Slažem se, to je isto rizik. Više sam mislio na prepoznavanje usporavanja trenda i nekakvih znakova reversala.
Ja trenutno imam cca 85% portfolija van tethera, ovih 15% su mi orderi na cca 20% ispod trenutnih cijena. Ovih 85% pretačem, sutra se nadam zatvoriti LINK i XLM, uzeti profit i ostaviti moonbag i to samo prebaciti u nešto što mi trenutno bolje izgleda (recimo CELR).
Kontinuirano imam stoplosseve s kojima sam zadovoljan i mislim da ih je nužno imati i u ludim bull marketima.
Naravno, ako holdate onda nije problem. Samo mozak na pašu i uživajte
Upravo to i radim, holdam i uživam
Zacrtao sam si određenu cijenu btc koju čekam (a ne žurim se i mogu čekati koliko treba) i tek onda ću prodati dio btc, i taj novac iskoristiti da zatvorim kredit u banci, i riješim još neke druge prioritetne stvari u svom životu.
Mogao bih i sada povući dosta sredstava ali ne bih riješio one ''glavne'' stvari a lova bi bila potrošena uglavnom na nepotrebne stvari pa je bolje da sve za sada ostane gdje je, u btc.
Dosta sredstava je došlo od signature kampanja pa zapravo uopće nemam opterećenja tipa da sam uložio svoju životnu ušteđevinu i da u strahu svaki čas gledam da li btc raste ili je počeo padati.
Uložio sam uglavnom svoje vrijeme i rad i sada uglavnom sjedim i čekam