@casperBGD nam je u tome pa sigurno zna kako se krecu market capovi za fan tokene. Meni se market cap od 600.000 cini dosta nizak ovako ma prvu.
ne znam koja je ukupna kolicina za $DZG token, pretpostavljam 5 miliona, ako je 300 hiljada sad u prodaji
nisam planirao kupovinu, jer smatram da su cene fan tokena trenutno prenaduvane (sto je neko napisao da je fully-diluted market cap za $PSG bio iznad procenjene vrednosti kluba - pa su teoretski vlasnici tokena mogli da se organizuju i preuzmu klub, sto govori o prilicno nerealnoj ceni tokena)
naravno, ne bi uporedjivao Dinamo i PSG (da se navijaci ne naljute), postoji i lag izmedju FTO i pocetka trgovine, pa ukoliko bear pocne u medjuvremenu, moze se desiti da cena tokena svakako padne, mozda moze da se uporedi sa Legijom iz Varsave (opet da se navijaci ne naljute), $LEG je trenutno na $1.75, a total supply je 5 miliona tokena (trenutni cap je oko $750k, sa oko 450000 tokena)
a $LEG je u FTO prodavao 200000 tokena, ista cena 2 EUR, tako da su kupci tokena u FTO trenutno u minusu
Evo, sudeći po vijestima, Dinamovi funtokeni su planuli u rekordnom roku za samo 6 minuta
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=2307379
Prodavali su se po promotivnoj cijeni od 2 eura a vjerojatno od studenog izlaze na tržište i izdati će se novi tokeni čiju bi cijenu trebalo odrediti tržište.
Ponosni vlasnici tokena moći će, kao prvu stvar, glasati o imenu pomoćnog stadiona.
Sad se pitam da li sam se ipak trebao uključiti u ovu promotivnu ponudu