Evo da se javim i ja jer sam ja spomenuo to sa walletima. Kao sto onda rekoh, kuzim ja da je to bio lapsuz, ili si jednostavno zaboravio to reci, ali bas treba biti oko takvih stvari oprezan jer nisam jednom sreio ekipu koja stvarno misli da ako izgube mob da gube i kripto, a podcast ima siroku publiku te vecina vjerojatno kurca pojma nema o kriptu, pa treba biti oprezan kod takvih stvari. Bas mi je to ono strsalo pun kurac, jer je to osnovna stvar koju treba reci nekom tko otvara prvi wallet, da sacuva seed, i to na vise mjesta.
A, da. Zajebo sam, što reći. Svaki put se sjetim to spomenut, vjerujem da ću i sljedeći put.
Eto, valjda će se sjetit tko bacit @dzoni sljedeći put kad lupim neku pizdariju na TVu pa se budem trebao pravdat :-D
A jebiga, javna si osoba, znas i sam da tako to ide. Uostalom, mora se nekako ispuniti signature campaign kvota i zaraditi koji satoshi.
Ne sekiram se ja. Da znaš kakav hejt dobivam u svoje privatne inboxe od razne ekipe... pamet bi ti stala :-D Drago mi je kad to netko napravi javno jer onda možemo lijepo polemizirat i možda i doć do nekog pametnog zaključka. Kad mi ekipa baca hejt i prijetnje u inbox, onda nikakve vajde od toga...
E ovo definitivno nije bilo u redu od @Lucius, sto je zalockao topic nakon sto si mu odgovorio. Mislim, koji kucac ces otvarati temu ako nemas apsolutno nikakvu zelju da se raspravljas o njoj, a tako je ispalo. Na kraju, pa tome i sluzi forum.
Ma dobro, vjerojatno nije očekivao da ću se pojaviti i odgovoriti pa se usrao malo. Icokej. Nego bog većeg zla od zalockanog topica.
Ovaj forum je poprilicno hardcore kad je BTC u pitanju i to je jednostavno tako. Uostalom, mozda i nije lose da postoji tako neko mjesto gdje se takva ekipa moze skupljati, kad su vec ostale socijalne mreze preplavljene ostalim stvarima. Negativna stvar toga je sto je to dovelo do toga da je ovaj forum postao totalno irelevantan kad su kripto trendovi u pitanju te se ovdje vise ne odvija nista bitno. Trenutno je ovo jedan echo chamber gdje se i jedan ETH naziva shitcoinom, sto je u rangu izjave da je BTC ponzi.
Hahahahah, ne brini, ja sam na ovom forumu od 2013. Dosta redovito sam ga čitao dok mi posao nije pojeo vrijeme, nagledao sam se svačega, kužim kako to ovdje funkcionira. Ali s druge strane, mislim da je OK poticati zdravu diskusiju. Nisam fan povlađivanja echo chamberu, makar to značilo da nikad neću skupit 100 merita :-) Forum služi za diskusiju, diskutirajmo. Osim kad mi ekipa krene sitničarit samo da bi me patronizirali, onda ništa od diskusije, ali koliko vidim ima svega par takvih likova ovdje.