Pages:
Author

Topic: Nasıl 5k usdt uçtu pisquare ve gablay12 ekürisinin marifetleri - page 2. (Read 15894 times)

newbie
Activity: 43
Merit: 0
Arkadaşlar bu konuyu açan steanpunkt ve çetesi, ki bunlar dolandırıcı çetesi çökertildi.Bu şebeke dolandırıldık ayağına iş çeviren, iftira ve şantajla para almaya çalışan tipler.Konuyu açan şahıs, steampunkt hakkında yaşadığı ülkede şahsım tarafından yasal işlem başlatılınca intihar etti.Klayve silahşörlerine, çok ağlayana inanmamayı toplum olarak öğrenmemiz gerekiyor.Bu karaktersizler beni de dolandırmaya kalktı. gablay12'ye ulaşamadım, onun için yazıyorum.Bana DM at, aynı tayfaya karşı açtığımız ve kazandığımız davaları emsal göster kardeşim.İntihar edip,hayatını kaybeden şebeke lideri için inanın üzüldüm zira öğrendim ki onunda paraya acil ihtiyaç gerektiren özel bir durumu varmış.Arkadaş, doğru yoldan para kazanmak mümkünken milletin hakkına uzanmayı hak görenler oldukça biz ülkece yol alamayız.Yurtiçinde ve dışında erkekleri nafaka ödemeye ve nafaka ödemek içinde gayri yasal yollara başvurmaya iten mahkemelerin zihniyetini kınıyorum.Hani kadı erkek eşitti?
newbie
Activity: 63
Büyük geçmiş olsun, Dikkat edilmeli bu tarz şeylere ve Ref+ olunabilicek kişiler ile irtibat kurulup devam edilmeli.
full member
Activity: 434
Merit: 101
Blockchain Marketing: tokensuite.io
Bu konuya mesaj atan kimseyi kâle almayın. Bu hesapların hepsi istisnasız birbirine pozitif Trust vermiş multi üyelikler ve zaten kavga da multilerin kavgası. Bu yüzden dışarıdan bakınca ne olduğuna anlam veremiyorsunuz, birkaç multi grubu var. Bu forumda kimse güvenilir değil. Bence "EAL" dışında kimseyle alışveriş yapmayın. Ben "EAL" iyi bir insan olduğu için onu tavsiye etmiyorum sadece moderatörler yaptığı iş için para kazanıyor. Kimse altın yumurtlayan tavuğu kesmek istemez bundan dolayı sadece "EAL"e güvenebilirsiniz. Hiçbir şekilde Trustlara güvenmeyin, birçoğu yurt dışında zaten dolandırıldığınızla kalırsınız.

bunlar iyi günler. eskiden 10 kişi 10ar multi takılırdık.

acidmax, gablay benim de bir işimi hiç etik olmayan bir şekilde bozdu. kendisini nasıl tanıttığını, nasıl da şark kurnazı olduğunu bilirim.
full member
Activity: 420
Merit: 100
dolandırılma olayı varsa arkadaş adına üzüldüm. 5k dolar az bir para değil.

ben de 2 defa internette dolandırıldım. bir seferinde elektronik sigara aldım sandım gelen kutudan 2 tane suluboya çıktı. diğerinde de eski ayakkabı çıktı. peşlerine düşmeye üşendim. 100 tl civarıydı ikisi de . yoksa kardeşim avukat bedavadan peşlerine düşebilirdim. neyse.

bir fikrim var bu konuyla ilgili. bu konuyu önümüzdeki hafta  gündeme getirmek istiyordum ama bu açılan konu üzerinden fikirlerinizi de almak istedim. herkes EAL moderatör konusunda hemfikir sanırım. ama o da bazen işi olduğu için yetişemeyebilir.ayrıca düşük hacimli işlerle ilgilenmek istemeyebilir.

şimdi ben örneğin 50-500 TL limitlerinde küçük meblağlar için escrowluk hizmeti yapmak istesem ve bunun için depozito ya da teminat adı altında en baştan EAL in emanetine 500 tl yatırsam nasıl olur? herhangi bir durumda gerekirse EAL olayı inceler ve ben bir yanlış yapmışsam karşı tarafın zararını EAL in emanetindeki benim 500 tl den keser ve yatırır.

yapacağım tüm işlemleri de bir başlık altında not alır gibi yazarım. olaylar karışırsa orası da bir rehber olmuş olur.

sizce iyi bir fikir olabilir mi?
sr. member
Activity: 476
Merit: 257
Bu konuya mesaj atan kimseyi kâle almayın. Bu hesapların hepsi istisnasız birbirine pozitif Trust vermiş multi üyelikler ve zaten kavga da multilerin kavgası. Bu yüzden dışarıdan bakınca ne olduğuna anlam veremiyorsunuz, birkaç multi grubu var. Bu forumda kimse güvenilir değil. Bence "EAL" dışında kimseyle alışveriş yapmayın. Ben "EAL" iyi bir insan olduğu için onu tavsiye etmiyorum sadece moderatörler yaptığı iş için para kazanıyor. Kimse altın yumurtlayan tavuğu kesmek istemez bundan dolayı sadece "EAL"e güvenebilirsiniz. Hiçbir şekilde Trustlara güvenmeyin, birçoğu yurt dışında zaten dolandırıldığınızla kalırsınız.
full member
Activity: 366
Merit: 101
Olaydaki son durum nedir acaba beyler 8 sayfa okumaya üşendim, 25kyı aktarıpta 5kda aklına dolandırmak gelmeside garipmiş
newbie
Activity: 23
Arkadaşlar,
bilip bilmeden konuşmayalım. Gablay12 forumda çok eski üyelerden biri. Adı sanı, yeri yurdu belli bir kişi.
Bilenler bilir kendisi sağlam madencidir aynı zamanda.
Benim tahminim arada bir iletişim kopukluğu söz konusudur.
İnsanlar hakkında atıp tutmadan önce biraz sakin olup iletişim kanallarını zorlamak gerek.
Yapılan ticaret ile alakası olmayan dedektif ruhlu arkadaşlar konuyu iyice çorbaya çevirmişler.
Az sakin olun.

Bu arkadaş ile hiç çalışmadıysan,forumda insanların gözünde güvenilir kimseysen,bence seninde yorum yapmanda problem var.Bu arkadaş düpedüz üçkağıtcıdır.Dünya ticaretinin kendi ekseni etrafında döndüğünü zanneder,anlatır durur geldiğinde.Genelde yüksek hacimli iş yaptığında ilk 3 teslimatını sorunsuz yapar,son durumda çarpar.Bende bu şahsin resmi olabilicek tüm belgeleri var.Eminim bu yazıyıda okuyacak,ensesinde olduğumu bilsin yeterli Smiley o bu kullanıcı adını iyi biliyor.İşlem yapmamış,bu zat ile ticaret yapmamış insanlar yorum yapıp kalabalık yapmasın lütfen.
newbie
Activity: 14
Cyper_BLC cok ayip cok, adamin 5k usdt'si gitmis sen hala burada neyin derdindesin. embesilsin iki lafi bir araya getiremeyecek derecede kor cahilsin ama kafasi guzel bir ergene benziyorsun. gel opuselim bayramlasalim, bu is fazla uzamasin. ama bundan sonra da kimseye yancilik yapmayacagina soz ver. biraz delikanli ol, her cagrilan yere tuzlukla kosturma.
sr. member
Activity: 490
Merit: 270
Reverse Engineer
Sen ne haysiyetsiz boş bi adamsın be jemediprasa , senin kendi saçmalıklarını, sanki biz yapıyormuş gibi göstermeye çalışıp, olayı çarpıtıyorsun.
sana söylenen, hak ettiğin her kelimeyi, bize karşı geri kullanıyorsun. (inanmayan yazdıklarını okusun) Şizofren manyağın tekisin, bu kafayla sen zaten tek bir kullanıcıyı dahi normal member yapamadan her türlü sktredilir ve bu döngüde boğulur gidersin, kimse de seni kale almaz. konumuz ne, senin konuşmalarına bak. Gelişmeleri yakından takip edeceğimize kalktık senin gibi, diline hakim olacak fındık kadar beyni olmayan bi aptala laf yetiştiriyoruz. tekrar söylüyorum; olanı biteni karıştırmaya çalışan bu beyinsiz velete kulak asmayın. bu foruma ve üyelerine zerre faydası dokunmayan amaçsız cahil serserinin tekidir.

aklıma gelmişken, bu konunun başlarında bol bol beddua eden çok samimi bir arkadaş vardı. Allah aşkına şu salağa da bi çift beddua şeker gibi gelir bu bayramda  Smiley
ben de edim şöle sağlam : EAL BOYUTUNDA KAFANA TAŞ DÜŞSÜN...
newbie
Activity: 12
Öncelikle hepinizn bayramı kutlu olsun.
Bu konuyu hem faydalı bir bilgi ve tecrübe olsun diye hem de soruşturmaya yardımcı olacaklara bir duyuru olur niyetiyle açmıştım.
Ama görüyorum kiö olay çığrından çıkmış. Lütfen bayramı birbirinize ve bu konuyu tyaküp edenlere zehir etmeyin.
Malum resmi tatil dolayısıyla yasal süreçte bir gelişme olmadı. Olduğunda da gerekli bilgilendirme yasaların izin verdiği ve benim gerekli gördüğüm kadarıyla burada yapılacaktır.
Burada bazı arkadaşlar bazı sorlama spekülasyonlarda bulunmuşlar ve neredeyse Gablay12'yi haklı çıkarmaya veya durumu berabere getirmeye uğraşmışlar. Onları utandırırı mı bılmıyoru m ama bana pm yoluyla ulaşan bilgilere göre bu kişinin mağdur ettiği başka şahıslar da var. Bana pm yoluyla çok değerli bilgiler gönderen fedakar arkadaşlara sonsuz teşekkürler.

Tekrar iyi bayramlar ve lütfen küfürleşmeyi başka yerde yapın ve bu konuyu sulandırmayın.
newbie
elde olanlar belli, daha once de yazildi bu ikisi ayni kisi. kendisini kimine kadin kimine de erkek olarak yutturmus.  ama senin dedigin gibi sizofren falan degil. pek cok insana kazik atmis. bu isimlerle canakkale uni hocasi falan yok. o da uydurma. herkesi cok guzel yemisler. senin gibi dolandirici comarlari sayesinde de arada kaynamis hatta guvenilir insan imaji olusturmuslar.
Başka işin gücün yok mu senin ? Neden bu kadar ilgileniyorsun bu dolandırıcılık konusu ile ?

Atarli ergen yine gelmis, ben seni kovalamamismiydim tatli cocuk. Simdi sana tekrar soruyorum. Burada dolandiricilik konusunun konusulmasi seni neden bu kadar geriyor? Niye ortami bulandirmak icin yancinla beraber fazla mesai yapiyorsun? Soyle bakalim:

Gablay12 ve/veya pisquare ile ne tur bir organizasyonun icindesin?
Bu dolandiricilarin ne tip islerini goruyorsun
Bunlarla nasil bir alisverisin var?
Niye bu isimler gecince geriliyorsun?
Bu hesaplari size kim aldi?

Bu sorulara cevap bekliyorum, en kucuk bir hakaretinde seni ve 42 yasinda oldugunu iddia eden imla bilmez embesil yancini pazar alaninda tek tek dolasip IFSA eder, trust ini cope ceviririm.  bugun bayramin son gunu, hadi bakalim bir sonraki hero hesabin icin harclik toplamaya.

ulan CAHIL SAPIK şizofren bana bak iyi oku,

-ekiller diyor ki bu adamlara güvenmeyin ama delilleri de burada sunun, sen işine geleni alıp diyorsun ki yandaş
-o atarlı çocuk dediğin adam 36yı devirmiş ben de 42yi iş güç sahibi insanlarız, inanmıyorsan TAI nin cihazlarına ayar çektiğim gibi sana da bi güzel ayar çekim kendine gel.
-bana Türkçe öğreticek adamın alnını karışlarım, seninse dilimizi Afrika kıtasında öğrendiğin gerçeği de aşağıda belgeli.
benim yazdığım;
Teşekkürler deniyorum.
Rica ederim

senin anladığın "rica edicem denmez, edecegim denir"
şu manzaraya bakınca gene bir önceki postumda belirttiğim bold cümle ispatlanmış oluyor.
"Milletin ne anlatmaya çalıştığını anlamaktan yoksun olduğundan"
-şimdi senin burada ne bok yediğini anlamaya çalışalım;
millet iyi kötü kendini ifade etmiş, ancak sen daha önceki yazımda da belirttiğim gibi hedef saptırıp karı gibi sağa sola sataşmaktan başka bişi yapmamışsın.

Sonuç : HCHC nin başlattığı kampanyaya katılıyorum.
Sktir git bu forumdan jemedipras , canın cehenneme.

konu sahibi steampunkt ve EAL den ricam ya şu adamın ağzına bant yapıştırın ya da konuyu KİTLEYİN

imla ozurlusu embesil, nerede hata yaptigini anlayacak kapasiten olsa zaten o boku yemezdin. yazdiklarini iyice bir okumayi ogren sonra yaptigin hatayi belki bulursun.
simdi soldan sallanmadan ikile de ayranin dokulmesin.

EAL den ricam burada kufurbazlari susturmasi. kimin kufurbaz oldugu da cok acik.
newbie
elde olanlar belli, daha once de yazildi bu ikisi ayni kisi. kendisini kimine kadin kimine de erkek olarak yutturmus.  ama senin dedigin gibi sizofren falan degil. pek cok insana kazik atmis. bu isimlerle canakkale uni hocasi falan yok. o da uydurma. herkesi cok guzel yemisler. senin gibi dolandirici comarlari sayesinde de arada kaynamis hatta guvenilir insan imaji olusturmuslar.
Başka işin gücün yok mu senin ? Neden bu kadar ilgileniyorsun bu dolandırıcılık konusu ile ?

Atarli ergen yine gelmis, ben seni kovalamamismiydim tatli cocuk. Simdi sana tekrar soruyorum. Burada dolandiricilik konusunun konusulmasi seni neden bu kadar geriyor? Niye ortami bulandirmak icin yancinla beraber fazla mesai yapiyorsun? Soyle bakalim:

Bu sorulara cevap bekliyorum, en kucuk bir hakaretinde seni ve 42 yasinda oldugunu iddia eden imla bilmez embesil yancini pazar alaninda tek tek dolasip IFSA eder, trust ini cope ceviririm.  bugun bayramin son gunu, hadi bakalim bir sonraki hero hesabin icin harclik toplamaya.

Son mevzuları takip edemedim bayramdan dolayı son cümlelerine karşılık yorum yapıyorum fakat trust sayfasını çöpe çevirince ne oluyor?

Siktir git bu forumdan forumun kalitesini düşürüyorsun çapsız herif.
sen niye durup duruken kasindin?
senin de capini ettigin kufurden biliyoruz, dolandirici comarinin yancisi. simdi sen soyle siktir git de canin sikilmasin
sr. member
Reverse Engineer

ulan CAHIL SAPIK şizofren bana bak iyi oku,

-ekiller diyor ki bu adamlara güvenmeyin ama delilleri de burada sunun, sen işine geleni alıp diyorsun ki yandaş
-o atarlı çocuk dediğin adam 36yı devirmiş ben de 42yi iş güç sahibi insanlarız, inanmıyorsan TAI nin cihazlarına ayar çektiğim gibi sana da bi güzel ayar çekim kendine gel.
-bana Türkçe öğreticek adamın alnını karışlarım, seninse dilimizi Afrika kıtasında öğrendiğin gerçeği de aşağıda belgeli.
benim yazdığım;
Teşekkürler deniyorum.
Rica ederim

senin anladığın "rica edicem denmez, edecegim denir"
şu manzaraya bakınca gene bir önceki postumda belirttiğim bold cümle ispatlanmış oluyor.
"Milletin ne anlatmaya çalıştığını anlamaktan yoksun olduğundan"
-şimdi senin burada ne bok yediğini anlamaya çalışalım;
millet iyi kötü kendini ifade etmiş, ancak sen daha önceki yazımda da belirttiğim gibi hedef saptırıp karı gibi sağa sola sataşmaktan başka bişi yapmamışsın.

Sonuç : HCHC nin başlattığı kampanyaya katılıyorum.
Sktir git bu forumdan jemedipras , canın cehenneme.

konu sahibi steampunkt ve EAL den ricam ya şu adamın ağzına bant yapıştırın ya da konuyu KİTLEYİN
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
Önce konuyu merakla takip ediyordum, sonradan merakın yanına şaşkınlık da karıştı, saldırılar, ithamlar vb. , takibe devam ediyorum.
Okurken edindiğim izlenimler şunlar, forumda bilgi,tecrübe,kapital vb. çeşitli anlamlarda öne çıkan birkaç kişi var ve yeri geldiğinde bu arkadaşlardan alışveriş ya da bilgi paylaşımı şeklinde yararlanıyoruz (elbette her sözleri kanundur demek değil bu), ama bir kitle var ki, her fırsatta bu kişilere laf sokmayı görev edinmiş. Kuyruk acısı demeyelim de haset diyelim bence.
mhanbostanci uzun süredir bu işin ticaretini yapan, ekonomi/trade konusunda uzmanlaşmış, hiçbir işleminde şüphe kırıntısı bulunmayan ve çoğunluğun escrow olarak tercih ettiği bir arkadaşımız, ekiller ise bana göre forumda madencilik ve buna bağlı olarak donanım/konfügirasyon/elektronik konusunda bilirkişi, öyle işlere girmeyi düşünecek olsam bedelini de ödemek suretiyle danışmanlığına başvuracağım bir arkadaş, üstelik ikisi de (forumu takıp edenler bilir) yenilere/acemilere gayet yardımcı. Şimdi böylelerine saldıracaksan elin güçlü olmalı, öyle "hırsızı koruma" vb. söylemlerle olmaz o iş, benim düşüncem budur.
Olaya gelince, bazı arkadaşlar eski alışverişlerini referans alarak sakin olun demişler ama 5.000 doları göndermeyip, ortalarda görünmeyen (ama başka konularda mesajı olduğunu biliyoruz) bir kişi hakkında bence artık, harp olmuştur, darp olmuştur diye iyi niyetli bakılmaz.
Ben geçen haftalarda internetten 230 liraya tezgah altı buzdolabı sattım ve 2 yıl daha garantisi vardı, alan kişiye garanti belgesini postayla göndereceğimi söyledim ve bir türlü fırsat olmadı/unuttum vb., son derece rahatsızım, bayram bitse de ilk iş göndersem derdindeyim, halbuki alet Beko ve arıza olsa servis zaten barkoddan okutup garantiyi görecek, belge falan sormayacak bile. Bunu kendimi övmek için falan yazmadım, 230 lira sonuçta ama rahatsız ediyor. Oysa buradaki rakam belli, kişinin öncesinde kaç parayı göndermiş olduğu önemli değil, 15.000TL taahhütünü yerine getirmemiş ve bununla ilgili hiçbir şey yapmayan, iletişimi engelleyen birinden bahsediyoruz, bu artık rahatlık ya da küçük bir sorun çıkması durumu değil.
Ama ekiller'in bilgi paylaşımı için kanıt istemesini de %100 haklı buluyorum, her şey bir yana, bu işin hukuki yaptırımı var kardeşim, sen kimsin de başkasının özel bilgilerini paylaşıyorsun diye sorarlar adama.
hero member
Activity: 504
Merit: 500

Son mevzuları takip edemedim bayramdan dolayı son cümlelerine karşılık yorum yapıyorum fakat trust sayfasını çöpe çevirince ne oluyor?

Siktir git bu forumdan forumun kalitesini düşürüyorsun çapsız herif.
sr. member
Activity: 505
Merit: 252
hocam peki neden dekont filan atmıyorsun ve kaç gün geçti dava filan açtınız mı
newbie

Bu sorulara cevap bekliyorum, en kucuk bir hakaretinde seni ve 42 yasinda oldugunu iddia eden imla bilmez embesil yancini pazar alaninda tek tek dolasip IFSA eder, trust ini cope ceviririm.  bugun bayramin son gunu, hadi bakalim bir sonraki hero hesabin icin harclik toplamaya.

full member
Activity: 190
Merit: 100
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!
gablay12'nin oldum olası bir şeyler karıştırdığını sağdan soldan duyuyordum. bir insanın işine karışıp doğrudan anlaştığı bir işi elinden aldığını bizzat biliyorum. o yüzden bu yazılanlara şaşırmadım.

bu arada beyler gereksiz yere geriliyorsunuz.
sr. member
Reverse Engineer

Nasıl bir seviyesiz cahil adamsın sen ki kalkmış zerre tanımadığın kişilere ithamlar yağdırıyor, sinirlerini bozuyor ve sonra da kalkıp aferin sende gelişme var falan diyebilecek kadar pişkinlik yapıyorsun. Utanmaz tavırlarla belkide senden yaşlı ve güvenilir bu insanlara iftiralar atıyorsun. YETER ! Neyse derdin defol git savcılıkta ara. Burada hiç kimse senin ne amaca hizmet ettiğini anlamış değil. Milletin ne anlatmaya çalıştığını anlamaktan yoksun olduğundan, EAL den rica edicem senin şuradaki asıl üyeliğin neymiş bir araştırılsın ip den useragent larından. Çünki belli ki yeni üye olmana rağmen sanki aylardır buralardaymışsın gibi konuşuyor milleti kasıyorsun. Densizliğine son ver ve biz de neler dönüyor bir anlayalım.

Not: bu arada elin oğlu CM9.6 yı çıkartmış arkadaşlar şahane özellikler eklenmiş bilginize (DAG dosyası boyutu izleme - GPU oryantasyonu vs..)
sen kime ne yazdiginin farkinda bile degilsin. uscmussun guzel arkadasim. konu sahibi ben degilim. ayrica kimin kimden daha yasli oldugu biraz muglak degil mi. belki de bayram harcligiyla gidip hero account almis bir ergenin atariyla ugrasiyorum sabahtan beri.  cocuk bel alti seviyelere inmis ona nedense gikin cikmiyor, ama burada seviyeyi her turlu trollemeye karsi korumaya calisan adama rororo. yemezler guzel kardesim. siz birbirinize yancilik yapmaya devim edin ama haddinizi de bileceksiniz. ayrica senin de cehaletin yazdiklarina vurmus. rica edicem denmez, edecegim denir. simdi defol git nereden kimin ipsini arayacaksan ara. densiz herif.

Hayatımda bir çok aptal gördüm ama hatalı olduğunu bile anlayamayacak kadar aptalını ikinci kez görüyorum. bizi bu şerefe nail ettiğin için çok teşekkürler...
 Sözlerimin tamamı konu sahibine değil atıp tutmandan, sağa sola sataşmandan dolayı sanaydı. kalın harfler ile belirttim tekrar anla diye. EAL nin devreye girmesi an meselesi, az daha zorla... bu arada 42 yaşında bir mühendisim. geceme renk kattın, güzel güldürdün bizi. okuması bozuk embesil çocuk...
sr. member
Activity: 308
Merit: 253
Pisquare'in Usdt satılır ilanına yazmıştım. Bir kaç gün sonra gablay12 den mesaj geldi. Escrow oydu. Piquare den de işleme  onay mesajı istedim  forum pm üzerinden. Geldi. Ayrıca buradaki bir arkadaş üzerinden pisquarein iletişim bilgilerini biliyordum. Oradan da teyid geldi. İşlemlere başladık. Toplam 30 k için anlaşmıştık. Ben parayı gönderdim  Önce 25 k usdt geldi. Kalan 5 k için hesapları limitli olduğu için beklemem gerektiğini söylediler. Ptesi sabaahı başlamıştık işlemlere. Dün sabah 5k hala gelmemişti. Whatsapp üzerinden yazışıyorduk. Dünden hem pisquare hem de gablay12 arazi durumda.

Doğrudan son mesaja giderek konuyu çözemeyen/aradaki mesajlardan hiçbirini okumamış/OPye bakmayan üyeler için konuyu OPden alıntı yaptım.

Alıcı gözüyle konu yukarıda alıntıladığım gibidir.

Aracı buna şöyle bir cevap yazmıştı(tam cevap değil ama konu ile alakalı);

Self modere bir sayfa olmasına rağmen burada yazılanlar silinmeyecek, ben bunu sağlarım.

Şahsıma yapılan ithamlar onur kırıcı.Bu arkadaşın art niyetli, suçlayıcı, bel altı vuran üslubunu tasvip eden kalitesi belli, galeyana gelen kitle,işin doğrusunu bile bilmeden mesaj kasanlar vs. ben yoruldum.İşim gücüm var, çoluk çocukla muhattap olabilecek bir lüksüm yok.
İnsanı taciz eden üslupla yazan kişileri aynı üslupla sizde karşılaşırsınız bir gün diye uyarmak istiyorum.

Hakkı olan, hakkını istediği mercide arayabilir.Çamur at izi kalsın, düşük kültür seviyesine ait bir saldırı mekanizması.Bu karaktersize destek verenler olabilir, umurumda değil.Ben çok daha büyük meblağlarla iş yaptım.Herkesle iş yapmak zorunluluğum olmadığı gibi, bazı ürünlerin temini için insanlar para vs yollamak istediklerinde teminde sorun yaşanma olasılığı varsa kabul etmedim.Bahsedilen 5.000 USD için de onur ve şerefimi lekelemem.İsteyen, istediği yorumu yapabilir.İllaki talep eden olursa VPN kaldırıpta yazmam da mümkündür.

İşlerim dolayısıyla bir süredir siteye zaman ayıramıyorum, her yazdığınızı da okuyamam.İlla ki bir şey diyecekseniz pm atabilirsiniz (karaktersizler hariç).

Satıcı konuya hiç dahil olmamıştır.

3 üye de Forumda paylaşım yapmayı bıraktı. Fakat foruma giriş yaptıklarını görüyoruz. Ayrıntıları merak edenler PM ile bu kişilere ulaşabilir.
Pages:
Jump to: