 BTC per week)
member
Activity: 182
Merit: 10
İmzalar artık işe yaramıyor geçen yıl en kötü bounty bile kazandırıyordu bu yıl ise birçoğu ya süreyi uzatıyor yada işe yaramıyor
jr. member
Activity: 266
Merit: 1
Şu an iş yapacak imza bulmakta sıkıntı.Bulunanlarda pek güven vermiyor.Eski günler güzeldi.Herkes az çok birşey kazanıyordu.Şimdi piyasa belli hepsi dip yapmış halde.Umarım güzel birşeyler yakalarız da herkes kazanır.
member
Activity: 518
Merit: 10
Bountyminerde etha kampanyası var %30 veriyor. Ödül de gayet iyi. Ama iş yapar mı yapmaz mı orasını bilemeyiz. Tüm bountyler için geçerli kampanyaya katılıyoruz ama önemli olan yatırım alması.
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
gayet faydalı bir başlık olmuş. bir çok kişinin yararlanacağı ve scam projelerden uzak duracağı bir paylaşım.
full member
Activity: 616
Merit: 100
Bountyhive imza kampanyaları iyi kazandırıyor. Kampanya süreleri uzun ama hiç olmazsa belli zaman aralığı var kampanya biter bitmez imzayı kaldırabiliyorsun.
member
Activity: 462
Merit: 42
güzel bir başlık olmuş umarım güzel kullanılır ki bir çok insana faydası olsun, son zamanlarda baktığımız zaman bu tarz paylaşımlara ihtiyacımız oluyor b ir çok proje scam çıkıyor mekelerimiz boşa gidiyor heleki imzada olması daha çok üzücü.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
İmza Kampanyası Ana Konusu : https://bitcointalksearch.org/topic/endedbountyhubrisone-digital-bank-800kweekly-payment-round-2-5091901
İmza Kampanyası Bitiş Tarihi :22/04/2019'a kadar sürüyor, fakat haftalık ödeme yapılıyor
İmza Kampanyası Atılması Gereken Mesaj Sayısı : 10 mesaj/hafta
İmza Kampanyası Kısıtlamaları :En az Jr. Member, negatif trust olmamalı, en az 75 karakterlik postlar olmalı, konu dışı postları, spam ve anlamsız postlar kabul edilmiyo.
İmza Kampanyası Hakkında Kişisel Düşünceniz Nedir ? : Aynı projenin ilk bounty kampanyasının da imzasına katılmıştım. Söyledikleri gibi haftalık ödeme yaptılar, mağdur etmediler. Şimdi bu yeni kampanyayı 2.round olarak lanse ediyorlar. Yine haftalık ödeme dedikleri için katıldım.

Aslında bir süre daha imza kampanyalarına katılmayı düşünmüyordum. Çünkü yok yere burada gerekli şartları yerine getirmek için zaman harcıyorsunuz. Sonra şartlarını okuyup projeye bakınca, katılmaya karar verdim. Teşekkürler.
newbie
Activity: 39
Merit: 0
Oldukça ğüżel bir konuya odaklanılmış.
sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
İmza kampanyam yeni bitmişti benimde imza araştırıyordum. @tokenexpert'in önerdiği kampanyaya gireyim dedim haftalık olarak ödeme yapıyorlarmış hem.

member
Activity: 476
Merit: 31
Bende bir imzaya girdim bu konuya bakarak inşallah bu kampanyadan biraz para kazanabiliriz 100 dolar bile olsa şuan o kadar ihtiyacım var ki ilaç gibi gelir
full member
Activity: 630
Merit: 102
İmza Kampanyası Ana Konusu : https://bitcointalksearch.org/topic/endedbountyhubrisone-digital-bank-800kweekly-payment-round-2-5091901
İmza Kampanyası Bitiş Tarihi :22/04/2019'a kadar sürüyor, fakat haftalık ödeme yapılıyor
İmza Kampanyası Kısıtlamaları :En az Jr. Member, negatif trust olmamalı, en az 75 karakterlik postlar olmalı, konu dışı postları, spam ve anlamsız postlar kabul edilmiyo.
İmza Kampanyası Hakkında Kişisel Düşünceniz Nedir ? : Aynı projenin ilk bounty kampanyasının da imzasına katılmıştım. Söyledikleri gibi haftalık ödeme yaptılar, mağdur etmediler. Şimdi bu yeni kampanyayı 2.round olarak lanse ediyorlar. Yine haftalık ödeme dedikleri için katıldım.

Bir göz atayım dedim. Güzelmiş. Hali hazırda olduğum imza kampanyası şubat ortasında bitecek ve 2 hafta imzayı değiştirmeme şartı var. Martın başında bu imzaya katılsam 5-6 haftalık kazanabilirim. Aklımın bir köşesine kazıdım bakalım.

Bu arada GIGZI kampanyasındayım ve ödül payı büyük olduğundan girdim. Ayrıca ekipte güvenilir geldi.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176

hocam merhabalar tavsiye ettiğiniz imza kampanyasına girdim açıkçası pek araştırmadım maksat boş durmasın bir de haftalık ödeme sistemi beni cezbetti size sorum şu 10 mesaj atacağız hafta sonunda bunların linkini mi paylaşacağız rapor sistemi gibi bounty konusunda teşekkürler
jr. member
Activity: 196
Faydalı bir sistem olmuş arkadaşa teşekkür etmek lazım. İmza konusunda baya bir arayış içinde olan arkadaş var. Burdan yararlanabilirler bence. postun linkini de sık kullanılanlara ekleyelim Smiley
legendary
İmza öneriniz var mıdır
member
Activity: 448
Merit: 14
Abi hala imzadan falan kazananlar var mı ya ? biz geç geldik bişey kazanamadık binlerce dolar kazanan arkadaşlar gerçekten kazanmaya devam ediyor mu ? vallahi ben 1 dolar kazanamadım daha.
hero member
Activity: 882
Merit: 507
Benimde imza biteli 3 hafta oluyor ama daha stake ler sayılmadı o yüzden çıkamıyorum. Bir arayış içerisindeyim ama şu ana kadar gözüme kestirebildiğim yok gibi ama bu kampanyanın mesela devamı olacak tekrardan.
legendary
İçinde bulunduğum imza 12 Ocak’ta bitiyor alternatif imza arayışındayım acaba önerdiğiniz sağlam bir imza kampanyası var mı inceleyim ? Teşekkürler
jr. member
Activity: 154
Ppiyasanın nabzıını iyice tutan birileri mutlaka güzel projelere rast geliyordur  isterlerse bizimle paylaşabilir bu da bizim için gayet uygun olur.
Jump to: