Ja u ovom trenu imam 5 aplikacija s tim da sam maknuo koje ne koristim.
Ako ti zatreba ponovo neka aplikacija instaliras ju kroz Ledger Manager. S tim da si prije tog maknuo neku da si oslobodis prostor za instalaciju.
I ne morate brinuti, lova ce biti na walletu i ako maknete aplikaciju i poslje je nazad vratite.
Sto se tice kabla vec je neko gore spomenuo ali ne znam kako bi ukucavali pin i vrtili kroz menije da je uredjaj ustekan direktno u USB. Tako da kabel je ok.
Meni je jedina mana to sto ne mogu birati adrese preko kojih saljem i primam lovu vec mi on automatski to odredi.
Nisam baš shvatio ovo boldano. Zašto bi uopće imao više adresa na jednom uređaju? Na primjer, što dobiješ ako koristiš dvije ili više ETH adresa?
Mislim da za ETH nista. Ali ima coina kod kojih ti wallet automatski mijenja adresu svaki put kad plaćaš nešto zbog veće privatnosti. Takodjer kad god tražiš receive adresu da ti drugu. Onda to sve nekako automatski spoji i raspolažeš fondovima sa svih svojih adresa. Od novijih projekta Cardano (ADA) radi bas to. Mislim da BTC isto, ali još ga nisam probao isplatit samo ga akumuliram tako da nisam siguran. Ali sigurno ima puno iskusnijih korisnika koji će to detaljnije objasniti.