Pages:
Author

Topic: Neden Türkiye'nin %100 Yerli Coini Yok? - page 11. (Read 3396 times)

full member
Activity: 350
Merit: 100
Hocam sebebini basitçe söyleyeyim, bu işlerde türkler kolay para kazanma amacı ile hareket ediyorlar yani, bir anda köşeyi dönmek istiyorlar
member
Activity: 364
Merit: 10
Artık yerli projelere güvenin sıfır olduğunu düşünüyorum çıkan her proje scam yada başarılı olamadı önümüzdeki günlerde sağlam bir proje çıksa bile insanların kafasında hep soru işareti olucak türk projeleriyle ilgili
full member
Activity: 406
Yerli coin önemli değil yerli projesi var mı ki? Bizden neden facebook whatsapp falan çıkmıyorsa aynı sebeple coin de çıkmıyor, önce fikrin olucak ki coinini yapasın.
full member
Activity: 588
Merit: 125
Büyük firmalar girmiyor bu işlere nedense küçük firmalar ise çoğu dolandırıcılık için proje yapıyor onun için artık tepki oluştu artık insanlar gerçek bir proje yapacak olsada inanmıyoruz
member
Activity: 378
Merit: 11
Türkiye'nin %100 elle tutulur neyi var da coin çıkarıyorsunuz acaba?
Coin çıkarmak zor şey değil ama başarıya ulaşması için onlarca kişiden oluşan sağlam ekipler lazım. Ben bu kalifiye iş gücüne sahip olduğumuzu düşünmüyorum.
full member
Activity: 728
Merit: 151
hay sizin yerlinize ............. daha şurda fabrikalarına sahip çıkamayan bir milletten bahsediyoruz..bu da gelmiş yerli milli edebiyatı yapıyor... zarar ediyor yalanı ile 15 yılda satılan fabrikalara bi bak..duvar olsa ağlar be..

en son satılan şeker fabrikalarını kimin damadını almış bi açın bakın internete..

mindrust; eline sağlık çok güzel yazmışsın

he bir de mümkünse bizim hiç yerli milli coinimiz olmazsa kripto dünyası adına güzel olur   çok fazla scam var zaten  Grin
full member
Activity: 630
Merit: 104
%100 nedir arkadaş ya Cheesy nitelikli kimse meraklı kimse bir türk öncelik etsede cıksa o bile yeter gerçi bu saydıgım niteliklere sahip olanlar yurtdısına cıkıp orda bir ekibe giriyorlar.
member
Activity: 195
-
bu tip kripto para çıkarma ve onları piyasaya sürme işlerinde yerli lik ve millilik o kadar da faydalı olmuyor, yani  adam japon diye koreli diye danışmanlık almayacak mısınız çok önemli bir konuda
member
Activity: 252
Merit: 11
Zaten cevabın sorunun içinde "%100 Yerli Coin" dediğin kavramın yarısı İngilizce Smiley Yerli Dijital Para olamıyor çünkü bizde para işi tamamen devletin tekelinde, diğer ülkeler gibi serbestlik yok. Serbestlikten kastım canı isteyenin para basması değil elbette. Yeniliğe açık olmaktan bahsediyorum.

%100 ü yerliyi geçtim. Ethereum üzerinden smart contract yazıp erc20 token bile çıkaramıyor muyuz yaw?

Bkz: Kendi yazılımını kendi yazan BTCTürk. Ether'i entegre etmeye çalışıp kendi ayağına sıktı... Neden? Çünkü bu işi adam akıllı yapabilecek birileri hakikaten yok... Yoksa neden 4 senedir sadece 2 dijital para ile işlem yapsınlar ki?

Ne kadar bunu söylemek hiç hoş değil ama türk projesine güvenipte girmem çok zor . Yetenekli yazılımcı yok ve referansımız yok .

Peki referansı sağlam olsa, ekibi güvenilir olsa ne yaparsın? Hadi bi BTC, ETH muamelesi yapın demiyorum ama yerlisi olsa en azından bi Litecoin, bi ETC muamelesi görür mü?

ekip sağlam olduğunda, yani ekibin içinde güvenilir insanları tanıdığımızda elbette güveniyoruz ltc değil dash muamelesi bile görür fakat 2 gün sonra proje bırakılınca hiç birine güven kalmıyor maalesef.

yani burda projedeki güvenilirlikle birlikte devamlılıkta oldukça önemli diye düşünüyorum yoksa coin çıkaracak kafa yok bizden başaran çıkmaz hepsi dolandırıcı gibi söylemlere kesinlikle katılmıyorum.
full member
Activity: 392
Merit: 101
Hocam öncelikle arkadaşların da değindiği gibi scam problemi, bizim projelerde  genelde hep scam ile karşılaşılıyor ki bu bence büyük bir problem, bana kalırsa  insanların uzaklaşma sebebi bu
newbie
Activity: 38
Merit: 0
Değeeli forum üyeleri,

Projelerinin altyapısını blokzinciri kullanarak oluşturan , yerli girişimlere destek olmak bir çok açıdan ülke olarak bize fayda sağlayacaktır. Böylelikle yeni girişim sayısı artarak blokzincirinin de tanınırlığını arttıracaktır. Blonzinciri tanınırlığı ise halk olarak tamamen bizim için yararlıdır. Açık ve şeffaf toplumun teknolojideki ayağı blokzinciridir.

Blokzincirini sadece coin için kullanacak olan bir girişim ölü doğmuş bir girişimdir. Yerli ve milli coin projemiz bunlara bir cevap olacaktır.
full member
Activity: 448
send and receive money instantly, w/no hidden cost
81 ilin coinini çıkarsak da derdimizi anlatamadıktan sonra, bu kripto parayı pazarlayıp yayılmasını sağlayamadıktan sonra ne söylersek söyleyelim boş. Adamlar önce fikir buluyorlar ve ihtiyacı güzel analiz ediyorlar. Bizde yeterince analiz becerisi yok.
full member
Activity: 1386
Merit: 116
var kardeşim var bak ben çıkarttım hem de %10000000 yerli coin Rizecoin  Cheesy

https://forkdelta.github.io/#!/trade/0xe778e0640815aa7265efd8a47c38b32b1791e0ed-ETH

https://etherscan.io/address/0xe778e0640815aa7265efd8a47c38b32b1791e0ed
member
Activity: 238
var kardeşim olmazmı birsürü %100 yerli projhemiz çıktı hepsi de milleti dolandırıp kaçtı Cheesy yerli ve milli diyince zaten ötesini beklemiyorum ben
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
Destek bulamadığı sürece ne kadar başarılı işler çıksa da fayda sağlamaz. Açıkçası çoğunluğumuz da yerli malını kötüleriz güvenmeyiz.
Bunlar olurken nasıl çıkış yapsin yerli bir coin.
member
Activity: 196
Sozcu internet sitesinde haberi çıkan milyar dolarlık bitcoinim var şurada sattım, hepsini satsam piyasa sarsılır diyen bir kişi vardı. Doğruluğu tartışılır, konunun orasında değilim. Madenciliği olan coin çıkartacağını söylüyordu. aylardır haber yok. Koç, Sabancı kendi kripto parasını çıkarıyor dediler haber yok.

evet bu adamın reklamlar tv de de çıkıyordu, zaten gördüğüm gibi dedim milleti iyi soyacaklar diye sonra ne oldu bilmiyorum, sen deyince aklıma geldi o adam
jr. member
Activity: 266
Merit: 2
Sozcu internet sitesinde haberi çıkan milyar dolarlık bitcoinim var şurada sattım, hepsini satsam piyasa sarsılır diyen bir kişi vardı. Doğruluğu tartışılır, konunun orasında değilim. Madenciliği olan coin çıkartacağını söylüyordu. aylardır haber yok. Koç, Sabancı kendi kripto parasını çıkarıyor dediler haber yok.
jr. member
Activity: 240
Merit: 7
niye bir ara sikke çıkmışdı.  Smiley son durum ne onda bilmiyorum. amam bizimkilerin aklı hep hinliğe çalışıyor.
newbie
Activity: 182
iyi büyük bir projemiz yok buna ön ayak olacak bir ülkemiz yok yenilikleri ancak kulaktan dolma takip ediyoruz işte bu nedenlerden oysaki bence ülkemizin geleceği açısından çok önemli olabilir
newbie
Activity: 189
Yerli bir coini yok. Çünkü hükümet tarafından kabul edilmiş ve desteklenen bir durum ortada olmadığı için, insanlar bu konulara biraz şüpheli yaklaşıyorlar. Coin çıkaran bir ekip yarın öbür gün çiflikbank gibi bir durumla karşılaşıp içeri girebilir.
Pages:
Jump to: