Bu olay kötü ya bir yandan iyi tabi yer edinen ve hiç bir şey yapmayanlar var ama bizim forumdan demirbaş iyi kullanıcılar neden çıkarıldı çok şaşırdım ve üzüldüm geçen hafta Duelbits’de de çıkarılanlar oldu yeniler geldi böyle böyle eleme sisteminde devam ediyor yeni kampanya sayısı azaldığı için olanlar da daha seçici oluyor baksanıza yeni seçilenlere 120 günlük merit sayısı 400 falan
İş dönüp dolaşıp merit sayısına geliyor.
Burada @vispilio , meritler geldiği zaman adam pat küt merit dağıtıyor.
Merit dağıtıcı kısıtlı ona lafım yok ama bizim bölümde
ki arkadaşlar gelen meriti sanki altın gelmiş gibi sıkıyor bence.
Ne kadar çok dağıtım yaparsak bazı şeyler daha çabuk artar.
Açıkcası ben elimde saklamıyorum bile. Bana geldiği gibi dağıtıyorum ve onun yanı sıra 3-4 tane de ne olur ne olmaz diye ayırıyorum kenara. Hiçbir zaman çift hanelere çıkmadı bekleyen merit sayısı.
Elinde meriti bekletmenin bekletene bir faydası varmıki bekletelim. Gelen merit toplamı 2 olunca yolla gitsin birine. Şimdi elimdeki merit sayısı sıfır. Yarın bir gün birileri merit atacak birşeyler görürlerse bende ben de birilerinde meritlik birşeyler görürüm. Bu döngü elinde merit olupta bunu kullanmayanlar sistemi yavaşlatmış oluyor. Zaten Türk gurubunun merit kaynağı zayıf. Birde bunu elde tutma yoluna giderseniz iyice kıtlaşır.
Benim tam olarak değinmek istediğim bu hocam.
Ben de hiç bekletme olmaz geldiği an kime atsam diye düşünüyorum. Çünkü ne kadar çok dağıtılırsa o kadar çok artar ama herkes bizim gibi düşünmüyor.
@Zekibeyy Hocam size de katılıyorum
Büyük para dağıtan imzalar bitince o managerler eş dost tanıdık alıyor bence.
Chipmixer varken o kan emici tipler hep oradaydı.
Şimdi bestchange de bitti geriye pek birşey kalmadı.
Yakında hampo ve diğerleri sadece hero ve leg alırsa şaşırmam.
Ben token imzası bulsam şuan olduğu gibi katılırım ama o sa çok nadiren çıkıyor.
Bunu bulup girdik bakalım ne olacak.