Ali ajd, da riješimo i to: FatFork je u pravu. Dramatiziram da naglasim suštinu, da ekipa shvati kripto je vaš i samo vaš i ničiji tuđi, isto kao novčanice u džepu. Nakon toga uvijek uvijek uvijek dodam nastavak da je kripto još i bolji od novčanica jer se novčanice ne može backupirati (tipa, napraviti fotokopije i staviti doma u ladicu), a da se s kriptom može baš to: staviti backup doma u ladicu, i kod mame u ladicu i kod ženinih staraca u ladicu, tako da si 100% siguran da imaš backup... ali ovdje iz nekog razloga to nisam rekao. Fakat ne znam zašto. Ali ima gro mojih javnih nastupa online di sam to rekao. Šteta što sam ovdje zaboravio...
Evo da se javim i ja jer sam ja spomenuo to sa walletima. Kao sto onda rekoh, kuzim ja da je to bio lapsuz, ili si jednostavno zaboravio to reci, ali bas treba biti oko takvih stvari oprezan jer nisam jednom sreio ekipu koja stvarno misli da ako izgube mob da gube i kripto, a podcast ima siroku publiku te vecina vjerojatno kurca pojma nema o kriptu, pa treba biti oprezan kod takvih stvari. Bas mi je to ono strsalo pun kurac, jer je to osnovna stvar koju treba reci nekom tko otvara prvi wallet, da sacuva seed, i to na vise mjesta.
Eto, valjda će se sjetit tko bacit @dzoni sljedeći put kad lupim neku pizdariju na TVu pa se budem trebao pravdat :-D
A jebiga, javna si osoba, znas i sam da tako to ide. Uostalom, mora se nekako ispuniti signature campaign kvota i zaraditi koji satoshi.
Mda, ništa od toga, nisam siguran da ima smisla da trošim vrijeme ovdje - vidim da je moderator odma zalockao topic čim sam mu odgovorio. Zašto da onda uopće odgovaram? Znači, lik se javno posere po meni, ja dođem i vratim mu istom mjerom, on me pljune natrag i onda zalocka topic da mu ja ne bi mogao odgovorit. Lol. Dečko se izgleda ne zna nosit s tim da mu netko vrati istom mjerom. Nisam siguran da mi je mjesto na forumu gdje se mora tapkat oko moderatora.
E ovo definitivno nije bilo u redu od @Lucius, sto je zalockao topic nakon sto si mu odgovorio. Mislim, koji kucac ces otvarati temu ako nemas apsolutno nikakvu zelju da se raspravljas o njoj, a tako je ispalo. Na kraju, pa tome i sluzi forum.
Ovaj forum je poprilicno hardcore kad je BTC u pitanju i to je jednostavno tako. Uostalom, mozda i nije lose da postoji tako neko mjesto gdje se takva ekipa moze skupljati, kad su vec ostale socijalne mreze preplavljene ostalim stvarima. Negativna stvar toga je sto je to dovelo do toga da je ovaj forum postao totalno irelevantan kad su kripto trendovi u pitanju te se ovdje vise ne odvija nista bitno. Trenutno je ovo jedan echo chamber gdje se i jedan ETH naziva shitcoinom, sto je u rangu izjave da je BTC ponzi.