elde olanlar belli, daha once de yazildi bu ikisi ayni kisi. kendisini kimine kadin kimine de erkek olarak yutturmus. ama senin dedigin gibi sizofren falan degil. pek cok insana kazik atmis. bu isimlerle canakkale uni hocasi falan yok. o da uydurma. herkesi cok guzel yemisler. senin gibi dolandirici comarlari sayesinde de arada kaynamis hatta guvenilir insan imaji olusturmuslar.
Başka işin gücün yok mu senin ?
Neden bu kadar ilgileniyorsun bu dolandırıcılık konusu ile ? Atarli ergen yine gelmis, ben seni kovalamamismiydim tatli cocuk. Simdi sana tekrar soruyorum. Burada dolandiricilik konusunun konusulmasi seni neden bu kadar geriyor? Niye ortami bulandirmak icin yancinla beraber fazla mesai yapiyorsun? Soyle bakalim:
Gablay12 ve/veya pisquare ile ne tur bir organizasyonun icindesin?
Bu dolandiricilarin ne tip islerini goruyorsun
Bunlarla nasil bir alisverisin var?
Niye bu isimler gecince geriliyorsun?
Bu hesaplari size kim aldi?
Bu sorulara cevap bekliyorum, en kucuk bir hakaretinde seni ve 42 yasinda oldugunu iddia eden imla bilmez embesil yancini pazar alaninda tek tek dolasip IFSA eder, trust ini cope ceviririm. bugun bayramin son gunu, hadi bakalim bir sonraki hero hesabin icin harclik toplamaya.
ulan CAHIL SAPIK şizofren bana bak iyi oku,
-ekiller diyor ki bu adamlara güvenmeyin ama delilleri de burada sunun, sen işine geleni alıp diyorsun ki yandaş
-o atarlı çocuk dediğin adam 36yı devirmiş ben de 42yi iş güç sahibi insanlarız, inanmıyorsan TAI nin cihazlarına ayar çektiğim gibi sana da bi güzel ayar çekim kendine gel.
-bana Türkçe öğreticek adamın alnını karışlarım, seninse dilimizi Afrika kıtasında öğrendiğin gerçeği de aşağıda belgeli.
benim yazdığım;
Teşekkürler deniyorum.
Rica ederim
senin anladığın "rica edicem denmez, edecegim denir"
şu manzaraya bakınca gene bir önceki postumda belirttiğim bold cümle ispatlanmış oluyor.
"Milletin ne anlatmaya çalıştığını anlamaktan yoksun olduğundan"-şimdi senin burada ne bok yediğini anlamaya çalışalım;
millet iyi kötü kendini ifade etmiş, ancak sen daha önceki yazımda da belirttiğim gibi hedef saptırıp karı gibi sağa sola sataşmaktan başka bişi yapmamışsın.
Sonuç : HCHC nin başlattığı kampanyaya katılıyorum.
Sktir git bu forumdan jemedipras , canın cehenneme.konu sahibi steampunkt ve EAL den ricam ya şu adamın ağzına bant yapıştırın ya da konuyu KİTLEYİN