Pages:
Author

Topic: Nasıl 5k usdt uçtu pisquare ve gablay12 ekürisinin marifetleri - page 4. (Read 15894 times)

newbie
Activity: 14
Merit: 0
Adam dolandirildim diyor, dolandiran taraf tasi taragi toplamis gitmis. burada kendini mahkeme sananlar hala delil falan soruyor. adam savciya verdigi delilini niye paylassin kardesim  belki bu dolandiricilar ona gore pozisyon alacak. burada kimin kim oldugu belli degil, kimin kimle is tuttugu belli degilken ben olsam ben de paylasmam.

Adamın dolandırıldım demesi yetmez.    Bende şimdi diyeyim ki; @jemedipras beni dolandırdı. Paramı çarptı. Böyle bir konu açayım.  Adama sormazlar mı? hani nasıl dolandırdı arkadaşım? Yolladığın paranın kanıtları nerede ?  Eğer bunu kanıtlayamıyor veya  konu açtığım alanda  belge sunmuyor, sunamıyorsam  savım laftan öteye gidemez.

"burada kendini mahkeme sananlar hala delil falan soruyor. "
 demişsin.  Soracak tabi millet. Yoksa doğru olan sorgusuz sualsiz  "Ben dolandırıldım"  diyen şahısa inanmak mıdır ?  Ya  dolandırıldım diyen yalan  söylüyor ise?  Bu ihtimali düşünmekte gerekir.

Kendi dediğin gibi;  Kimin kim olduğu belli değil iken, kimin ne yapmaya çalıştığı belli değil iken  bu soruları sormadan birine inanmak doğru olmaz.  

Kişi belkide  hiç dolandırılmamış ve dolaylı yollardan  kendisini  dolandırdığını iddaa ettiği kişinin iletişim bilgilerini ele geçirmek isteyen birisi veya onu gerçek hayatta bulmak, öldürmek, yaralamak isteyen bir düşmanı / hasmıda olabilir.  Dediğim gibi; ihtimaller ve olasılıklar sonsuz. Biraz ince düşünüp empati kurmak gerekir.

Ben yarın bu forumda  ; Dolandırıldım arkadaşlar  bana  yardım edin, şu kişinin iletişim bilgilerine ihtiyacım var  der isem ve insanlardan bir talepte bulunur isem . Maduriyetimi somutlaştırmak için ortaya  laftan fazlasını koymam gerekir.

Söylediklerim her iki tarafıda koruyan yöntemlerdir. Bunda taraf yoktur.

iyi de kardesim hem bunlara duzenbazdir diyorsun hem de forumun gediklisi olarak simdiye kadar bunlara ne bir negatif trust basmissin ne de bir uyari yapmissin. simdi ne hakla kendini mahkeme yerine koyuyorsun. nedense butun kotu ihtimalleri hirsizi korumak icin gundeme getiriyorsun ama is dolandirilani veya ilerideki potansiyel kurbanlari korumaya gelince ortada yoksun.
legendary
Activity: 2240
Merit: 1112
LLP Programming & Electronics
Adam dolandirildim diyor, dolandiran taraf tasi taragi toplamis gitmis. burada kendini mahkeme sananlar hala delil falan soruyor. adam savciya verdigi delilini niye paylassin kardesim  belki bu dolandiricilar ona gore pozisyon alacak. burada kimin kim oldugu belli degil, kimin kimle is tuttugu belli degilken ben olsam ben de paylasmam.

Adamın dolandırıldım demesi yetmez.    Bende şimdi diyeyim ki; @jemedipras beni dolandırdı. Paramı çarptı. Böyle bir konu açayım.  Adama sormazlar mı? hani nasıl dolandırdı arkadaşım? Yolladığın paranın kanıtları nerede ?  Eğer bunu kanıtlayamıyor veya  konu açtığım alanda  belge sunmuyor, sunamıyorsam  savım laftan öteye gidemez.

"burada kendini mahkeme sananlar hala delil falan soruyor. "
 demişsin.  Soracak tabi millet. Yoksa doğru olan sorgusuz sualsiz  "Ben dolandırıldım"  diyen şahısa inanmak mıdır ?  Ya  dolandırıldım diyen yalan  söylüyor ise?  Bu ihtimali düşünmekte gerekir.

Kendi dediğin gibi;  Kimin kim olduğu belli değil iken, kimin ne yapmaya çalıştığı belli değil iken  bu soruları sormadan birine inanmak doğru olmaz.  

Kişi belkide  hiç dolandırılmamış ve dolaylı yollardan  kendisini  dolandırdığını iddaa ettiği kişinin iletişim bilgilerini ele geçirmek isteyen birisi veya onu gerçek hayatta bulmak, öldürmek, yaralamak isteyen bir düşmanı / hasmıda olabilir.  Dediğim gibi; ihtimaller ve olasılıklar sonsuz. Biraz ince düşünüp empati kurmak gerekir.

Ben yarın bu forumda  ; Dolandırıldım arkadaşlar  bana  yardım edin, şu kişinin iletişim bilgilerine ihtiyacım var  der isem ve insanlardan bir talepte bulunur isem . Maduriyetimi somutlaştırmak için ortaya  laftan fazlasını koymam gerekir.

Söylediklerim her iki tarafıda koruyan yöntemlerdir. Bunda taraf yoktur.
hero member
Activity: 980
Merit: 500
FREE $50 BONUS - STAKE - [click signature]
Konuyu açan arkadaş  @steampunkt

Bu kişi(ler) tarafından dolandırıldığını söylüyorsan bize buraya kanıt koy. Sms, e-posta, Whatsapp vs vs iletişim kaynakları görüntüleri ve yapılan  para transferine ait Dekont.  Bizde sana elimizde ki veriler ile yardımcı olmaya çalışalım.

Sonuçta kimsenin kimseyi dolandırmasına göz yumacak değiliz.

Gablay12 ile daha önce alış verişim oldu. Hem o bana, hemde ben ona mal sattım. İyidir, kötüdür bir şey demiyorum şimdilik. Fakat kesin olarak şunu diyebilirim ki; Yalancıdır, düzenbazdır. Kendi kafasına göre çakaldır. Tatlı su kurnazıdır yani.

Bunu da nereden biliyorum? Çünkü hıyar gibi daha önceden bana attığı bir mesajda kendi ismini farklı söylemiş, daha sonrasında da tekrar attığı bir mesajda bu sefer yine farklı isim söylemiştir.  Yani kendi yalanını unutacak kadar amatör, beceriksiz bir yalancıdır. Kendini kurnaz sanan ama aslında sadece pervane olan korkak bir şahıstır.  Haa bunları onun yüzüne karşı da söylerim.

Pisquare ile Gablay12 aynı şahıstır yada değildir önemli değil. Bildiğim şu ki; ikisi gerçek hayatta paslaşan tanışan kişilerdir veya tek 1 kişidir. Bu bağlamda  Gablay12 ve Pisquare tek kişidir veya tek kişilermiş gibi muamele edilmelidir diyebiliriz.

Şimdi sen burada "Pazar alanında" bir konu açıp dolandırıldığını söylüyor isen bunu kanıtlamak ile yükümlüsün. Çünkü günlerdir bu konuyu görüyorum, girip okuyorum ve vaktimi alıyor. Benim gibi onlarca insanında vaktini alıyor. Onun için bize belge sun, bizde elimizde ki veriler ile sana yardımcı olmaya çalışalım. Ben bir kanıt görmeden insanları deşifre etmem. Ama bir kanıtın varsa seninde göz göre göre dolandırılmana izin vermem. Pisquare ile Gablay12 da babamın oğlu değil sonuçta.

Bu kişiler daha önceden yurt dışına çıkış sinyalleri vermişlerdi. Ancak bu önceden düşünülmüş bir ayak olabilir. Sonradan  yapacağı vurgunun planlamasını önceden yapacak kadar beyni varsa bunu düşünmüştür.

Belkide adam seni dolandırmamış, ölmüş olabilir. Hastanelik olmuş olabilir, üzerinden kamyon geçmiş olabilir. Sallıyorum yani bir sürü olasılık var.

Ayrıca daha önce alışveriş yapanlara karşı farklı mal göndermesi ve söylediklerinden farklı davranması ve bunu normalmiş gibi kabul etmesi
bu kişinin şizofrenik olduğunu gösterir.

Not: Şizofrenikler yalan söyler ama kendilerince O; yalan değil gerçeğin ta kendisidir. Ne yapacakları belli olmaz.

"...ayıldığım zaman müzik seti ile poker oynuyordum. Daha da fenası, müzik seti beni yeniyordu."

Eroin güncesi isimli bir kitaptan şizofren bir kızın yazdığı aklımda kalan bir alıntıdır.

arkadaşlar ekiller üstad  olaya bence son noktayı koymuş. bu saatten sonra olayi uzatmaya büyütmeye gerek yok. ortada zaten konuyu açan arkadaşta yok . gelsin kendi okusun burayi ne yapacagina karar versin..olay cok karişik evet en son yazdigim mesajın üstüne 4 sayfa geçmiş neredeyse ve hala devam ediyor gibi. arada bölünmü farkli konulara dağilmiş sonra tekrar bağlanmiş vs sıkmış artık sanki. umarım sorun kısa zamanda çözülür. az para değil tabi ki yazik günah.
newbie
Adam dolandirildim diyor, dolandiran taraf tasi taragi toplamis gitmis. burada kendini mahkeme sananlar hala delil falan soruyor. adam savciya verdigi delilini niye paylassin kardesim  belki bu dolandiricilar ona gore pozisyon alacak. burada kimin kim oldugu belli degil, kimin kimle is tuttugu belli degilken ben olsam ben de paylasmam.
legendary
Activity: 2240
Merit: 1112
LLP Programming & Electronics
Konuyu açan arkadaş  @steampunkt

Bu kişi(ler) tarafından dolandırıldığını söylüyorsan bize buraya kanıt koy. Sms, e-posta, Whatsapp vs vs iletişim kaynakları görüntüleri ve yapılan  para transferine ait Dekont.  Bizde sana elimizde ki veriler ile yardımcı olmaya çalışalım.

Sonuçta kimsenin kimseyi dolandırmasına göz yumacak değiliz.

Gablay12 ile daha önce alış verişim oldu. Hem o bana, hemde ben ona mal sattım. İyidir, kötüdür bir şey demiyorum şimdilik. Fakat kesin olarak şunu diyebilirim ki; Yalancıdır, düzenbazdır. Kendi kafasına göre çakaldır. Tatlı su kurnazıdır yani.

Bunu da nereden biliyorum? Çünkü hıyar gibi daha önceden bana attığı bir mesajda kendi ismini farklı söylemiş, daha sonrasında da tekrar attığı bir mesajda bu sefer yine farklı isim söylemiştir.  Yani kendi yalanını unutacak kadar amatör, beceriksiz bir yalancıdır. Kendini kurnaz sanan ama aslında sadece pervane olan korkak bir şahıstır.  Haa bunları onun yüzüne karşı da söylerim.

Pisquare ile Gablay12 aynı şahıstır yada değildir önemli değil. Bildiğim şu ki; ikisi gerçek hayatta paslaşan tanışan kişilerdir veya tek 1 kişidir. Bu bağlamda  Gablay12 ve Pisquare tek kişidir veya tek kişilermiş gibi muamele edilmelidir diyebiliriz.

Şimdi sen burada "Pazar alanında" bir konu açıp dolandırıldığını söylüyor isen bunu kanıtlamak ile yükümlüsün. Çünkü günlerdir bu konuyu görüyorum, girip okuyorum ve vaktimi alıyor. Benim gibi onlarca insanında vaktini alıyor. Onun için bize belge sun, bizde elimizde ki veriler ile sana yardımcı olmaya çalışalım. Ben bir kanıt görmeden insanları deşifre etmem. Ama bir kanıtın varsa seninde göz göre göre dolandırılmana izin vermem. Pisquare ile Gablay12 da babamın oğlu değil sonuçta.

Bu kişiler daha önceden yurt dışına çıkış sinyalleri vermişlerdi. Ancak bu önceden düşünülmüş bir ayak olabilir. Sonradan  yapacağı vurgunun planlamasını önceden yapacak kadar beyni varsa bunu düşünmüştür.

Belkide adam seni dolandırmamış, ölmüş olabilir. Hastanelik olmuş olabilir, üzerinden kamyon geçmiş olabilir. Sallıyorum yani bir sürü olasılık var.

Ayrıca daha önce alışveriş yapanlara karşı farklı mal göndermesi ve söylediklerinden farklı davranması ve bunu normalmiş gibi kabul etmesi
bu kişinin şizofrenik olduğunu gösterir.

Not: Şizofrenikler yalan söyler ama kendilerince O; yalan değil gerçeğin ta kendisidir. Ne yapacakları belli olmaz.

"...ayıldığım zaman müzik seti ile poker oynuyordum. Daha da fenası, müzik seti beni yeniyordu."

Eroin güncesi isimli bir kitaptan şizofren bir kızın yazdığı aklımda kalan bir alıntıdır.
sr. member
Activity: 490
Merit: 270
Reverse Engineer
Bu kadar yazdık ama konuşma kayıtlarını, tx bilgilerini yani alışveriş ile  alakalı herşeyi buraya koymanız gerekiyor.

aynen katılıyorum, bende heyecanla neler oluyor izlemekteyim...
newbie
Bir de şöyle bir twitter hesabı var

https://twitter.com/aslidede80
hero member
Activity: 504
Yalnız dolandırıldım diyen arkadaş da piyasa da yok. Özel yazışmalar telefonlar da yok. Adam 5 usdt yani hemen hemen 17.500 TL kaptırmış ve hiçbir şey yapmıyorum konuyu açıp gitmiş. Sanki 3'ü de tek kişi gibi... Gablay12 ve pisquar aynı diyenler var ama alıcı arkadaş daha yeni üye olmuş 8. Mesajında yaptığı alışveriş 30 k usdt yani 105 bin TL 😂😂 durum nerden baksan tutarsız.105 bin liralık herhangi bir şey alacak adam 30 kişiye danışır 30 defa düşünür. Sizce çok ironik bir durum yok mu? Bana 3 kişi de aynı kişi gibi geliyor  ve olay da sanki tamamen kurmaca 😂😂 çünkü bu kadar saçmalık ve tutarsızlık olamaz adam 80 bin liralık malı gönderip son kalan 16-17 bini mi çarpıyor ve alan kişi 105 bin liralık mal alacak da satıcı bir de yüzde 5 fazlasına satacak kim 1 BTC ile 10 BTC yi aynı fiyata satar ya..
 Arkadaşlar kendinizi yormayin olaya ait ne ekran görüntüsü ne para transferi ne tx ler var...

Ve satıcı, konuyu açan kisi hariç, almak isteyen başka kimseye dönüş yapmamış.. ilginç değil mi??

son yazdığına katılıyorum. alıcı mağdur kişiden çok önce pm attım ama dönüş alamadım. benim gibide 3-4 kişi vardır en az.

Ben distraction adli kişiden herhangi bir pm almadım. Dikkat edin arkadaşlar arka arkaya hırsız seviciler konuyu bulandırmaya yönelik mesajlar ve uçuk fantaziler ortaya atıyorlar. Bu insanları not edin. Bunlara GÜVENMEYİN ve bunlarla iş yapmayın.
Bir insan neden ısrarla hırsızın yanında yeralır ? gablay12 ile bir bağlantıları olma ihtimalini gözardı etmeyin.

Arkadaşlar bunun dışında ilgili şahısla ilgili bilgi belge vs. göndermek isteyenler bana pm atabilirler. Şimdiye kadar ciddi olarak katkıda bulunup pm atan düşünceli arkadaşlara teşeekkür ederim.

Bu kadar yazdık ama konuşma kayıtlarını, tx bilgilerini yani alışveriş ile  alakalı herşeyi buraya koymanız gerekiyor.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
Yalnız dolandırıldım diyen arkadaş da piyasa da yok. Özel yazışmalar telefonlar da yok. Adam 5 usdt yani hemen hemen 17.500 TL kaptırmış ve hiçbir şey yapmıyorum konuyu açıp gitmiş. Sanki 3'ü de tek kişi gibi... Gablay12 ve pisquar aynı diyenler var ama alıcı arkadaş daha yeni üye olmuş 8. Mesajında yaptığı alışveriş 30 k usdt yani 105 bin TL 😂😂 durum nerden baksan tutarsız.105 bin liralık herhangi bir şey alacak adam 30 kişiye danışır 30 defa düşünür. Sizce çok ironik bir durum yok mu? Bana 3 kişi de aynı kişi gibi geliyor  ve olay da sanki tamamen kurmaca 😂😂 çünkü bu kadar saçmalık ve tutarsızlık olamaz adam 80 bin liralık malı gönderip son kalan 16-17 bini mi çarpıyor ve alan kişi 105 bin liralık mal alacak da satıcı bir de yüzde 5 fazlasına satacak kim 1 BTC ile 10 BTC yi aynı fiyata satar ya..
 Arkadaşlar kendinizi yormayin olaya ait ne ekran görüntüsü ne para transferi ne tx ler var...

Ve satıcı, konuyu açan kisi hariç, almak isteyen başka kimseye dönüş yapmamış.. ilginç değil mi??

son yazdığına katılıyorum. alıcı mağdur kişiden çok önce pm attım ama dönüş alamadım. benim gibide 3-4 kişi vardır en az.

Ben distraction adli kişiden herhangi bir pm almadım. Dikkat edin arkadaşlar arka arkaya hırsız seviciler konuyu bulandırmaya yönelik mesajlar ve uçuk fantaziler ortaya atıyorlar. Bu insanları not edin. Bunlara GÜVENMEYİN ve bunlarla iş yapmayın.
Bir insan neden ısrarla hırsızın yanında yeralır ? gablay12 ile bir bağlantıları olma ihtimalini gözardı etmeyin.

Arkadaşlar bunun dışında ilgili şahısla ilgili bilgi belge vs. göndermek isteyenler bana pm atabilirler. Şimdiye kadar ciddi olarak katkıda bulunup pm atan düşünceli arkadaşlara teşeekkür ederim.

Dostum ben sana pm attım demedim ki. Usdt satan kişiye PM attım dedim. Hırsız sevici falanda değilim gablay12 ye negatif basmış biriyim sen gelmiş onu savunduğumu iddia ediyorsun. Yanlış anlaşılma oldu sanırım.
sr. member
Activity: 602
Merit: 256
Adamlar bize fake hesap diyor 😂😂😂 bu üç kişiyi de tanımam etmem  ve ben kaç defa üstüne basa basa dedim ki internet üzerinden tanıdığım biri bile olsa escrow da kullansa bu kadar uçuk kaçık bir alışveriş yapmam kimse de yapmasın. Bunu demek fake hesap yada yan hesap oluyorsa sizi daha çok dolandırırlar... Adam 17 bin lira dolandırıldığını iddia ediyor ama ne hikmetse savcılığa gitmek de istemiyor. Ve hala olayı tuhaf bulanları suçluyor. Dolandırıldığı halde savcılığa gidip hakkını aramayanlar, işte asıl bu kişiler dolandırıcılığı teşvik edip, onlara cesaret veriyor. Bir avukata git, derdini anlat suç duyurusunda bulun! Sen bunu yapana kadar bence tek bir suçlu var o da sensin kusura bakma
newbie
Gablay12 bu olabilir mi?   

ASLI ABLAY BTC TEKNOLOJİ DANIŞMANLIK

http://www.canakkaletso.org.tr/ctso/uye_detay.asp?id=10735
full member
Activity: 235
Merit: 100

Arkadaşım konuyu bulandırma ya çalışanlar bu şahısların fake hesapları yada öğrencileri olabilir. Son durum nedir? Konu hakkında gelişmelerden bizleride haberdar ederseniz teşekkür ederiz.
newbie
Activity: 12

full member
Activity: 434
Merit: 101
Blockchain Marketing: tokensuite.io
gablay12 dolandiricinin onden gideni

usb riser icin para gonderdim bana ribbon riser gonderiyor ve ilginc degisik tavirlarla kendisini hakli cikarmaya calisan sahis

Hocam size ve bu konu vesilesi ise gablay12 nickli kisiyle yasadiklari sorunlari bu konu vesilesi ile dile getiren arkadaslara sitemde bulunacagim. Madem basiniza boyle talihsiz olaylar geldi, niye daha once bunu belirtmediniz? Yani bu konudan da gorulecegi gibi bizim topluluk boyle konulara cok duyarli. Daha once de screenshot ile vs. bu tarz talihsiz olaylar yasayan kimseyi yanliz birakmamistir.

Belki ilk dolandirilan/satilan urunden memnuniyetsiz kalaniniz, karsilastigi ticari adaba uymayan davranisin ispati ile birlikte bunu dile getirmis olsaniz bir daha kimse boyle bir sikinti yasamayacakti.

Burada ancak ve ancak birbirimizi kollayarak kotu niyetli kisilerin girisini/devamini engelleyebiliriz. Trust sistemi maalesef trust seviyeleri yuzunden her zaman yardimci olmuyor. Konu acip uzerine vurgu yapmak gerekiyor.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424

sr. member
Activity: 672
Merit: 254
-Konuyu açan ortaya hiçbir kanıt koymamış.
-Gablay12 konuya gelmiş ama buna itiraz etmemiş.

Ortada tamamen boş tartışmalar var iki taraftan da bir tane bile delil sayılabilecek bir şey yok.
sr. member
Activity: 602
Merit: 256

hero member
Activity: 504
gablay ile pisqunun aynı telefon numarası kullanma ihtimali olmadığına göre artık gablay desek daha doğru. mağdur arkadaş telefon numarasına ulaşılmıyor mu bu gablayın öldümü başına bir işmi geldi bir açıklama yapmalı mutlaka.

full member
Activity: 336
Merit: 111
Zaten burdaki en can alıcı nokta gablay vi pisqürin hep birbirini kullanması.
Satılık usb riser konularında bile pisqür satıcı olduğu halde ürünleri gablay kargoluyor. Adamlar escrowlukta çığır aşmış, veya yüksek ihtimal ikiside bir kişinin hesabı, kendi yan hesabını escrow yapıp komisyon kazanıyor.
İşin garibi escrow aracı olur. Satıcı malı gonderır alıcı parayı escrowa gönderir, escrow parayı satıcıya gönderir. Malı satarken escrowa malların hepsını yollayıp al kargola demek çok saçma. Son vurgununu yapıp kaçmış olabilir konuya yazmadığına göre geçmiş olsun yurtdışında bidaha bulamazsınız adamı.
member
Activity: 103
Merit: 10
Boşuna (-) trust vermedik zamanında kimse oraya bakmıyor demekki,

Çok detaya girmeden bahsedeyim biraz öncesinde yüzyüze alışverişimiz olmuştu, daha sonrasında ona dayanarak  anakart almak için telde görüştük gablay12 söyledi gerek yok dedim (onu kullansamda bişey değişmeyecekti çünkü çok yakınlar yada aynı kişiler bilemiyorum bişey olsa beni savunacak değil Smiley  ) parasını gönderdim ondan sonra ses seda kesildi kargo bilgisi verecek bekliyoruz tık yok aramak istedim ama devamlı meşgul huylandım bir baktım hatun numaramı engellemiş her yerden, neyse ulaştım bir şekilde bilmiyorum yanlışlık olmuştur gibi şeyler söyledi, sonra kartları gönderdim dedi.

Tabi kargo geldi aldım bir baktım işlemci pinleri birbirine girmiş zaten koruma kapaklarıda yok velhasıl bozuk anakartları yada yolda bozulan anakartları göndermişler karga tulumba bir şekilde, dedimki durum bundan ibaret ya yenisini gönderin yada paramı iade edin bi şakilde çözelim olayı diye, tabi bu noktadan sonra işler değişti tavır değişti gönderimi yapan "yetkili" dediği kişiler sağlam olduğunu söylüyor öyle birşeye ihtiyaçları yok  falan filan, işin sonu banane garantili ürün alsaydına geldi. Olan bizim 2 anakart ve 700 tl ye oldu Smiley

Şimdi bazı kişiler diyorki 5K paraya tenezzül etmez falan ben yaşadığımdan bilirim 700 tl ye tenezzül ettiler.

Ayrıca o zaman konuyla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunacağımı söylemiştim kendilerine ve bulundum. Tabi tası tarağı satıp yurt dışına gittiklerini yada hatunun kendisinin gittiğini duydum bakalım ne olacak tabi.

Konu ile ilgili yazışmalar konuşmalar halen duruyor telefonumda mecburen. Durum bundan ibaret. Benim gözümde dolandırıcıdır kendisi.

İnşallah arkadaşın durumu çözülür bizimkisi küçük olsada 5k iyi para.
Pages:
Jump to: