Arkadaşlar şu cahile bir açıklasanız Stake tam olarak nedir ?
Yani terim olarak alınan pay demek. Bazıları mesela SIRIN açıklamış açıkça 1 stake = 30 SIRIN demiş. SRN fiyatını da vermiş ok (Bu arada Jr.Member için haftada 57 tl gibi düşük bir rakama denke geliyor benim için şimdilik gerek yok). Ama çoğu kampanyada Jr = 1 stake , Member = 3 stake filan deyip bırakıyor. Burada 1 stake'in kaça tekabül ettiğini nasıl anlayacağız ? Toplam verilen ödülü bölüp hesaplamak gibi bir işlemi biz hesaplamayız heralde. Velhasıl 1 Stake nedir ? ya da nasıl hesaplanır ?
stake sana verdiği puan demektir en basit anlamıyla. diyelim ki haftalık 1 stake veren kampanyada 10 hafta kaldın ve 10 stake topladın.ödül oranıda toplam 555 Xyz token olsun.tüm üyelerin stake toplamıda 133 olsun.
token sayısı stake miktarına bölünür yan 555/133=
4,17 bu rakam stake başına düşen token sayısıdır.sen 10 stake topladığına göre 10*4,17=41,7 token kazandın hayırlı olsun.
dahada anlamayan varsa itihar falan etsin
Teşekkürler gayet açık anlatmışsın ustad. Yalnız bir sürü yerde stake nedir diye soranlar olmuş, cevap gelmemiş. Forumu da araştırdım stake diye arattım , senin şu yaptığın açıklamayı başka yerde görmedim. Yani bu forumda ilk rastladığım açıklama , yoksa daha önce stake le ilgili açıklama görmüş olsaydım intihar ederdim
Bu arada bu şekildeki bir durumla 1 stake de alacağın değer kampanyaya giren sayısına göre azalıp artabiliyor demektir. Peki bu durumda SIRIN LABS nasıl oluyorda 1 stake 30 SRN diye sabitliyor , onunda değişmesi lazım. Neyse çokta önemli değil sonuçta genel manasıyla anlaşıldı Huston.
Bu arada imzamdaki ilk girdiğim kampanya 2 gün oluyor. Her türlü sıkıntı mevcut gözüküyor, 72 saat , kampanya modu..v.s.. İlk kampanyadan patladık sanırım..İmza ilk öncelik değil gerçi önce borsaydı ama , şans..