Pages:
Author

Topic: Neblio (NEBL) - page 11. (Read 12564 times)

full member
Activity: 672
Merit: 110
January 09, 2018, 05:59:54 AM
Bounty den çok az bir miktar gelmişti. Sinirlenmiştim bu ne ya diyip sadaka mı veriyotlar diye sitem etmiştim. Çıkarttım elinden şimdi bakıyorum da demek satmamak lazım mış. Ancak bu garip bir konu borsa da al yapmak için bir şey ler satmak zorundasın. Hangisinin değerleneceğini bilemiyorsun. ilk çıktığını da zaten bu koin ve tokenlar pek bir güven veremiyorlar.
İlk imzamdı, gelen para ilk borsa günü 4.500 TL. edince çok hoşuma gitti ve sattım (bounty acemiliği diyelim, yoksa gayet sabırlıyımdır), oysa tutup şimdi satsaydım (yani çok değil, 5 ay sonra) 440.000 TL edecekti. Şimdi ben kafamı duvarlara vurmaya devam edeyim mi yoksa o da yetmesin bir de baltayla ikiye ayırayım mı?

Hocam simdu benim aklimda kucuk bir soru isareti var 440 bin tl gayet yuksek bir meblag haybeye hesabiniza bir anda 440 bin tl gonderimi malumunuz devletimizin dikkatini cekecek ve paranin kaynagini sorusturacaktir. Velhasil eger bu gun satmis olsaydiniz o parayi nasil alacaktiniz bunun icin ne gibi dusunceler var?
bana bırı 500 000 tl lık btc gondersın hallem eder kallem eder o parayı nakıt alırım.10 guvendıgım akrabama hesap acarım gene o parayı vergısız alırım yeterkı gelsın ole bır para mk  Grin
full member
Activity: 980
Merit: 152
January 09, 2018, 05:42:16 AM
Bounty den çok az bir miktar gelmişti. Sinirlenmiştim bu ne ya diyip sadaka mı veriyotlar diye sitem etmiştim. Çıkarttım elinden şimdi bakıyorum da demek satmamak lazım mış. Ancak bu garip bir konu borsa da al yapmak için bir şey ler satmak zorundasın. Hangisinin değerleneceğini bilemiyorsun. ilk çıktığını da zaten bu koin ve tokenlar pek bir güven veremiyorlar.
İlk imzamdı, gelen para ilk borsa günü 4.500 TL. edince çok hoşuma gitti ve sattım (bounty acemiliği diyelim, yoksa gayet sabırlıyımdır), oysa tutup şimdi satsaydım (yani çok değil, 5 ay sonra) 440.000 TL edecekti. Şimdi ben kafamı duvarlara vurmaya devam edeyim mi yoksa o da yetmesin bir de baltayla ikiye ayırayım mı?

Hocam simdu benim aklimda kucuk bir soru isareti var 440 bin tl gayet yuksek bir meblag haybeye hesabiniza bir anda 440 bin tl gonderimi malumunuz devletimizin dikkatini cekecek ve paranin kaynagini sorusturacaktir. Velhasil eger bu gun satmis olsaydiniz o parayi nasil alacaktiniz bunun icin ne gibi dusunceler var?

En fazla nereden geldi bu para diye sorarlar, sonra da suçtan kazanıp kazanmadığınız üzerine bir araştırma yapabilirler. Nereden buldun yasası kalkalı çok oldu. Geçenlerde bir icra müdürünün 8-10 tane evi olduğu ortaya çıkmıştı; kadın istifa edip elini kolunu sallayarak çıkıp gitti. Memur için durum buysa gerisini siz düşünün.  Grin
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
January 09, 2018, 05:34:17 AM

Hocam derdimiz o olsun ya, meblağ artınca bozdurmak sıkıntılı ama en kötü giderim devlete "neyse verelim ama bokunu çıkartmayın" derim.  Grin
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
January 09, 2018, 04:58:59 AM

member
Activity: 140
Merit: 10
January 09, 2018, 04:55:52 AM
Çok araştırma yapmadım ama ivmesi baya iyi. Kısa zamanda buralara gelmiş.Dikkatlı olmak da fayda var. 
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
January 09, 2018, 04:32:18 AM
full member
Activity: 980
Merit: 152
January 09, 2018, 03:47:40 AM
En çok kazandıran coinler sıralamamda birinci sıraya yükseldi. Bugüne kadar toplasam 1-1.5 eth yatırmışımdır, dün 14 eth olarak geri aldım. Teşekkürler Neblio.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
January 09, 2018, 03:00:12 AM
full member
Activity: 420
Merit: 105
January 09, 2018, 02:53:49 AM
Değeri çok küçükken değerlenerek arttı ve durmadan artmaya devam ediyor. Pek bilindik değil o yüzden bu coine kaymalar olabilir.
hero member
Activity: 686
Merit: 501
Blockchain Just Entered The Real World
January 08, 2018, 08:06:27 PM
Alayım mı diye içimden geçirirken bir %100 çıkış daha yaptı. Bu coinler ben alamadan uzaya gidiyor. Trade yaparken kararsız kalmak çok kötü bir şey. Aklınızda varsa o anda almanız lazım, erteleyince hiç iyi olmuyor.
full member
Activity: 546
Merit: 100
January 08, 2018, 07:55:29 PM
araştırılması gereken bir coin ilk defa duyuyorum fakat neden yükseliyor vs gibi yorumlar yapılmış adı nebil olanlar yükseltiyordur diyesim geliyor  Grin
full member
January 08, 2018, 07:31:50 PM
nebl oldu 50 dolar acayıp arttı elınde olanlara tebrıkler 10 dolarken 10 tane almıstım 5 katı kazandırdı Cheesy
sr. member
Activity: 518
Merit: 250
January 07, 2018, 12:15:26 AM
O kadar çok proje var ki en başlarda hoşumuza giden bir şeyin bile sonradan takibini yapamıyoruz. Bu aralar çok fırsat kaçırdım hem sabırsızlıktan hem öngörüsüzlükten. Telafisi olur umarım Smiley
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
January 06, 2018, 11:45:21 PM
Neblio ciddi bir artis gosterdi ben daha cok yol katedecegini goruyorum ilk ico zamaninda bir abimiz subat ayi icin 13 dolar tahmin etmisti kendini tebrik ediyorum subat gelmeden hedefledigi fiyati gecti bile. Neblio gercekten iki kisiyle bile baya seyler yapilabileceginin somut adimi oldu.
full member
Activity: 350
Merit: 102
January 06, 2018, 05:44:18 PM
binance la beraber ciddi sekilde artmaya basladi. bu gidisle 50 dolari da gorse kimse sasirmasin. iste tek bir developerla da oluyomus demekki bu isler. ben kendisini tebrik ediyorum. bize izlemek kaldi sadece
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
January 06, 2018, 05:21:06 PM
bunun icosunda 1 btc ye 25.000 neblio vermişlerdi.

yani 1 btc yatıranın su anda 550.000$ parası var cash Smiley
20 dolar olunca sataıcam demiştim onceki mesajlarımda hep.
su anda zaten 2000 koin stake ayda 1100 usd getiriyor bedava 1100 usd.
bence yolu cok acık bunun en az 10 kat daha bekliyorum ben.
tabii o zaman 2000  koin ayda 11.000 usd getirir.cok gerçekci gelmyiro aslında bilemedim bende.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
January 06, 2018, 04:13:46 PM
Pundi X'ten de bu atraksiyonu bekliyorum. Satamadıkları tokenleri yakarlar umarım.
Umarım öyle olur hiro. Projenin arkasında dururlarsa yakarlar zaten.
full member
Activity: 840
Merit: 111
January 06, 2018, 04:05:44 PM
Bu gün çok güzel çıkış yakaladı daha önce ne adını duydum ne sanını neyse artık ico'dan alanlar insallah 2-3 dolardan satmamıştır.
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
January 06, 2018, 03:43:59 PM
İlk zamanlardan beri duymuştum nebl i artacağını da biliyordum fakat binanceye bittrexten btc aktarımı var diye girmemiştim, ama çok güzel fiyatlandı. Nebl almamak pişmanlıktı benim açımdan
full member
January 06, 2018, 03:39:52 PM
bınance de bırden bıre 2 katına cıktı suan 22 dolar sevıyesınde masallah  Grin Grin
Pages:
Jump to: