Pages:
Author

Topic: Neblio (NEBL) - page 12. (Read 12564 times)

full member
Activity: 420
Merit: 100
October 28, 2017, 02:33:44 PM
bugün biraz değer kaybetti ama o kadarda olsun, sonuçta hiç bir coin sürekli yükselemez arada dinlenir düzeltme yer,
gerçekten sağlamsa yoluna devam eder.şu coine girenler bir ay içinde bildiğin zengin oldu ya ev araba parası çıkardılar
satmayıp tuttularsa eğer biz yine bakakaldık tabi
sr. member
Activity: 784
Merit: 259
October 28, 2017, 02:27:44 PM
bugün ciddi düşüş yaşadı. umarım dahada düşmez.
full member
Activity: 224
October 27, 2017, 10:15:36 AM
bu kadar yükselmesinin sebebi biraz belli aslında. birileri bu coini hedef olarak seçmişler ve pumplıyorlar. sadece crpytopia adlı borsada olduğu için fiyatını kolayca yükseltebiliyorlar.

Suni her an patlayabilir diyorsun yani
Arkadaşın dediğine göre öyle olacak. Zaten hızlı yükselen bir coin, çıktığı hızın 2x hızı ile düşüş yaşaması kaçınılmazdır. Yatırım yapılır mı bilmiyorum incelemedim projeyi ama yapılacaksa bile kendimizi üzmeyecek miktarlarda yapılmalı. Başarılar herkese
full member
Activity: 980
Merit: 152
October 27, 2017, 10:12:55 AM
valla cok koinim olsa stake yapıcak boşta laptop var açık kalsın 24 saat yapsın stake.
ama koin az.hiç ugrastıgıma passphraseleri girdiğime değmiyor..bazen bilgisayar acık unutuyorum bile cuzdanı açmayı.

bu arada cuzdanı merak edenler için.

en altta marketteki agırlıgınız ve toplam agırılık yazıyor.
birde block kazancınızın tahminen ne zaman gelecegi.
mesela benimki  bugun gelecek.
gelince o sayaç tekrar sıfırlanıyor elinizdeki koin miktarına gore marketteki agırlıgınız tekrar belirleniyor filan.

Hocam bu sizin cüzdansa ve coin sayım az diyorsanız, biz ne yapalım? Ben de henüz 50 adet var. Sizdeki az ise bendekiler yok hükmünde. Smiley
sr. member
Activity: 266
Merit: 279
October 26, 2017, 07:03:48 AM
Pundi X'ten de bu atraksiyonu bekliyorum. Satamadıkları tokenleri yakarlar umarım.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
October 26, 2017, 06:02:25 AM
valla cok koinim olsa stake yapıcak boşta laptop var açık kalsın 24 saat yapsın stake.
ama koin az.hiç ugrastıgıma passphraseleri girdiğime değmiyor..bazen bilgisayar acık unutuyorum bile cuzdanı açmayı.

bu arada cuzdanı merak edenler için.

en altta marketteki agırlıgınız ve toplam agırılık yazıyor.
birde block kazancınızın tahminen ne zaman gelecegi.
mesela benimki  bugun gelecek.
gelince o sayaç tekrar sıfırlanıyor elinizdeki koin miktarına gore marketteki agırlıgınız tekrar belirleniyor filan.
full member
October 26, 2017, 05:51:10 AM
cuzdanlarındaki stake ozelliğide cok hosuma gidiyor.
deeponiondaki ozellik bundada var yani.
hesaplalarıma gore ayda %2 gibi bir kar getirisi var 20 saat stake ile.
bu da ayda 50 NEBL yapar. (1 NEBL = 5,25$ )
50 NEBL 262,5$ yapıyor ayda havadan bu para hiç fena sayılmaz.
ustelik NEBL fiyatı 5.25 den bu fiyat cıkıyor. fiyatın artması durumunda tabii ki cok iyi paralar bırakabilir.

Linuz cüzdan çıkarsalar bu stake olayı denenebilir aslında. Cüzdanı Raspberry Pi'ye kurarsın, sonra gece gündüz açık kalsın. Hatta aynı anda stake özellikli başka cüzdanlar da kur, ne elektirik derdin olur ne işlemci ısındı derdi.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
October 26, 2017, 05:17:13 AM
cuzdanlarındaki stake ozelliğide cok hosuma gidiyor.
deeponiondaki ozellik bundada var yani.
hesaplalarıma gore ayda %2 gibi bir kar getirisi var 20 saat stake ile.
bu da ayda 50 NEBL yapar. (1 NEBL = 5,25$ )
50 NEBL 262,5$ yapıyor ayda havadan bu para hiç fena sayılmaz.
ustelik NEBL fiyatı 5.25 den bu fiyat cıkıyor. fiyatın artması durumunda tabii ki cok iyi paralar bırakabilir.
full member
Activity: 350
Merit: 171
October 25, 2017, 03:50:42 PM
Ah ulan ahhh, imzasındaydım ve borsaya çıkar çıkmaz sattım, bugünlere hiç bakmıyorum o kafa doğru bir kafa değil ama ilk gün değil, bekleyip 1 hafta sonra satsaydım 2X olacaktı. İmzaya da bonkör davrandılar bu arada.

İmzayı bırak sosyal medyasında sadece iki hafta kalmıştım şansıma borsaya girer girmez denk geldim hemen satayım dedim ilk satanlar arasında yerimi aldım. Kötü kazandırmadı ama satmamış olsaydım araba alabilirdim. Fork zamanı bile artmaya devam etmiş bitcoin sandılar bence onun gibi değerleneceğini düşünüyor topluluk yoksa ne özelliği var yani bu kadar değerlensin.

Aslında yukarda bahsettim mantığım belki yanlış gelebilir sizlere ama bu artışın kısa vadeli olduğunu düşünüyorum, büyük yatırımcılar istedikleri paraya ulaşınca bu projenin arkasındaki desteği çekecekler bana göre.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
October 25, 2017, 08:56:58 AM
Ah ulan ahhh, imzasındaydım ve borsaya çıkar çıkmaz sattım, bugünlere hiç bakmıyorum o kafa doğru bir kafa değil ama ilk gün değil, bekleyip 1 hafta sonra satsaydım 2X olacaktı. İmzaya da bonkör davrandılar bu arada.

İmzayı bırak sosyal medyasında sadece iki hafta kalmıştım şansıma borsaya girer girmez denk geldim hemen satayım dedim ilk satanlar arasında yerimi aldım. Kötü kazandırmadı ama satmamış olsaydım araba alabilirdim. Fork zamanı bile artmaya devam etmiş bitcoin sandılar bence onun gibi değerleneceğini düşünüyor topluluk yoksa ne özelliği var yani bu kadar değerlensin.
full member
Merit: 171
October 25, 2017, 07:57:47 AM
Ben bunun bir pump dump ekibinin işi olduğunu düşünüyorum açıkcası. Evet güzel ilerliyorlar ama bu yükseliş bana biraz suni geliyor. Çokta adı duyulmayan bir borsada bu durumda olmaları biraz kafa karıştırıcı bana göre.

Aynı şekilde düşünüyorum. Daha önce bazı projelerde de bazı taktikler denendi, daha sonra durum anlaşıldı. Büyük borsalara girişi için yapıyor bunu balinalar. Birkaç ay sonra bu borsayı bittrex gibi büyük borsalarda şuanki fiyatının yarı fiyatına satıldığını görürsek hiç şaşırmam.
full member
October 25, 2017, 07:55:52 AM
Ben bunun bir pump dump ekibinin işi olduğunu düşünüyorum açıkcası. Evet güzel ilerliyorlar ama bu yükseliş bana biraz suni geliyor. Çokta adı duyulmayan bir borsada bu durumda olmaları biraz kafa karıştırıcı bana göre.
member
Activity: 83
Merit: 10
October 25, 2017, 05:06:54 AM
Grafiği çok istikrarlı gözüküyor. Bir yerden binmek lazım bu trene..
hero member
Activity: 547
Merit: 500
October 24, 2017, 08:53:02 PM
Token yakılmasının etkisi olacağı belliydi de bu kadar yukarı gideceğini de düşünmezdim. Şimdi de hitbtc anlaşmasından dolayı artmaya devam eder. Nereye kadar gidecek bakalım.
hero member
Activity: 1655
Merit: 600
October 24, 2017, 06:51:06 PM
bu kadar yükselmesinin sebebi biraz belli aslında. birileri bu coini hedef olarak seçmişler ve pumplıyorlar. sadece crpytopia adlı borsada olduğu için fiyatını kolayca yükseltebiliyorlar.

Suni her an patlayabilir diyorsun yani

suni evet, ama bir anda patlamayabilir, az çok destekçisi var neblio'nun. seneye api'ler gelecek. ama bir önceki arkadaşın yazdığı gibi yatırım yapacakların dikkatli olmasında fayda var.
full member
Activity: 490
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
October 24, 2017, 06:00:53 PM
Arkadaşlar burda herkes ahlayıp vahlıyolar, neblio iyi proje tokenleri direk yaktılar falan okey ama dikkatli olun. Yatırım sürecini izleyen oldu mu bilmiyorum ama büyük bir balinası olabilir temkinli yaklaşmakta fayda var.
member
Activity: 77
Merit: 10
October 24, 2017, 02:35:24 PM
bir ara baktığımda 3 dolar civarlarındaydı şimdi 5.5 dolar olmuş iyi kazandırmış yatırımcısına
full member
Activity: 644
October 24, 2017, 02:15:41 PM
Ben de iki gün önce tanıştım Neblio ile şöyle bir inceleyip, 3 dolardan trene bindim. Kalsın kenarda, en az bir yıl dokunmayacağım. Düşse de umurumda olmaz. Şöyle birkaç borsaya girsin bakalım, o zaman gerçek fiyatı neymiş görürüz.

pişman olur muyum bilmiyorum da 2 hafta öncesinde 2 dolardayken treni kaçırdım yine girmedim.

şu anda 5.35 dolar. hala treni kaçırdım diye binmiyorum.

ether gibi alıp başını giderse en büyük pişmanlığım olacak.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
October 24, 2017, 01:14:38 PM
unifye bağladığım için paranın çoğunluğu başlığı açtım ayıp olmasın diye 1eth girdim 3.7den 5 ethe olana kadarda çıkmam.keşke daha fazla girseydim diyorum ama her işte bir hayır.

bende unifydayım umarım şöyle 1 2 aya ciddi karla yüzümüzü güldürür
full member
October 24, 2017, 01:13:42 PM
Ben de iki gün önce tanıştım Neblio ile şöyle bir inceleyip, 3 dolardan trene bindim. Kalsın kenarda, en az bir yıl dokunmayacağım. Düşse de umurumda olmaz. Şöyle birkaç borsaya girsin bakalım, o zaman gerçek fiyatı neymiş görürüz.
Pages:
Jump to: