Pages:
Author

Topic: Neblio (NEBL) - page 8. (Read 12564 times)

member
Activity: 490
Merit: 16
February 17, 2018, 08:23:07 AM
Nebli Icodan girenlere güzel kazandırmış.Güzel değil yüklü girenleri zengin etmiş.Coin sayısı az.Az olası fiyata olumlu etki ediyor.Kaçan gidenlere öyle bakakalıyorsun.Bugünlerde güzel artış gösterdi biraz bu seviyelerde oyalanacak gibi.Piyasa terse giderse etkilenebilir yoksa çıkışını sürdürecek gibi.Riskli gözüküyor kısa vadede ama uzun vadede kazandıracak gibi gözüküyor.

tayfun hocam katılıyorum size riski gibi görünüyor ama uzun vaadede kazandıracağına bende inanıyorum binance da listelendiğinden beri zaten ciddi bir hacmi var. Daha da artacağından eminim neblioyu ben cryptopia'da satıldığı ilk günden beri biliyorum 10 k satlardaydı heyt bee şimdi büyümüşte koçum 150 k küsür satlara gelmiş  Grin
full member
Activity: 476
Merit: 100
February 17, 2018, 08:18:58 AM
Daha yeni yatırım yapmışken çok güzel artış yaptı, umarım btc düşüşü vs gibi bir durumdan etkilenmez ve çıkışını sürdürür, bir günde %70 arttı iki günde ve çok da zorlanmadan, bakalım devamı nasıl olucak.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
February 17, 2018, 07:33:18 AM
Nebli Icodan girenlere güzel kazandırmış.Güzel değil yüklü girenleri zengin etmiş.Coin sayısı az.Az olası fiyata olumlu etki ediyor.Kaçan gidenlere öyle bakakalıyorsun.Bugünlerde güzel artış gösterdi biraz bu seviyelerde oyalanacak gibi.Piyasa terse giderse etkilenebilir yoksa çıkışını sürdürecek gibi.Riskli gözüküyor kısa vadede ama uzun vadede kazandıracak gibi gözüküyor.
member
Merit: 31
February 17, 2018, 07:27:10 AM
Btc biraz agresif davransa veya düşse biraz geri gelir nebio diye düşünüyorum şimdilik beklemedeyim, bakalım beklediğim hareketi yapabilecek mi beklemeye geçtik, umarım az miktarda düşer de alabilirim.

neblio geri gelir ama ileride gider. ben nebliodan baya umutluyum. icosunda 1 btc ye 23000 nebl vermiş. saatılmayanları yakacaz demiş ekip ve 113milyon token yakmışlar. geriye kalmış 13milyon. proje ve ekipte sağlam olunca bana güven veriyor açıkçası. icodan giren birisi ki ico zamanında bir btc 3200 dolarmış şuan 391 bin dolar para kazanmış. sağlam ico dediğinize bir örnek ağustos ayından bu zamana parasını bilmemkaça katlamış
member
Activity: 266
Merit: 10
February 17, 2018, 07:24:23 AM
Btc biraz agresif davransa veya düşse biraz geri gelir nebio diye düşünüyorum şimdilik beklemedeyim, bakalım beklediğim hareketi yapabilecek mi beklemeye geçtik, umarım az miktarda düşer de alabilirim.
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
February 17, 2018, 07:15:26 AM
Bir arkadaşımın yakın tarihlerde girip de zarar ettiği bir coin. Sanırım pump sırasında. Pumplı coine girmek demek, dumplara girmek demek. Bu tür coinlerle işim olmaz benim. Fiyatına bile bakmam.
Ne alakası var, gidip sana pumplu fiyattan mı al diyoruz, beklersin normal seviyeye indiğinde fiyat alırsın, neblio projesine gayet güveniyorum. Pump olması sanki coinin suçu, sinyal grupları keyiflerine göre istediği coini yükseltiyor, hangisin yapmak daha kolaysa. Gidip %50 artmışken giriyorsan o senin hatan, 2-3 haftada nerdeyse x2 kazandım satıp alttan aldım pumpları düzgün kullanınca baya işe yarıyor.
hocam haklısınız ama pump sırasında birileri satarken diğer bir taraf alıyor ve bu da bi tarafa kazandırıp diğer tarafa kaybettiriyor aslında.
member
Activity: 285
Merit: 12
February 17, 2018, 06:43:55 AM
Bir arkadaşımın yakın tarihlerde girip de zarar ettiği bir coin. Sanırım pump sırasında. Pumplı coine girmek demek, dumplara girmek demek. Bu tür coinlerle işim olmaz benim. Fiyatına bile bakmam.
Ne alakası var, gidip sana pumplu fiyattan mı al diyoruz, beklersin normal seviyeye indiğinde fiyat alırsın, neblio projesine gayet güveniyorum. Pump olması sanki coinin suçu, sinyal grupları keyiflerine göre istediği coini yükseltiyor, hangisin yapmak daha kolaysa. Gidip %50 artmışken giriyorsan o senin hatan, 2-3 haftada nerdeyse x2 kazandım satıp alttan aldım pumpları düzgün kullanınca baya işe yarıyor.
member
Activity: 336
Merit: 11
February 17, 2018, 06:41:23 AM
10 gun içinde 10 dolar seviyelerinden 18 dolar seviyelerine geldi. Guvendigim bir proje, zaman zaman karimi artirmak amaciyla gunluk al sat yapiyorum.
member
Activity: 434
Merit: 14
February 17, 2018, 04:15:07 AM
member
Merit: 17
February 17, 2018, 02:03:16 AM
Bir anda pumpladilar daha önceden de oldugu gibi. pek guvenmiyorum ben neblio ya şahsen.Ayda bir anca böyle yukselir sonra tekrar dususe geçer boyle dvam eder .
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
February 15, 2018, 03:18:43 PM
Çok sürpriz olmadı yaklaşık 5 gündür her konuda NEBLIO'nun çıkacağını yazmıştım, 135 den almayıp 131'den alım girmiştim. Maalesef oralara dokunmadan 2x yaptı. Fiyat olarak biraz düzeltme yapabilir, yaparsa bu sefer kaçırmamayı düşünüyorum.
member
Activity: 196
February 15, 2018, 03:11:47 PM
Neblio çılgın gibi fiyat artışı trendine girdi. Hızlı yükseliş beni şaşırttı. Pump operasyonu süreçlerini görmeye başladık. Bugün en çok artan yarın en çok düşen olur.
full member
Activity: 1414
Merit: 161
February 15, 2018, 02:12:02 PM
güzel artış yapmış bu coin. binanceda en fazla artan coin şu anda. düştüğü yere bakarsak nasıl kaçırmışız bu coini dedirtti.
member
Activity: 434
Merit: 14
February 15, 2018, 01:43:12 PM
NEBL neredeyse 2x yapmış. Hem de BTC nin arttığı bir günde. Coinmarketcal da bir faaliyeti görünüyor. Ama bu faaliyet bu kadar arttırır mı? Şüpheli. Balinalar iş başında anlaşılan.
full member
Activity: 322
February 15, 2018, 01:40:31 PM
Neblio güzel arttı banko balina olayı çünkü bir haber falan yok o günde oax tokene daldılar böyle her gün başka coine ya da tokene dalıyorlar bence elinde olan varsa satsın elbet düşer
full member
February 15, 2018, 01:32:41 PM
Bir sebebi yok sanırım eğer gözümden kaçmadıysa, balinalar daldı gibime geliyor hacim çok aşırı artmış, bundan sonra hacim azaldığında düşer mi nasıl olur bilemiyorum ama yükselişi baya iyiydi bugün gerçekten.
member
February 15, 2018, 12:08:17 PM
Bugun muazzam bi grafige sahipti. Bircok arkadasimla satip dusuk fiyattan aldık. Karımızı artirdik.
member
Activity: 490
Merit: 16
February 15, 2018, 11:39:55 AM
Nedir bu artisin sebebi benimde radarimda olan bir coindi 11 dolardan full giricektim de riske edemedim simdi tam 2 kati yapmis yatirimcisina kazandirdi tebrikler
member
Activity: 285
Merit: 12
February 15, 2018, 11:35:46 AM
Vay arkadaş bir günde %70 artışları gördü ne manyak bişeymiş böyle, adet sayısı az balinalar dadanınca heralde büyük bir patlama oldu, sebebi varsa onu da merak ettim açıkçası ama genel bir balina pumpuna benziyor.
member
Activity: 370
Merit: 10
February 15, 2018, 11:31:42 AM
3 gün önce almanin kiyisindan döndüm , keske alsaymisin diyorum tüh.
Pages:
Jump to: