Author

Topic: İmza Kampanya Öneri Konusu ( Kullanıcılar Tarafından Gelen Öneriler ) - page 156. (Read 61229 times)

full member
Activity: 463
Merit: 107
Arkadaşlar ilk defa imza bountysine katılacağım.Örneğin haftalık en az 15 mesaj yazmamız gerekiyor bunları İngilizce yazmak zorunda mıyız yoksa dil fark etmez mi?Şimdiden teşekkürler.

Her bounty'nin kendine göre kuralları var ama, genelde hepsi birbirine benzer kurallar. Ben ingilizce şartını çok nadir gördüm şahsen. Onlara göre ayarlarsınız kendinizi
full member
Activity: 1019
Merit: 146
mesenger ile baglan diyo illa faceden baglanmamız gerekiyor sanırım. farklı birşetmiş
öyle der bancor protokol ile cüzdan oluşturuyorsun faceboktan yönlendiriyorlar doğrudan seni sen oradaki adımları takip et sonunda sirin labsa ulaşacaksın ışığı takip et Smiley
member
Activity: 112
Merit: 10
Arkadaşlar ilk defa imza bountysine katılacağım.Örneğin haftalık en az 15 mesaj yazmamız gerekiyor bunları İngilizce yazmak zorunda mıyız yoksa dil fark etmez mi?Şimdiden teşekkürler.
full member
Activity: 182
Merit: 100
“Decentralized Transportation Economy”
Çok yararlı olacak bir konu olmuş teşekkür ederim elinize sağlık. Konuyu takipte olacağım ve benim de keşfettiğim sağlam imzalar olursa paylaşacağım.
member
Activity: 239
Merit: 12
enwion vardı alım varmı bilmiyoryum ama projesi güzel duruyor en azından kuru kuruya proje yapmamıs adamlar tırlan mining makineleri sahil sahil gezdiriyor Smiley
full member
Activity: 616
Merit: 101
INS'in imza kampanyasını önericektim fakat 400 kişi olmuş nerdeyse ve alımlar kapanmış , Abyss var alternatif olarak bi araştırın derim
sr. member
Activity: 602
Merit: 277
Bounty takip için kullanışlı websiteleri var öyle takip etmek daha kolay oluyor. Benim takip ettiğim şu site var; http://bountylord.com/
member
Activity: 280
mesenger ile baglan diyo illa faceden baglanmamız gerekiyor sanırım. farklı birşetmiş
full member
Activity: 378
Merit: 102
Ben de INS'den sonra neye girsem diye bakıyorum henüz bişey bulamadım, bikaç gün daha araştırırım daha 2 hafta daha imza devam edicek gibi zaten, pek acelem yok. Bulursam burda da paylaşırım arkadaşlar.
member
Activity: 392
Sirinlabs bir baya önerilmiş ana konuyu verirseniz bir mesaj şablonu hazırlayayım ben..

https://bitcointalksearch.org/topic/ann-ico-sirin-labs-ico-secure-blockchain-consumer-electronics-2285838
buyur reis bu adamların ana başlıkları türkçe bounty'si yok heralde bakmadım direk linki veriyorum.
full member
Merit: 120
Sirinlabs bir baya önerilmiş ana konuyu verirseniz bir mesaj şablonu hazırlayayım ben..
full member
Activity: 1019
Merit: 146
evet görüldüğü üzere transfer oldum hemen Cheesy iki noktada kesişen bancorun sitesinde görülen ve Messili kampanya olan sirin labs imza kampanyasına katılmış bulunmaktayım burda konuyu açan ve yorumluyan arkadaşlara ayrıca teşekkürler.
sr. member
Activity: 628
Merit: 251
Ben kendi kanpanyami tavsiye ederim ama son haftadayız sanirim, birde ne kadar yatırım alindiği belli değil bundan dolayi şüpheli bir kampanya
member
Activity: 448
Merit: 17
Ben girebilirim sirinlabs'a bundan çıkıp messiyi görünce iyi para toplarlar gibime geliyor.
full member
Activity: 392
Merit: 103
Arkadaşlar Sirinlabs'ın bounty'sine katılabilirsiniz Reklamda Messiyi oynatacaklar diye biliyorum.
Sitesini falan incelemeden girin direk derim,İşin reklam kısmı daha büyük para getiriyor
member
Activity: 378
Merit: 20
Gerçekten iyi bir başlık olmuş. İmza araştırmak zor ve meşakkatli bir iş. Paylaşan arkadaşların emeğine sağlık...
full member
Merit: 120
Arkadaşlar öeneride bulunmak için lütfen çekinmeyin kendinize saklamayın..
hero member
Activity: 858
Merit: 500
Taylor - Smart Crypto Trading Assistant
En son hdac ve INS bountyleri revactaydı. Ben peerguessde olmam sebebiyle katılamadım. Hdacın son haftası sanırım ama INS e halen katılınabilir. Bu arada spectre de çok güzel para dağıtacak gibi duruyor.
INS alımları kapattı hocam. Zaten son haftaları girsede kayda değer birşeyler kazanamazdık diye düşünüyorum. Şuan çoğu kişi ya HDAC'de yada INS'de bu iki kampanyanın imzalarını çok görüyorum.

INS projesi eğer alımları durdurmasaydı, sanıyorum tüm aktif forum katılacaktı. Adamlar bunu gördüğü için alımları durdurmuş olabilir. Yada ilan ettikleri Hardcap' in %60 ı 70 i tamamlanacak diye ön gördükleri zaman bunu denemiş olabilirler. Forum ahalisini koruyan bir karar, akılcı. Yerinde buldum.
full member
Activity: 616
Merit: 101
Bu imza kampanyaları sanırım güzel oluyor kısmetse bende jr oldugumda başlamayı düşünüyorum, Newbie ler için yok mu hiç kampanya ?
Newbieler için altcom var ama o da bu hafta bitiyor sanırsam bir arkadaş türkçe çeviri yapmıştı linkide burada : https://bitcointalksearch.org/topic/tartma-ve-bilgilendirme-altcommunitycoin-mza-kampanyas-yuksek-odeme-2457418

hero member
Activity: 938
Merit: 1000
En son hdac ve INS bountyleri revactaydı. Ben peerguessde olmam sebebiyle katılamadım. Hdacın son haftası sanırım ama INS e halen katılınabilir. Bu arada spectre de çok güzel para dağıtacak gibi duruyor.
INS alımları kapattı hocam. Zaten son haftaları girsede kayda değer birşeyler kazanamazdık diye düşünüyorum. Şuan çoğu kişi ya HDAC'de yada INS'de bu iki kampanyanın imzalarını çok görüyorum.
Jump to: