Pages:
Author

Topic: Nasıl 5k usdt uçtu pisquare ve gablay12 ekürisinin marifetleri - page 5. (Read 15894 times)

sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
ne oldu tanıyanlar?
madencidir,saglamdır diyenler?
bize dedektiflik yapıyorsunuz diyenler?
şeytanın avukatlıgını yapanlar?

bu adamın parasına kefil oluyor musunuz şimdi?
olmuyorsanız boş konuşmayacaksınız işte boyle got olursunuz.
forumun çakma abileri sizi.

newbie
Activity: 25
Merit: 0
sonuç yok sanırım Sad citten üzüldüm 5bin dolar of of
hero member
Activity: 1078
Merit: 537
Yüzyüze tanışmış görüşmüş olmak bu devirde pek bir anlam ifade etmiyor maalesef. İnsanların ahlaksızlığı bazen yüzlerine yansımayabiliyor. İnşallah ortada bir talihsizlik vardır ve kısa zamanda çözülür.
sr. member
Activity: 710
Merit: 255
Benim anlamadigim bu kisilerle yuzyuze tanistigini iddia edenler var. ama mesajlara gore ikiside ayni kisi. Ayni degilse bile isimleri degisen cesitli bayan oluyorlar. O kadar cok supheli durum varki. Cozumu biraz sanki zor gibi.
Ama ihtimaller su sekilde: multi hesap, 1 bay 1 bayan ortak is ceviriyorlar, 2 erkek biri kadin taklidi yapiyor. Yada yuzyuze tanidigini iddia edenlerde yalan soyluyorlar. Baska ihtimal kalmiyor.
sr. member
Activity: 560
Merit: 250
Geçmiş olsun üzüldüm vallahi umarım sorun çözülür para da az bir para değil. Şahsen işin içinde escrow bile olsa şahıslardan al-sat yapmıyorum. Borsaları kullanmak benim için daha mantıklı fiyat farkı olsa da garantiye alıyorum.
full member
Activity: 263
Merit: 100
gablay12 dolandiricinin onden gideni

usb riser icin para gonderdim bana ribbon riser gonderiyor ve ilginc degisik tavirlarla kendisini hakli cikarmaya calisan sahis
hero member
Activity: 2170
Merit: 612
Online Security & Investment Corporation
Çok yüksek rakamları tek seferde işlem yapmayın derim.

Ben de forumda pek çok kez USDT ve BTC aldım. Ancak işlemleri genelde küçük parçalar halinde yaptım. Bu şekilde risk azaltılmış oluyor. Büyük meblağlarda dahi sorun çıkartmadan hep ödemeyi yaptım. Ancak şu unutulmamalı mutlaka telefonda teyit alınmalı. Farklı numara verilirse şüphe edilmeli. Karşınızdaki kişinin kimliğini teyit etmelisiniz. Mesela ben kimlik teyiti için güzel bir yöntem buldum. Geçen gün bir arkadaşım skype dan 3 BTC istedi. Tam gönderecektim şüphelendim. Whatsappdan yazdım iletilmedi. Sonra dedim ki webmoney ile sana para yolladım. Baksana hesabına kaç webmoney gelmiş dedim. Öyle deyince apışıp kaldı cevap yazamadı ne alakası var BTC acil lazım müşteri var telefonum bozuldu dedi ancak ben göndermedim. Kaç webmoney gelmiş hesabına onu söyle öyle gönderirim dedim. Eğer kaç webmoney gönderdiğimi söyleseydi bilecektim ki karşımdaki doğru kişi. Tabi bi saat kadar sonra durum ortaya çıktı. Arkadaşımın bilgisayarına vatandaş geçiyor internette birşeye bakacağım diye. O esnada arkadaşımın telefonunu uçak moduna alıyor. Skype dan inceliyor kimle BTC alıp sattığına bakıyor. Baskıyor ki benimle karşılıklı sorgusuz sualsiz BTC alım satımları var beni keklemeye çalışıyor.

Güvendiğiniz kişiler dahi sizden BTC talep etse mutlaka ve mutlaka karşınızdaki kişinin o kişi olduğunu teyit edin.
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
bu gablay'ın kız olduğunu pisqaure den başka kimse yazmamış Smiley sadece o var she diye seslenen diğerleri hep he is a great guy demiş Cheesy

yalnısın var hocam bayan olan pisquare  ,  linkte kanıtı var zaten  Grin

https://bitcointalksearch.org/topic/m.18979370
aynen tam tersi Smiley Demek istediğim bu pisquare e herkes bay olarak hitap etmiş ama trust larda sadece gablay kız demiş bayağ tanıştıkları belli.
newbie
Activity: 9
Merit: 0
Belki de miami beach de long island iceteasini yudumlayıp gülüyor arkadaşSmiley
Geçmiş oldun dostum.
full member
Activity: 186
bu gablay'ın kız olduğunu pisqaure den başka kimse yazmamış Smiley sadece o var she diye seslenen diğerleri hep he is a great guy demiş Cheesy

yalnısın var hocam bayan olan pisquare  ,  linkte kanıtı var zaten  Grin

bunların cinsiyeti sürekli değişiyor o zaman pisquare de gablay için aslı ismini kullanmıştı bana attığı özel mesajda. Çok ilginç... daha ne oldukları belli değil ve herkes forumda alışveriş yapıyor ve aracı olarak kullanıyor bunları bir de... konuyu gören bunlarla ilgili bakalım daha ne ilginç şeyler yazacak merak etmeye başladım

size özelden yazdıgı mesajı paylasmanız forum kullanıcıları icin iyi olabilir. cünkü her kafadan bi ses cıkıyor en azından galbay ve pisquare'yi savunan arkadaslara güzel bi kapak olabilir  Grin
Ekran görüntüsünün linki
https://pasteboard.co/oo8z9zbT.png
sr. member
Activity: 779
Merit: 253

bunların cinsiyeti sürekli değişiyor o zaman pisquare de gablay için aslı ismini kullanmıştı bana attığı özel mesajda. Çok ilginç... daha ne oldukları belli değil ve herkes forumda alışveriş yapıyor ve aracı olarak kullanıyor bunları bir de... konuyu gören bunlarla ilgili bakalım daha ne ilginç şeyler yazacak merak etmeye başladım

size özelden yazdıgı mesajı paylasmanız forum kullanıcıları icin iyi olabilir. cünkü her kafadan bi ses cıkıyor en azından galbay ve pisquare'yi savunan arkadaslara güzel bi kapak olabilir  Grin
full member

sr. member
Activity: 779

full member
Genelde btc satışlarımı koinim üzerinden yaparım ve burada preev kurunun da kullanıldığını görünce satılık ilanımı preev kurundan açmıştım. O konuya preev'in yüksek olduğunu ve koinim kurundan alabileceğini yazmıştın. Daha sonra preev düşük olduğunda preev'i de tercih ettiğini gördüm. Bu konuda şikayette bulunan arkadaşla birlikte benimde kuyruk acım olmalı sanırım Smiley

senin üstüne alınacağın bir durum yok. Bunda ters bir şey yok. Ben aldığım bitcoin'i arbitraj denemeleri için borsada sattığımı zaten yazdım çeşitli kereler. arada bir fark olacak ki işlemin anlamı olsun.
ben aldığım bitcoin'i borsaya satıyorum. borsadaki satacağım fiyatın altında bir rakamdan almalıyım ki işlem yapabileyim.

ben kimseye bitcoin satmıyorum. satan olursa borsa alım fiyatının altında bir rakamdan alıp borsaya satıyorum. Yani tüccar değilim.
Hatta, bir dönem pazar alanında borsa fiyatının da üstünde rakamlardan bitcoin satanlar türedi.
Bunun üzerine bir müddet amme hizmeti de yaptım. borsada hesabı almayanlar için borsadan bitcoin alıp kendilerine gönderdim https://bitcointalk.org/index.php?topic=1733645.5

Mesajınızda da belirttiğinizden anladığım kadarıyla genelde forumdan btc alıp koinim vs gibi borsalarda satış yapıyorsunuz. Konuda ''koinim fiyatından satış yapan arkadaşlar türedi'' yazmışsınız. Elbette ki bu işi kar amacıyla yaptığınız için forumda yapılan satış fiyatları sizi de etkiliyor olmalı ki pazar alanında yapılan satış fiyatlarını aşağı çekmek için yapılan bir hareket olduğu anlaşılıyor. Bana koinimi teklif ediyorsunuz konuda koinim kurundan şikayet edip satıcıları hizaya getirmek istiyorsunuz. Yani bir şekilde piyasayı siz oluşturmaya çalışıyorsunuz. İyi niyetinizi su götürmez şekilde sorgulamamak için sizden x nedenden dolayı borsada btc satışı yapamayıp ucuza satış yapmak zorunda kalanlar içinde böyle bir iyilikte bulunmanızı beklerdim. Bu durum da sizin ticaretinizi sekteye uğratır. O zaman amaç dediğime gelmiş olmuyor mu sizce?  
 3 riser için yaptıkları olaydan dolayı adetli satılık 480 ilanlarına yolladığım teklifi geri çekmiştim. Riser'a tenezzül eden her şeyi yapabilir çünkü.
 Konuyu dağıttığım için konu sahibi arkadaştan özür dilerim umarım en kısa sürede sorunu çözülür.                                

sr. member
Activity: 812
Merit: 260
sr. member
Activity: 532
Merit: 254
Degerli arkadaslar gordugum kadariyla forum uzerinden al sat ve escrowluk yapanlar bu sayfada bir sidik yarisina girmis durumdalar... bence hicbirinize yakismiyor... bu tartismalardan sonra forum pazar alaninda alisveris orani bayagi bir dusecektir.  Yuklu miktarda alisveris yapan arkadaslar aldiklari riskin farkindalar sanirim. Sonuc olumsuz olunca burdan diger insanlari bilgilendirmekten baska ne yapilabilir ki.  Hiic... magdur olan kim varsa gecmis olsun dileklerimi iletir, forumu takip eden diger kullanicilara da ders olmasini temenni ederim.
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
Genelde btc satışlarımı koinim üzerinden yaparım ve burada preev kurunun da kullanıldığını görünce satılık ilanımı preev kurundan açmıştım. O konuya preev'in yüksek olduğunu ve koinim kurundan alabileceğini yazmıştın. Daha sonra preev düşük olduğunda preev'i de tercih ettiğini gördüm. Bu konuda şikayette bulunan arkadaşla birlikte benimde kuyruk acım olmalı sanırım Smiley

senin üstüne alınacağın bir durum yok. Bunda ters bir şey yok. Ben aldığım bitcoin'i arbitraj denemeleri için borsada sattığımı zaten yazdım çeşitli kereler. arada bir fark olacak ki işlemin anlamı olsun.
ben aldığım bitcoin'i borsaya satıyorum. borsadaki satacağım fiyatın altında bir rakamdan almalıyım ki işlem yapabileyim.

ben kimseye bitcoin satmıyorum. satan olursa borsa alım fiyatının altında bir rakamdan alıp borsaya satıyorum. Yani tüccar değilim.
Hatta, bir dönem pazar alanında borsa fiyatının da üstünde rakamlardan bitcoin satanlar türedi.
Bunun üzerine bir müddet amme hizmeti de yaptım. borsada hesabı almayanlar için borsadan bitcoin alıp kendilerine gönderdim https://bitcointalk.org/index.php?topic=1733645.5

sr. member
Activity: 308
Pisquare'in Usdt satılır ilanına yazmıştım. Bir kaç gün sonra gablay12 den mesaj geldi. Escrow oydu. Piquare den de işleme  onay mesajı istedim  forum pm üzerinden. Geldi. Ayrıca buradaki bir arkadaş üzerinden pisquarein iletişim bilgilerini biliyordum. Oradan da teyid geldi. İşlemlere başladık. Toplam 30 k için anlaşmıştık. Ben parayı gönderdim  Önce 25 k usdt geldi. Kalan 5 k için hesapları limitli olduğu için beklemem gerektiğini söylediler. Ptesi sabaahı başlamıştık işlemlere. Dün sabah 5k hala gelmemişti. Whatsapp üzerinden yazışıyorduk. Dünden hem pisquare hem de gablay12 arazi durumda.

Durumda bir gelişme/ilerleme var mı?

@gablay12 nin profinde
https://bitcointalk.org/index.php?action=trust;u=381608

şifresinin yeni değiştirildiği uyarısı var! Bu bir şey ifade etmeyebilir, ama belki de ediyor.
full member
kardeş ben o adamla yaşadıgım deneyimi bilirim.
adamın yeni gelenler,olaya tam hakim olmayanlara yaptıgı teklifleri bilirim.
aç oku eger cok merak ediyorsan eski mesajlarına bak o adamın.
%70 preev teklifleri mi istersin,koinimden hacim olmadıgı ltc de alış fiyatının en dibinden verdiği teklifleri mi istersein.

Hatırladım konuyu  Grin
arkadaşın kuyruk acısı şu konuymuş açın okuyun : https://bitcointalk.org/index.php?topic=1758906.10
cahilliğine veriyorum diye boşuna yazmamışım açın okuyun konuyu.
koinim fiyatından elindeki 200 LTC yi satmaya çalışıyordu. Bende açtım borsa ekranını yok böyle bir dünya kademelerde alıcıları listeledim. 200 LTC yi bu borsada satarsa fiyatın ne hale geleceğini anlattım.
Sonunda doğru yolu buldu gitti poloniex'i keşfetti ve orada sattı ltc lerini Smiley ama nasıl kuyruğuna bastıysam hiç unutmamış mevzuyu. o yüzden her fırsatı bulduğunda bana çemkiriyor, yazık.

gablay ve kuyruğu pisquare de böyle işin içinden çıkamadığı zaman kişiliğe yönelik itham ve hakaretlerde bulunuyor. Sanırım işin raconu böyle yapmak olsa gerek.
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
kardeş ben o adamla yaşadıgım deneyimi bilirim.
adamın yeni gelenler,olaya tam hakim olmayanlara yaptıgı teklifleri bilirim.
aç oku eger cok merak ediyorsan eski mesajlarına bak o adamın.
%70 preev teklifleri mi istersin,koinimden hacim olmadıgı ltc de alış fiyatının en dibinden verdiği teklifleri mi istersein.

Hatırladım konuyu  Grin
arkadaşın kuyruk acısı şu konuymuş açın okuyun : https://bitcointalk.org/index.php?topic=1758906.10
cahilliğine veriyorum diye boşuna yazmamışım açın okuyun konuyu.
koinim fiyatından elindeki 200 LTC yi satmaya çalışıyordu. Bende açtım borsa ekranını yok böyle bir dünya kademelerde alıcıları listeledim. 200 LTC yi bu borsada satarsa fiyatın ne hale geleceğini anlattım.
Sonunda doğru yolu buldu gitti poloniex'i keşfetti ve orada sattı ltc lerini Smiley ama nasıl kuyruğuna bastıysam hiç unutmamış mevzuyu. o yüzden her fırsatı bulduğunda bana çemkiriyor, yazık.
Pages:
Jump to: