Pages:
Author

Topic: İmza Kampanya Öneri Konusu ( Kullanıcılar Tarafından Gelen Öneriler ) - page 158. (Read 61229 times)

full member
Activity: 280
Merit: 103
Siftahı ben yapayım o zaman Cool

İmza Kampanyası Ana Konusu :https://bitcointalksearch.org/topic/bounty-hdac-blockchain-based-iot-contracts-by-hyundai-600k-fix-pool-90btc-2402637
İmza Kampanyası Bitiş Tarihi : 22 Aralık ico bitiyor, kampanyada 1 hafta sonra yani Aralık sonu diyelim Roll Eyes
İmza Kampanyası Atılması Gereken Mesaj Sayısı :Kampanya boyunca haftalık en az 15 yapıcı mesaj göndermeniz gerekir
İmza Kampanyası Kısıtlamaları:Rütbeniz en az Jr.member olmak zorundadır., konu dışı, spam ve anlamsız mesajlar sayılmayacaktır.Postların 70 karakterden fazla olması gerekir
member
Activity: 504
Merit: 11
Bu konuyu devamlı güncel tutmamız imza kampanyalarından yaralanma konusunda hepimize yardımcı olacaktır. Airdropların çoğunluğunun çöp olduğu bir süreçte, bu kaynaktan bir kazanç elde etmek güzel olacaktır...
full member
Activity: 322
Merit: 126
EndChain - Complete Logistical Solution
Çok iyi bir düşünce Teşekkürler !
full member
Activity: 463
Merit: 107
Bu konunun açılması iyi olmuş tebrikler. Bende sizin gibi altcomdayım ödemeler gayet yeterli gibi geliyor bana. Ama birde neredeyse forumun yarısının katıldığı INS var. Acaba onunla ilgili özet geçebilecek olan var mı? Ana konusundan bir şey anlamadım. Ödemeleri nasıl imza kampanyası olarak acaba biri özetlerse sevinirim.
member
Activity: 560
Merit: 12
Altcom 7-8 hafta daha devam edecek gibi tavsiye ediyorum. Bir de bu kadar hazıra alıştırmayın milleti. Araştırın biraz 😁
full member
Activity: 602
Merit: 120
Merhaba arkadaşlar bir arkadaşımız böyle bir konu açmıştı ve hesabının banlanması sonucu güncellemeyi bırakmıştı.. Bende yeni bir konsept düşündüm kullanıcılar tarafından kendi imza kampanyasını öneren olanlar varsa onları konuya alıntılayacağım.. Sonuç olarak forumun amacı birbirimize yardımcı olmak.. Bu mesaja;

İmza Kampanyası Ana Konusu :
İmza Kampanyası Bitiş Tarihi :
İmza Kampanyası Atılması Gereken Mesaj Sayısı :
İmza Kampanyası Kısıtlamaları ( +60 Karakter, Konu Dışı vs Kategori Kısıtlaması gibi ) :
İmza Kampanyası Hakkında Kişisel Düşünceniz Nedir ? :

şeklinde mesaj atmanız durumunda bu konuda yayınlayacağım. Burada önemli olan bitiş tarihini özellikle yazınız ki biten imza kampanyalarını kaldırabileyim..

Yardımlarınız için tüm forum adına size TEŞEKKÜR EDERİM.

Pages:
Jump to: