GO FOR TWO: OUR FIRST BURN CHALLENGE
NFL ilk kez moment yakılacak bir challenge ile karşımıza çıkıyor. 6 Eylül'de hesapların görüntüleri alındı ve hesabında en az 7 moment tutan kişilere bir paket gönderimi sağlandı. Paketin içerisinde 3 adet moment yer alıyor. Şu anda hala paket dağıtımı tamamlanmayan kişiler var ve henüz paketiniz gelmediyse gelecektir.
Gelen bu paketi 9 Eylül'e kadar yakabiliyoruz. Eğer paketinizi yakmayı seçerseniz bir sonraki adımda içerisinde Legendary moment çıkma şansı olan bir pakete sahip olacaksınız. Seri 1 momentlerinden oluşacak olan bu paket ile kazancınızı katlama şansınız var.
Bu haberle birlikte markette 3 hatta 4 dolara bile moment kalmadı diyebiliriz. Kullanıcılar hesapları doldurmaya başladı, gördüğümüz kadarıyla NFL bu sene NBA'den daha iyi bir performans gösterecek ve daha kazançlı olacak.
Elindekileri satmadan bekleyenler için iyi bir fırsat olacak gibi görünüyor
Paylaşım ve bilgi için teşekkürler.
Gece mail gelmişti yakma kısmını gördüm ama inceleme fırsatım olmamıştı aslında sabah bakarım diye ertelemiştim 9 tane momentim var ama henüz paket gelmemiş, paket gelirse değerine göre satarım yada yakarım bakalım durum neyi gösteriyor ona göre tekrar paylaşırım.
Ben NbaTopShot için artık paket almıyorum talep çok azaldı artık paket parası bile çıkmıyor diyebilirim özellikle rare paketlerde. Bu akşam UFC paketi var 21.00 da 1 saat öncesindede ücretsiz hype nft verilecekmiş ufak bir hatırlatma yapmış olayım.